This version of the page http://lviv.proua.com/life/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-14. The original page over time could change.
пульс / Львів.comments.ua

Додати до Вибраного Зробити стартовою




пульс Архів


17:39 Польcького священика зобов'язали заплатити штраф за порівняння абортів з Голокостом
Суд у Польщі зобов'язав священика Марека Ганцарчика, головного редактора найбільшого у країні католицького тижневика Gość Niedzielny, перепросити і виплатити штраф у розмірі $11 тис за порівняння абортів з Голокостом. 
16:01 Рейтинг гірших фільмів десятиріччя
Відомий кінопортал Rotten Tomatoes опублікував топ-100 найгірших фільмів, що вийшли в прокат з 2000 по 2009 роки. Очолив рейтинг фільм 2002 Балістика: Екс проти Сівер, у якому зіграли Люсі Лью та Антоніо Бандерас. Автори рейтингу називають стрічку "бундючним, нав'язливим бойовиком без ознак інтелекту, зв'язності, стилю і оригінальності".  
15:01 Андроїд-ходяче крісло переміг на змаганнях роботів у Японії
У Японії пройшли 16-ті змагання двоногих людиноподібних машин ROBO-ONE. Кращим з кращих цього разу було визнано дивовижного робота, який трансформується в квадроцикл і ходяче крісло. 
14:55 Археологи відкопали вітальню Нерона, що «обертається»
Італійські археологи стверджують, що їм вдалося виявити вітальню імператора Нерона, яка "обертається". Вони схильні вважати, що незвичайний обідній зал, в центрі якого знаходься платформа, яка крутиться день і ніч , повторюючи обертання Землі, відноситься до знаменитого Золотого будинку (Домус ауреа) Нерона. 
13:35 У Лондоні пропонують найдорожчі у світі сніданки
У Лондоні пропонують найдорожчі у світі сніданки – за $36 тис. Це булочка-круасан, декорована їстівними золотом і діамантами, кава вишуканого сорту, а також знаменитий лікер "Шамбор", зроблений з особливого сорту чорної малини. Його  сервірують в інкрустованій золотом пляшці, яку можна придбати майже за $2,5 млн.  
13:22 У "Міс Сінгапур" забрали корону через крадіжку кредиток
Дівчину, яка перемогла на конкурсі краси "Міс Сінгапур-2009" Ріс Лоу, позбавили корони, після того, як її викрили в крадіжці кредитних карток і купівлі нижньої білизни. 
13:15 Індійська дівчина самотужки відбила напад бойовиків на її дім
20-річна мешканка індійського штату Джамму і Кашмір самотужки вбила терориста та змусила тікати його спільників, які напали на її будинок. Троє озброєних автоматами і гранатами бойовиків увірвалися до будинку Руксани та її родини в понеділок, 28 вересня. Бандити запідозрили, що родичі Руксани є поліцейськими інформаторами і почали їх бити. 
12:13 Рейтинг найгірших коханців у світі очолили німці
Найгіршими коханцями у світі визнані німецькі чоловіки, а найкращими – іспанські. Як стверджують учасниці опитування дослідницького сайту OnePoll.com, німці "дуже погано пахнуть".
12:06 Австралійський мільйонер «купив» у шахрая Статую Свободи
За $100 тис. у рік на сто років аферист «здав в оренду» Білий Дім багатому техаському торгівцю худобою.   
11:07 Мадонна втретє виходить заміж
Схоже, поп-зірка Мадонна в своєму особистому житті не проти наслідувати приказку «Бог любить трійцю». Співачка двічі була заміжньою за досить відомими, заможними джентльменами. А зараз, з чуток, вона готова на ризикований експеримент. Як розповів біограф Медж Ренді Тараборреллі, зірка готується до третього весілля і її обранцем, яким, як неважко здогадатися, став бразильський манекенник Хесус Лус.
11:02 У США викрали 13 картин Ван Гога, Рембрандта і Ренуара
Колишній викладач Гарвардського університету і його діловий партнер стали жертвами віртуозного пограбування - у них викрали 13 безцінних картин Поллока, Ван Гога, Рембрандта і Ренуара. Пограбування відбулося в курортному місті Паббл Біч.  
10:52 Красива жінка робить чоловіка здоровішим – дослідження
Щоб зберегти здоров'я, забудьте телефони приятелів і вступіть у діалог із оточуючими жінками, радять фахівці. Встановивши, що флірт із привабливою представницею прекрасної статі справді робить чоловіків здоровішими, тому що виділяються тестостерон і кортизол.  
10:34 Учені встановили новий рекорд передачі даних на великі відстані
Учені з французького відділення Bell Labs встановили новий рекорд у передачі даних на великі відстані. Так, поєднання швидкості у 15,5 терабіт на секунду і відстані у 7000 кілометрів перевищує максимальні показники сьогоднішніх оптоволоконних ліній зв’язку вдесятеро. 
17:17 Економічна криза корисна для здоров'я - учені
Американські вчені, склавши найповнішу карту здоров'я американського населення під час Великої депресії та після неї, прийшли до висновку, що економічна криза призводить до позитивних наслідків для фізичного стану. 
