This version of the page http://gpsm.com.ua/ua/publications.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-10. The original page over time could change.
Публикации
Зайшов на сайт з метою:
 

Загальні питання

Що таке GPS?
Що таке GSM?
Що таке GPRS?
Про Google карти
Публикации
GPSM
Публикации
Чому автосигналізація називається супутникової?

Що стосується саме сигналізації, то супутники тут в більшості випадків ні при чому. Автосигналізація, в загальному випадку, припускає прямий і зворотний зв'язок з автомобілем. Тобто, якщо з вашим авто щось трапилося, то сигналізація повідомить вам про це. А якщо ви хочете, наприклад, заблокувати двері або заглушити двигун, то ви посилаєте сигналізації спеціальну команду. Питання в тому, яким чином автосигналізація зв'язується з вами

 
Економічний ефект від впровадження системи моніторингу

Економічний ефект на підприємствах наших замовників виражається в скороченні витрати палива на 10-40% завдяки декільком факторам: найбільший ефект від впровадження системи GPS стеження і моніторингу транспорту полягає в значному скороченні зливів палива на підприємстві, скорочення реального і знищенні «оманливого» (накрученого) пробігу. Впровадження супутникового моніторингу автотранспорту як в приватних підприємствах, так і в державних структурах вже довело свою ефективність.

 
GPS моніторинг для будівельних компаній

GPS моніторинг для організацій, що здійснюють перевезення будівельних матеріалів (пісок, щебінь, грунт, бетон, асфальт, цегла, та ін)

Особливості галузі:

Висока конкуренція в умовах зростання ринку (постійне нарощування темпів будівництва). При цьому велика частина собівартості послуг з доставки будівельних матеріалів обумовлена витратами на транспорт. Дуже висока завантаженість автомобілів (до 23 годин на добу і 30000 км пробігу на місяць). Відповідно, невиправдані простої автотранспорту, «ліві» рейси, а також неплановий ремонт значно збільшують витрати компанії.

 
Автодорожні та комунальні служби

GPS контроль дорожнобудівельної техніки, сміттєвозів, комунальних служб

Особливості галузі:

Наявність в парку дорожньої, комунальної та іншої спецтехніки, самоскидів, власних паливозаправників. Різні організації, відділи та філії, так чи інакше зацікавлені в контролі техніки на об'єктах. Робота в раніше визначених зонах, що мають складний контур. Велика затребуваність послуг комунальної спецтехніки (наприклад, вивіз сміття) на тіньовому ринку. Потреба у муніципальної влади в контролі якості виконання комунальних робіт (вивіз сміття, прибирання вулиць тощо). Великий відсоток розкрадання паливно-мастильних матеріалів (ПММ).

 
GPS GSM моніторинг на внутрішніх перевезеннях

GPS GSM моніторинг на внутрішніх перевезеннях по Україні

Особливості галузі:

Тривале перебування автотранспорту в рейсі, при цьому частина маршруту проходить поза зонами дії GSM операторів. Немає достовірних даних про місцезнаходження водія, автомобіля і вантажів, що перевозяться, реальних поломок і вимушених простоїв (єдине джерело - опитування водія по телефону). Розкрадання палива або перебільшення його витрати стало звичною справою для водіїв. Велика цінність перевезених вантажів і висока конкуренція на ринку міжміських перевезень.

 
GPS GSM моніторинг для міжнародних перевезень

GPS спостереження і контроль палива для міжнародних перевезень

Особливості галузі:

Для міжнародних перевезень справедливо все, що написано в розділі GPS моніторинг для міжміських перевезень. Крім того, з'являється додаткова складність, пов'язана з дорожнечею міжнародного GSM (GPRS) роумінгу.

 
Економічний ефект від впровадження системи GPS моніторингу автотранспорту GPSM

Залежно від сфери діяльності автомобільного транспорту, витрати з впровадження Системи GPS моніторингу транспорту GPSM < strong>окупаються в термін від 3 до 18 місяців.

Економічний ефект від впровадження системи GPS моніторингу досягається за рахунок наступних оптимізаційних процесів