This version of the page http://www.mitsubishi.lviv.ua/page_380.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-13. The original page over time could change.
Акція
 
 

Акція

 
Новини компанії
Підписка на новини
Вирушайте в Париж!

 

1 липня у Львові розпочалась безпрецедентна акція: «Париж. Місто мрій для двох!», яку спільно проводять  компанії «НІКО-Захід» та туристичний оператор «Інтер Тур» - всього лише сфотографувавшись з автомобілем Mitsubishi, кожен охочий може виграти безкоштовну путівку на вікенд для двох в Парижі.
Столиця закоханих, серце Франції, місто мрій – як тільки не називають це місто, про яке мріють мільйони людей в усьому світі. Тепер для здійснення мрії потрібен лише один крок – взявши участь в акції «Париж. Місто мрій для двох!», кожен бажаючий має змогу отримати у подарунок путівку для двох на вікенд в Парижі. 

Щоб прийняти участь в акції, потрібно просто сфотографуватись з автомобілем Mitsubishi на фоні краєвидів Парижа на території ТРЦ «KingCross Leopolis» та заповнити анкету учасника.

Окрім участі в розіграші основного приза – путівки – на всіх учасників акції чекає приємний сюрприз – сертифікат, який дає право на знижку в розмірі 5% на відпочинок від туристичного оператора «Інтер Тур». 

Також учасником акції може стати кожен власник автомобіля Mitsubishi, всього  лише сфотографувавшись зі своїм авто та надіславши фото на електронну пошту a.yurenko@lv.niko.ua.

Акція триватиме до 31 серпня 2011 року, а розіграш головного призу, путівки на двох до «міста мрій»,відбудеться 10 вересня на території офіційного дилерського центру Mitsubishi Motors у Львові -  «НІКО-Захід», за адресою вул. Липинського, 50Б.

Переглянути та завантажити свої фото, а також дізнатись найновішу інформацію стосовно акції, учасники  зможуть на сайті компанії «НІКО-Захід»  та на сторінці акції в мережі Facebook.

Фото учасників:

Альбом 1-4 липня

Альбом 4-7 липня

Альбом 8-18 липня

Альбом 18-28 липня

Учасники акції-власники Mitsubishi

Альбом 29 липня - 10 серпня (частина 1)

Альбом 29 липня - 10 серпня (частина 2)

Альбом  10-17 серпня (ч.1)

Альбом 10-17 серпня (ч.2)


 



НІКО-Захід, вул. Липинського, 50 Б, Львів, 79019. тел: +38 032 29 89 555

Карта Сайту