This version of the page http://www.khadi.kharkov.ua/index.php?id=1506 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-10. The original page over time could change.
статті 10 (2): Харківський національний автомобільно-дорожній університет
Ви тут: ХНАДУ / Автодорожник
Понеділок, 10-10-2011

Пам’ятаємо, щоб діяти і творити

У ці чудові дні золотої осені ХНАДУ святкує свій 80-річний ювілей. Це дійсно визначна подія для усього нашого згуртованого й працьовитого колективу, для численних випускників усіх років, для працівників багатьох служб і  підрозділів нашої Alma Mater. 

Далі...

Майбутнє – за гібридними автомобілями

Гібридний автомобіль (hybrid) – це високоекономічний автомобіль, що приводиться в рух не за допомогою ДВЗ, а складною системою: «електродвигун – двигун внутрішнього згоряння» (далі двигун), що живиться як пальним, так і зарядом від електричного акумулятора.

Далі...

Урок пам’яті

На чергове засідання усного журналу «Зустрічі з вченими ХНАДУ», що діє в регіональному ліцеї автомобільно-дорожньої галузі, ми запросили кандидата технічних наук, професора кафедри мостів, конструкцій та будівельної механіки Валентину Олександрівну Голеско, яка розповіла ліцеїстам про внесок колишнього ХАДІ у справу захисту нашої країни від німецьких загарбників.

Далі...

Фізична культура – запорука нашого здоров’я

До найпоширеніших захворювань належать хвороби серцево-судинної системи.

Далі...

Спортивна доблесть ХНАДУ

До ювілею рідного університету кафедра фізичного виховання та спорту зібрала великий врожай нагород з чемпіонатів Світу, Кубків Європи та різних міжнародних змагань.

Далі...

Найм (оренда) транспортного засобу

Предметом договору найму транспортного засобу можуть бути повітряні, морські, річкові судна, а також наземні самохідні транспортні засоби тощо.

Далі...

Сторінка   1   2