This version of the page http://www.voas.gov.ua/?action=news&id_news=63 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-13. The original page over time could change.
ВОАС прийняв участь у роботі фокус-групи - Вінницький окружний адміністративний суд
ВОАС прийняв участь у роботі фокус-групи

 ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД ПРИЙНЯВ УЧАСТЬ
У РОБОТІ ІНТЕРАКТИВНОЇ ФОКУС-ГРУПИ
«АНАЛІЗ ПРОЦЕСІВ УПРАВЛІННЯ ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ В УКРАЇНСЬКИХ СУДАХ»


   23-27 лютого 2009 року  заступник голови Вінницького окружного адміністративного суду Мельник-Томенко Жанна Миколаївна та начальник відділу кадрового та інформаційного забезпечення Судома Оксана Володимирівна прийняли  участь у роботі інтерактивної фокус-групи «Аналіз процесів управління людськими ресурсами в українських судах».


    Захід організований Проектом USAID «Україна: верховенство права» під методичним керівництвом Ендрю Урбана (США) – міжнародного консультанта Проекту, який має двадцятип’ятирічний досвід у галузі управління фінансами та людськими ресурсами в органах влади. 


    До складу робочої групи увійшли представники ДСА України (начальник відділу проходження державної служби Лук’янчук Н.М.,  головний спеціаліст відділу проходження державної служби Машарова Я.М., спеціаліст сектору міжнародного співробітництва Какауліна О.В.), Апеляційного суду Івано-Франковської області (керівник апарату суду Лущак Н.І., старший консультант з кадрової роботи Соловей І.І.), Донецького апеляційного адміністративного суду (начальник відділу кадрів Ігнатова Л.І., заступник начальника відділу кадрів Гарбузова Е.В.), Чорнобаївського районного суду Черкаської області (керівник апарату суду Бабенко С.А., консультант з кадрової роботи Піддубна І.В.), Луганського окружного адміністративного суду (начальник відділу кадрів Носкова В.В., заступник начальника відділу кадрів Бойченко Н.О.).


    Проведенню роботи фокус-групою передувало визначення Вінницького окружного адміністративного суду в якості пілотного проекту з покращення кадрової політики у судах України.

    Протягом тижня напруженої роботи учасниками фокус-групи аналізувалися процеси прийому на роботу працівників, орієнтація новопризначених працівників, професійний розвиток, управління досягненнями та процедури звільнення. Наразі результати опрацьовуються експертами проекту та будуть представлені на засіданні робочої групи, сформованої із представників судів, які також визначені пілотними з удосконалення кадрових процесів. Робоча група, за організаційної та методичної підтримки Проекту USAID «Україна: верховенство права», поставила перед собою доволі амбіційний план: реформувати кадрову політику в судах, яка дотепер вважалася другорядною в системі судових процесів та користувалася інструментарем ще радянських часів.
 

Останні новини
11.10.2011  Розміри та ставки судового збору з 01.11.2011 року
Закон України «Про судовий збір» визначає наступне:
читати далі
10.10.2011  Інформація щодо розгляду справ Вінницьким окружним адміністративним судом у...
За період з 3 жовтня по 7 жовтня 2011 року до Вінницького окружного адміністративного суду за захистом своїх прав, свобод та інтересів звернулось 9 фізичних...
читати далі
03.10.2011  29 вересня 2011 року відбувся футбольний турнір між командами окружних адміністративних...
Відповідно до Регламенту щорічного турніру з футболу серед команд адміністративних судів із розіграшу «Кубку адміністративних судів України з футболу»...
читати далі
03.10.2011  Інформація щодо розгляду справ Вінницьким окружним адміністративним судом у...
За період з 26 вересня по 30 вересня 2011 року до Вінницького окружного адміністративного суду за захистом своїх прав, свобод та інтересів звернулось 9...
читати далі
26.09.2011  Інформація щодо розгляду справ Вінницьким окружним адміністративним судом у...
За період з 19 вересня по 23 вересня 2011 року до Вінницького окружного адміністративного суду за захистом своїх прав, свобод та інтересів звернулось ...
читати далі