This version of the page http://m.tochka.net/ua/auto/9657/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-16. The original page over time could change.
Американська молодь обирає іномарки. Мобільна версія - m.tochka.net
Авто

Американська молодь обирає іномарки

Попитом користуються "японці", "корейці" і "німці".

Американські водії у віці від 18 до 27 років віддають перевагу автомобілям іноземного виробництва, і віддають перевагу японським, корейським і німецьким маркам.

Так, найпопулярнішим автомобілем серед цієї цільової групи став Scion. Його вибрали 21,2% водіїв. У ТОП-5 найбільш популярних брендів також потрапили Mitsubishi (20,3%), Mazda (10,7), Nissan (9,85) і Volkswagen (9,6%).

Не меншим попитом користується продукція Kia, Hyundai, Toyota і Subaru. Цікаво, що краще досягнення американських марок - 12 місце. На цій позиції опинився Jeep.

Варто відзначити, що водії до 27 років віддають перевагу дешевим машини. Так, Scion tC коштує в США $ 18,9 тис. Тільки три автомобілі в рейтингу виявилися дорожче $ 20 тис. Це Volkswagen Jetta GLI ($ 25,3 тис.), Honda Civic Si ($ 22,9 тис.) і Mitsubishi Lancer ($ 20,6 тис.).

Раніше auto.tochka.net писала, що "японець" став "Самим американським автомобілем".

Автор: Олексій Рябоконь

За матеріалами: tochka.net

Статті по темі
  • ТОП-10 фактів про пробки (фото, частина 2) 5
    VIP
  • Агент ФБР безкарно розбив Ferrari F50
  • Водіям узаконили нові правила
Коментарі (0)
Який автомобіль був у вас першим?
Додати коментар
  • A A A
  • русукр
  • Повна версія