This version of the page http://www.galexpo.lviv.ua/ukr/exhib/program.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-13. The original page over time could change.
Гал-ЕКСПО: Міжнародні виставки у Львові - ПРОГРАМА

Програма наступних виставок
ГАЛИЦЬКІ ЕКСПОЗИЦІЇ®

Попередня заявка
РЕЄСТРАЦІЯ В БАЗІ ДАНИХ ВІДВІДУВАЧІВ


2011

ЛЬВІВСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ ФОРУМ ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ ТА ГОСТИННОСТІ


12-14 жовтня 2011 р.

XII міжнародна виставка-ярмарок

ТурЕКСПО

Заклади розміщення та відпочинку гостей та ЄВРОфанів на західній Україні. Туристичні продукти та інфраструктура Львівщини. Зелений туризм. Фестивалі Львова 2012 року. Транспорт та страхування. Технології в туризмі. Туристичні офіси світу.



**********************


12-14 жовтня 2011 р.

V спеціалізована виставка

Готельний та ресторанний бізнес

Оснащення та меблі для готельних комплексів, санаторіїв, кафе, барів, ресторанів. Посуд, столові прибори та фуршетні лінії. Обладнання для професійного прибирання. Програмне забезпечення та засоби автоматизації. Спецодяг та уніформа для персоналу. Текстиль та білизна. Міні-парфумерія. Санітарно-гігієнічне обладнання і матеріали. Продукти харчування та напої для ресторанів, кафе, барів.



**********************


13 жовтня 2011 р.

II Конкурс професійних кухарів

"ПРОСТО. Їжа без пафосу!"

Популяризація здорової, смачної та простої у приготуванні їжі в закладах громадського харчування. Розвиток мереж здорової їжі на Західній Україні.



**********************


12-14 жовтня 2011 р.

ІV спеціалізована виставка

Континент розваг

Розважальні автомати та симулятори. Музичні автомати та системи „караоке”. Більярд, боулінг, дартс, гольф. Паркове обладнання. Надувні атракціони та аероконструкції. Водні атракціони. Сухі басейни та м’які ігрові модулі. Дитячі ігрові майданчики та лабіринти. Атракціони для сімейного відпочинку.



27-29 жовтня 2011 р.

ІX міжнародна стоматологiчна виставка

Дентал®-УКРАЇНА

Новітні технології в стоматології. Сучасні методики лікування. Обмін досвідом між спеціалістами різних країн світу та регіонами України. Сучасне стоматологічне обладнання та інструментарій.

ІX міжнародний стоматологiчний форум



2012

1-4 березня 2012 р.

VІ спеціалізована ювелірна виставка-ярмарок

ЕлітЕКСПО

Ювелірні вироби. Коштовні та напівкоштовні камені. Технології, обладнання та інструменти для ювелірного виробництва. Банківські метали. Годинники. Біжутерія та аксесуари. Антикваріат. Мистецькі авторські роботи. Елітні сувеніри та подарунки.


ВЕСНЯНИЙ МІЖНАРОДНИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ФОРУМ

13-16 березня 2012 р.

VII спеціалізована виставка

Вікна. Двері. Дах

Вікна та двері з ПВХ, дерева, алюмінієвого профілю. Металеві, протипожежні, броньовані та автоматичні двері. Обладнання та комплектуючі для виробництва вікон та дверей. Матеріали, інструмент та комплектуючі для виробництва і монтажу конструкцій. Обладнання для обробки деревини, металу, скла. Жалюзі, ролети, ворота, шлагбауми та турнікети. Фурнітура та аксесуари. Замково-залізні вироби, сигналізації та охоронні системи. Покрівля та фасади. Покрівельні та гідроізоляційні матеріали. Каркасно-панельне будівництво. Системи тепло- та звукоізоляції. Світлопрозорі конструкції, зимові сади, оранжереї. Вітражі, лоджії, балкони. Скло в будівництві, архітектурі та інтер’єрі. Матеріали та елементи для оздоблення інтер’єрів. Віконний декор. Програмне забезпечення, архітектурні проекти. Віконні провітрювані, засоби захисту, лако-фарбові матеріали. Спецодяг.



**********************


20-23 березня 2012 р.

XXV міжнародна виставка

БудЕКСПО-весна

Технології сучасного будівництва. Будівельні та оздоблювальні матеріали. Будівельні конструкції, техніка, інструменти. Вимірювальні прилади, системи контролю та автоматичного управління. Ліфти і ліфтове обладнання. Дорожньо-будівельні машини й устаткування. Електротехнічне обладнання. Проектування, архітектура, реставрація, ландшафтний дизайн. Сантехніка. Басейни. Системи опалення, водопостачання та водоочищення. Вентиляція та кондиціонування. Енергозберігаючі технології та устаткування. Світлотехніка, кабельно-провідникова продукція. Лаки.Фарби. Предмети інтер’єру. Меблі. Системи безпеки будівель, засоби охорони праці, спецодяг. Програмне забезпечення.


ЛЬВІВСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ ФОРУМ

28-30 березня 2012 р.