17:09 Джонні Депп йде з «Піратів Карибського моря»
Disney готує нового Джека Горобця для п'ятої та шостої частин Піратів Карибського моря, оскільки Джонні Депп має намір піти з проекту. 
16:12 Джулія Робертс дала дітям імена індійських богів
Красуня-акторка Джулія Робертс так захопилася культурою Індії, що вирішила дати своїм трьом дітям імена індійських богів, повідомляє "The Associated Press".  
15:19 Життя Роббі Вільямса ледь не обірвалося через наркотики
Нещодавно британський співак зізнався, що 2 роки тому залежність від антидепресантів ледве не привела його до загибелі. Приймати заспокійливі препарати Вільямс почав, ще будучи учасником гурту “Take That”. Антидепресанти йому прописав лікар, як засіб від надмірного вживання алкоголю та кокаїну.  
14:21 Жінка з Оклахоми 4,5 роки тримала сина в коморі
Чотирнадцятирічний мешканець штату Оклахома втік з дому і поскаржився владі, що мати чотири з половиною роки тримала його під замком, більшу частину часу - в коморі спальні. Мати підлітка і її друг арештовані, а сам хлопчик госпіталізований і знаходиться під опікою влади. 
13:15 Український мед визнали найкращим у світі
На Міжнародному конгресі Всесвітньої федерації бджільницьких асоціацій український гречаний мед отримав офіційний титул найкращого меду в світі. Конгрес "Апімондія" проходив 15-20 вересня у французькому Монпельє . І Україна завоювала право через чотири роки прийняти цей всесвітній форум у Києві. 
13:10 Найвпливовішою книгою останніх 25 років визнано "Сто років самотності"
Роман Габріеля Гарсіа Маркеса "Сто років самотності" визнали книгою, яка найбільше вплинула на світову літератури за останні чверть століття. Перелік найвпливовіших книг склали 25 сучасних англомовних письменників, серед яких британський письменник і сценарист Блейк Моррісон, індійські письменники Індра Сінха і Аміт Чаудхурі та інші. 
13:04 Колишній прем'єр Британії почав фотографуватися за гроші
Колишній прем'єр-міністр Великобританії Тони Блер, який зараз заробляє на життя читанням публічних лекцій, вирішив поповнити сімейний бюджет і тепер фотографується зі всіма охочими за 180 фунтів (понад 2 тисяч гривень). 
12:23 У США заарештували жінку, яка пограбувала шість банків за тиждень
Поліція Коннектикуту (схід США) у понеділок, 28 вересня, заарештувала 34-річну жінку, підозрювану в тому, що минулого тижня вона пограбувала шість банків. 
12:12 Через помилку лікарів американка народила чужу дитину
Сорокарічна американка Керолін Севідж, якій при проведенні екстракорпорального запліднення помилково підсадили чужий ембріон і повідомили про це на другому місяці вагітності, зберегла і народила чужу дитину, щоб віддати її біологічним батькам. 
11:34 Чоловік з похмілля відрізав собі пеніс та кинув його свиням
Литовець з села Бабрай кілька днів пиячив, а потім вирішив відрізати собі чоловічий статевий орган та згодувати його свиням.
11:28 Казахам дозволили змінювати стать
У Казахстані законодавчо дозволені операції зі зміни статі. Відповідна норма міститься в Кодексі "Про здоров'я народу і систему охорони здоров'я", опублікованому у вівторок в офіційних ЗМІ. 
11:19 Квитки на фільм про Майкла Джексона продали за дві години
Всі квитки на допрем'єрні покази фільму «Майкл Джексон: Ось і все» було розпродано за дві години. Про це повідомляє AP. Шанувальники співака отримають можливість побачити картину 27 жовтня на 14 екранах комплексу Regal Cinemas Stadium в Лос-Анджелесі.  
10:01 МВС Росії купує ліжко, прикрашене золотом
За даними газети «Ведомости», вже затверджено постачальника меблів для міністерства. Шикарний гарнітур з`явиться швидше за все в домі прийомів МВС у Срібному бору. Саме для нього, а також для департаменту економічної безпеки отримають меблі за рахунок федерального бюджету.  
09:58 Американця посадили на 18 місяців до в'язниці за крадіжку хот-дога
Жителя штату Массачусетс Антоніо Джадда засудили до 18 місяців в`язниці за крадіжку хот-дога. Таке рішення, повідомляє Лента.ру з посиланням на АР, виніс суд міста Вустер. 
17:41 Через глобальне за 50 років зникне половина видів рослин і тварин
Середня температура на Землі може піднятися на 4 градуси вже до 2060 року, при цьому в окремих районах Арктики й Африки потепління може скласти 10 градусів. Через це може зникнути до половини всіх видів рослин і тварин. Про це свідчать результати дослідження метеобюро Великобританії, які були оприлюднені в понеділок, 28 вересня.    
15:48 Створено найбільшу в історії яхту для мультимільйонерів (ФОТО)
Італійська Perini Navy створила найбільшу яхту, яка коли-небудь існувала. Почали будувати "Maltese Falcon" ще минулого року, а в цьому році судно уже перемогло регату. 
 
Архів