This version of the page http://www.ieac.org.ua/index.php?id=22&ch_id=72 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-16. The original page over time could change.
Інститут Євро - Атлантичного співробітництва (ІЄАС) :: євроатлантична інтеграція, інтеграція України до ЄС, інтеграція України до НАТО, СОТ
 
 Про Інститут
 About Institute
 Друковані видання
 Публікації
 Коментарi
 Партнери
 Оголошення
 Нормативнi документи
 Для преси
 Україна в Європi та свiтi
 Фотогалерея
 Студiї IEAC
 Корисні сайти
 Карта сайту
 
УВАГА!!!
 [27-04-2011, 10:12] 
 27 квітня відбудеться творча зустріч ІЄАС із громадськістю "Сучасний світ і Україна" (початок о 16:30 у приміщенні Зоряної зали Планетарію) 
Архiв
Розсилка
Пошук
Питання тижня

 Партнерство з якими країнами повинно бути пріоритетним для України? 
країнами ЄС
азійськими країнами (Китай, Індія і .т.д.)
американськими країнами (США, Канада, Бразилія і т.д.)
налагодження багатовекторних зв'язків
країнами СНД (Росія, Казахстан, Білорусь і т.д.)
Проголосувати
Результати
 Адреса IЄАС:
 Україна, м. Київ,
 вул. Володимирська 42,
 оф. 21
 тел. (38 044) 238-68-43,
                         230-83-76
 office@ieac.org.ua
About Institute >> IEAC structure
About IEAC Senior Management IEAC structure
Студiї IEAC
Заходи
[24-05-2011,11-05]
Подіумна дискусія "Європейська інтеграція України: спільні цінності, спільний ринок, спільне майбутнє?"
23 травня 2011 у місті Суми ІЄАС за підтримки Фонду Конрада Аденауера провів подіумну дискусію на тему "Європейська інтеграція України: спільні цінності, спільний ринок, спільне майбутнє?". У заході взяли участь директор ІЄАС Борис Тарасюк, директор ФКА Ніко Ланге, науковий директор ІЄАС Олександр Сушко та ін.

[11-03-2011,03-03]
Презентація аналітичного видання "Сприйняття Росії в Україні, Румунії та Республіці Молдова"
11 березня 2011 року відбулася презентація аналітичного видання «Сприйняття Росії в Україні, Румунії та Республіці Молдова». Дослідження здійснювалося Інститутом Євро-Атлантичного співробітництва (ІЄАС) в кооперації з аналітичними центрами Румунії, Молдови та України та за підтримки Програми «Схід-Схід: партнерство без кордонів» Міжнародного Фонду «Відродження»

Дослідження
[15-03-2011,03-03]
"Сприйняття Росії в Україні, Румунії та Республіці Молдова"
Аналітичне дослідження спрямоване на з’ясування ролі і місця Російської Федерації в політичному, економічному та інформаційному просторі трьох сусідніх держав

[13-07-2010,01-07]
"Посилення громадської участі в процесах європейської та євроатланичної інтеграції"
Видання присвячене аналізу українського досвіду громадської участі в процесах європейської та євроатлантичної інтеграції України, зокрема, через громадський моніторинг і контроль; громадську експертизу; громадське інформування та адвокацію; громадську дипломатію.

Доповіді ІЄАС
[11-07-2007,01-07]
Аналітична доповідь "Тристоронній підхід до європейської та євро-атлантичної інтеграції"
Дана аналітична доповідь підготовлена Україно-молдавсько-румунською експертною групою. детальнiше

[17-02-2006,12-02]
Доповідь № 9/ 2006
ВПЛИВ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ ІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ НА ДІЯЛЬНІСТЬ ВЕЛИКОГО ВІТЧИЗНЯНОГО БІЗНЕСУ Європейський союз для України є першим по значенню торгівельним партнером, на долю якого приходиться близько 8 млрд. дол. США українського експорту та 10 млрд. дол. США імпорту товарів та послуг з Євросоюзу за січень – листопад 2005 року (за даними Держкомстату). Особливу роль у зовнішньоторговельних відносинах відводять великому вітчизняному бізнесу, який виходячи з товарної номенклатури експорту України до країн ЄС, є двигуном у розвитку співпраці. Для визначення загальних проблем розвитку великого бізнесу України в контексті євроінтеграції насамперед потрібно розглянути період створення великого бізнесу і його концентрування у ФПГ (фінансово - промислові групи) та вплив на розвиток бізнесу євроінтеграційних намірів України. детальнiше

Аналітика
[13-11-2009,10-11]
Нові контури безпеки: між НАТО і ОДКБ
Після президентських виборів Україна може знову повернутися до багатовекторності в питаннях безпеки. На зміну зовнішньополітичному курсові чинного президента Віктора Ющенка на євроатлантичну інтеграцію може прийти політика «активного нейтралітету», яка передбачає співпрацю з кількома оборонними альянсами. Про це йшлося на міжнародній конференції «Вибори-2010: нові контури української безпеки».

[10-11-2009,03-11]
Володимир ГОРБУЛІН, Олександр ЛИТВИНЕНКО: Європейська безпека: можливий шлях послабити виклики і загрози
Сьогодні вперше, принаймні з часів Реформації (XVI сторіччя), частина континенту від Атлантичного океану і аж до Бугу об’єднана в єдиний безпековий, економічний і політичний простір. А вплив інституцій, що оформлюють цей простір (ЄС і НАТО), сягає Росії. Саме безпрецедентне розширення Заходу, що триває після 1989 року, не тільки докорінно змінило, а й революціонізувало міжнародну ситуацію. Серед пов’язаних із цим процесом наслідків центральне місце посідає консервативне прагнення Росії захистити власний суверенітет, як його розуміють у Кремлі, а отже, відновити зону впливу в Європі.