XVІІІ медична виставка-ярмарок

ГалМЕД: здоров'я та довголіття

Лікувальне та діагностичне обладнання. Медичні прилади та інструменти. Засоби реабілітації та товари для людей з обмеженими можливостями. Засоби надання невідкладної допомоги. Офтальмологічні послуги та обладнання. Оправи та окуляри: корегуючі, сонцезахисні. Контактні лінзи та лінзи для окулярів. Фармацевтичні препарати. БАДИ-и, фітопродукти та лікувальна косметика. Народні та нетрадиційні методи діагностики та лікування. Медичний одяг, засоби санітарії та дезинфекції.



**********************


28-30 березня 2012 р.

ІІІ спеціалізована виставка

Стоматологічний ярмарок

Стоматологічне обладнання та інструментарій. Витратні матеріали та лікувальні препарати. Оснащення стоматологічних кабінетів та клінік. Сервісне обслуговування стоматологічного обладнання.



10-13 травня 2012 р.

ІІІ спеціалізована виставка-ярмарок

Дитячий світ

Ігри та іграшки. Товари для дитячої творчості. Канцелярія та товари для школи. Аксесуари для дитячого свята. Одяг для новонароджених. Одяг для дітей та підлітків. Шкільна форма. Карнавальні костюми. Дитяче взуття. Одяг для майбутніх та годуючих матерів. Коляски та автомобільні сидіння для малюків. Дитячі меблі, постіль. Засоби гігієни, дитяча косметика та парфумерія. Дитяче харчування. Медичні послуги для дітей та немовлят. Дитячий літній відпочинок. Організація дозвілля дитини. Пропозиції дошкільного навчання та розвитку дитини. Організація дитячих свят. Дитяча фото- та відео-зйомка.



22-25 травня 2012 р.

XV міжнародна виставка

Деревообробка

Обладнання для лісового господарства. Деревообробне обладнання. Дереворіжучий інструмент. Енергозбереження в деревообробці. Утилізація відходів деревини. Клеї, лаки та фарби для захисту деревини. Столярні та інші вироби з деревини. Меблева фурнітура.



Вересень 2012 р.

XIX Всеукраїнська виставка-ярмарок

Стиль

Обладнання для підприємств легкої промисловості. Тканини, шкіра. Фурнітура та нитки. Одяг, білизна. Хутрові вироби. Взуття. Галантерейні та шкіргалантерейні вироби. Дизайнерські рішення. Біжутерія та аксесуари.



ОСІННІЙ МІЖНАРОДНИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ ФОРУМ


Вересень 2012 р.

XXV міжнародна виставка

БудЕКСПО-осiнь

Технології сучасного будівництва. Будівельні конструкції, техніка, інструменти. Будівельні та оздоблювальні матеріали. Проектування, архітектура, реставрація. Ландшафтний дизайн. Електротехнічне обладнання. Сантехніка. Басейни. Системи водопостачання. Вентиляція та кондиціонування. Енергозберігаючі технології та матеріали. Дорожньо-будівельні машини й устаткування. Ліфти і ліфтове обладнання. Вікна та двері з ПВХ, дерева, алюмінієвого профілю. Фурнітура та аксесуари. Покрівельні та гідроізоляційні матеріали. Фасади. Системи пиловидалення. Вимірювальні прилади та обладнання. Системи контролю та автоматичного управління. Світлотехніка, кабельно-провідникова продукція. Клеї, лаки, фарби. Предмети інтер’єру. Спецодяг. Програмне забезпечення.



**********************


Вересень 2012 р.

VI спеціалізована виставка

Опалення

Сучасні системи опалення. Системи газо- та енергопостачання. Опалювальна техніка на різні види палива. Вентиляційні системи та обладнання. Трубопроводи та димарі. Фітинги та клапани. Теплові завіси, теплообмінники та радіатори. Котли та котельне обладнання. Сонячні колектори. Пічки, каміни та аксесуари, монтажне устаткування. Проектування, монтаж та обслуговування систем опалення. Системи автоматичного управління, вимірювання, контролю та захисту. Системи обігріву даху, підлоги, трубопроводу. Сучасні технології енергозбереження.



**********************


Вересень 2012 р.

VI спеціалізована виставка

Опалювальна техніка на твердому паливі

Сучасні технології спалювання твердого палива. Котли промислового та побутового призначення для спалювання твердого палива (деревини, вугілля, торфу, біомаси). Автоматизовані котельні на біогранулах. Каміни та аксесуари. Обладнання для брикетування твердого палива. Допоміжне обладнання для котельних установок. Системи контролю, захисту та автоматичного управління для котельних установок. Науково-дослідні розробки та інноваційні проекти. Послуги з проектування та монтажу котельних установок.



**********************


Вересень 2012 р.

VI спеціалізована виставка

Альтернативна енергетика

Сонячна енергетика, вітрова енергетика, гідро - енергетика, енергетика біомас, геотермальна енергетика, технології використання відновлювальних джерел енергії, прилади та устаткування.



Акціонерне товариство "Гал-ЕКСПО"
вул. В.Винниченка, 30
Львів, 79008, Україна
тел: +380 (32) 2971369,970628
факс: +380 (32) 2971756
E-mail: exhib@galexpo.lviv.ua