This version of the page http://www.minregionbud.gov.ua/uk/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-11. The original page over time could change.
Міністерство регіонального розвитку та будівництва України
ukr   eng   rus  
Пошук
ТОП-новина
10.10.2011
Про реформи - від першої особи
Сьогодні, 10 жовтня, о 18:15 дивіться на "5 каналі" телепрограму "Енергонагляд". Гість програми - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк.
 
публiкацiї за період
Анонси
27.09.2011
До уваги громадськості
У Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України розпочата розробка проекту Загальнодержавної програми розвитку виробництва будівельних матеріалів, виробів та конструкцій на 2012-2016 роки
 
публiкацiї за період
Новини
10.10.2011
Анатолій Близнюк: "Створення у транскордонних регіонах центрів економічного зростання - головне завдання України"
Нова державна політика розвитку регіонів повинна базуватися на використанні синергетичного ефекту від розвитку економічних кластерів, у першу чергу - транскордонних. Уряд приділяє особливу значимість міжрегіональному співробітництву. Зростання конкурентоспроможності регіонів України та їх інтеграція у загальноєвропейський простір, впровадження інновацій, збільшення продуктивності праці, а також підвищення індексу людського життя має відбуватися на основі Національної стратегії формування та розвитку транскордонних кластерів, шляхом поєднання зусиль центральної та місцевої влади.
 
10.10.2011
Анатолій Близнюк: "Ми маємо діяти в піраміді співробітництва - від міжрегіонального до транснаціонального"
Україна спроможна ефективно впливати на розвиток світової та регіональної економіки, формуючи нові "точки зростання" у Причорномор'ї. Таку думку висловив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк, виступаючи на другому Чорноморському економічному форумі, що відбувся у Ялті 7 - 9 жовтня цього року. На переконання Міністра, Чорноморський регіон є віссю зростаючого геополітичного значення.
 
публiкацiї за період
Новини з регіонів
10.10.2011
Донецька область
А.Федорук встретился с Послом Польши
 
07.10.2011
АР Крим
Проект "Чистого города" по строительству мусороперерабатывающего комплекса признан инновационным
 
публiкацiї за період
Мінрегіон роз'яснює
05.10.2011
Інформація про будівництво електропідстанції в центрі Одеси виявилася серйозним перебільшенням
30 вересня телевізійна служба новин одного із провідних телеканалів у випуску новин та на веб-сайті повідомила, що будівництво електропідстанції на межі парку імені Шевченка в Одесі зачепило колишнє чумне кладовище, яке не перевірили на безпеку. "Існує велика небезпека для одеситів, якщо чумне поховання буде розкопане" - переконують автори сюжету.
 
03.10.2011
Анатолій Близнюк: "Ми маємо покласти край будівельним війнам та скандалам!"
Припинити будівельний хаос може лише остаточне врегулювання містобудівної діяльності та планування розвитку територій у середньо- та довгостроковій перспективі - впевнений Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк. Про це він повідомив коментуючи ряд повідомлень мас-медіа, у яких піднімалася проблема незаконної забудови.
 
публiкацiї за період
17th Session of the Council of Europe Conference of Ministers responsible for Local and Regional Government
VII Міжнародний конгрес "Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства"
Проекти нормативно-правових актів для обговорення
Доступ до публічної інформації
Корисна література
Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву