This version of the page http://www.nashemisto.te.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-16. The original page over time could change.
Наше Місто

29 грудня, п’ятниця – останній робочий день 2006 року

Posted in Загальне by Редактор

Ось і завершився останній робочий день цієї неділі, а заразом і 2006 року. Для багатьох тернополян цей день день був святковим, адже “проводжали” Старий рік в колі друзів по роботі. Цей день також ознаменувався шаленими автомобільними пробками, які вже давно стають для мешканців обласного центру ознакою свят, що наближаються.

Popularity: 1% [?]

День міліції в Тернополі (ФОТО)

Posted in Загальне, Фотофакт by Редактор

Про те, як святкували день міліції в Тернополі 20 грудня розповідали майже всі місцеві ЗМІ. Урочистості, концерти, привітання з нагоди професійного свята, нагороди. А от як завершився цей день – мало хто знає. Read more »

Popularity: 2% [?]

Трагедія поблизу Текстильника

Posted in Загальне by Редактор

Трагедія трапилась 20 грудня поблизу Текстильника у місті Тернополі. За словами очевидців, невідомий водій, керуючи автомобілем Audi здійснив наїзд на двох дівчаток. За попередньою інформацією одного з очевидців трагедії одна з дівчат померла на місці іншу відвезли в реанімацію. Її стан зараз невідомий. Read more »

Popularity: 3% [?]

Новий “лохотрон”. На черзі тернополяни!

Posted in Загальне by Slava

На днях знайшов у своїй поштовій скриньці купон в якому мені обіцяють приз вартістю 109 тис. 80 гривень. Для того щоб взяти участь у його розіграші мені всього на всього слід вписати в нього свої дані (ПІБ, адреса, стать, дата народження, рід занять), і вислати на вказану абонентну скриньку. Все начебто дуже просто. Думаю що багато людей, яким ці купони прийшли, саме так і зробили. Read more »

Popularity: 3% [?]

Солодка здача – в “маршрутках” здачу почали давати цукерками!

Posted in Загальне by Редактор

В тернопільских “маршрутках” винахідливі водії почали давати замість 10 коп. здачі дві цукерки. Цікаво, що навіть коли хтось з попередніх пасажирів дає водіям дрібні монети на проїзд ті за інерцією продовжують давати цукерки. “Не має дрібних монет” – кажуть водії, а здачу якось приходиться давати.

Popularity: unranked [?]

Супермаркет “Наш край” покинув Тернопіль

Posted in Загальне by Редактор

В Тернополі  закрився єдиний в місті супермаркет луцької мережі ”Наш Край”. Не пройшло і трьох місяців, як відкрився супермаркет, а його вже і закрили. Місцеві постачальники стверджують що організатори даного закладу, який працював по франшизі,  залишились винні їм чималі суми за поставлену продукцію. Read more »

Popularity: 2% [?]

Спамери облюбували передвиборний сайт Романа Заставного

Posted in Загальне by Редактор

Схоже спамерам сподобався недоглянутий форум на сайті Романа Заставного, який він використовував для передвиборчої агітації. Понад 450 повідомлень, які містять посилання на ресурси, що рекламують все - починаючи від таблеток по збільшенню …, порнографії та інтернет казино розміщено в одній із тем форуму.

Popularity: 1% [?]

На Новий рік будемо з водою?

Posted in Загальне by Редактор

Багато тернополян пам’ятають ситуації, коли якраз на Новий рік або ж новорічні свята через аварії на водогоні місто залишалось без води. Схоже цього року вдасться уникнути таких подій завдяки тому, що на Верхньоівачівському водозаборі з дна Серета завершують піднімати водогін.

Popularity: unranked [?]

Сайт міської ради

Posted in Інтернет, Шпаргалка для мера by Редактор

Оскільки нам часто доводиться працювати з сайтом міської ради, то він стане першим об’єктом нашої критики. Read more »

Popularity: 1% [?]

А ваш будинок справно оплачує за тепло?

Posted in Загальне by Редактор

В міській раді продовжується інвентаризація будинків, мешканці яких найбільше заборгували за послуги тепломереж, зокрема, за інформацією “Тернопільміськтеплокомуненерго”, визначено 10 будинків з найбільшим середнім боргом на одну квартиру за послуги теплопостачання: Read more »

Popularity: 7% [?]

Grand проіснує до 2009 року?

Posted in Загальне by Редактор

Міська рада знову перевірятиме діяльність ПП “Кромвель” (керівник Віктор Дрозд). За інформацією начальника управління комунальної власності Ірини Бойчик, орендна плата за користування комунальним майном (торговий центр “Гранд” на Майдані Мистецтв, 4) сьогодні для цього підприємства складає 3 грн.30 коп. за 1м.кв. Всього підприємство орендує 1800 кв.м. Read more »

Popularity: 1% [?]

Проїзд подешевшав – тепер 90 коп.

Posted in Загальне by Редактор

З 25 листопада проїзд у маршрутках Тернополя подешевшав. Ті маршрутні таксі, проїзд у яких коштував гривню, перевозити пасажирів тепер будуть за 90 копійок, а соціальний транспорт, один квиток у якому коштував 75 копійок від сьогодні курсуватиме за тарифом 70 коп. Вартість проїзду у тролейбусах та автобусах залишиться на рівні 60 копійок. Рішення про здешевлення тарифів в громадському транспорті, підписавши меморандум про співпрацю, прийняли міський голова Тернополя та Асоціація перевізників обласного центру. Read more »

Popularity: 1% [?]

Sponsors

Find out more about advertising here!

Останні публікації

  • 29 грудня, п’ятниця – останній робочий день 2006 року
  • День міліції в Тернополі (ФОТО)
  • Трагедія поблизу Текстильника
  • Новий “лохотрон”. На черзі тернополяни!
  • Солодка здача – в “маршрутках” здачу почали давати цукерками!
  • Супермаркет “Наш край” покинув Тернопіль
  • Спамери облюбували передвиборний сайт Романа Заставного
  • На Новий рік будемо з водою?
  • Сайт міської ради
  • А ваш будинок справно оплачує за тепло?

Архів Нашого Міста

Пошук на Нашому Місті

Blogroll

  • Каталог веб ресурсів Тернопілля
  • Студія веб-дизайну “Artes”

Сторінки

  • Корисні адреси