This version of the page http://www.flyzzza.com.ua/news_2010.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-09. The original page over time could change.
2010


2010
Цей рік був важким для команди, як і зрештою для багатьох українських музикантів... Прикро, але політика та невірний курс українського шоу-бізнесу мають доволі негативний вплив на чесну і щиру українську музику. Надіємось, що у наступному році все зміниться лише на краще і ми станемо ще міцнішими та сильнішими!



2010

[свіжі новини...]
[Рівне, 9 січня] Приємно, що перший концерт у новому році у нас відбудеться в класному закладі наших рівненських сусідів, клубі "СтадіоПаб". Разом із постійними відвідувачами клубу ми будемо вітати паб із дворіччям! ФлайzZzа привезе із собою кілька сюрпризів для рівнян: нового гітариста гурту, багато нових пісень, скрейч-шоу від DJ Роми та дискотівку від Тіми. НЕ пропустіть ці незабутні враження!

[Ювілейний концерт] Жителям Волині цього разу більше пощастить аніж іншим бажаючим роздивитись Флайзюків у ящику. Волинське Телебачення підготувало свою версію ювілейного концерту «ФлайzZzа. Перша десятка», трансляція якого буде відбуватись трьома частинами і в такі дні:

1 частина – 13 листопада, 12:30 (повтор о 22:45)
2 частина – 14 листопада, 11:00 (повтор о 22:10)
3 частина – 20 листопада, 22:45 (повтор 21 листопада в 11:00).
Просимо відразу вибачення за місцями неякісний звук та лажі під час концерту (надто сильно перехвилювалися, оскільки парились ще організаційними моментами).
Трохи згодом обіцяємо підготувати свою відео-версію цього концерту. Приємного перегляду ;о)
P.S. на цьому фото ми справжні мухи :) тільки крил невидно ;D
[НОВЕ ВІДЕО!] Свіженький кліп на пісню «Автобус» вже у нас на сайті в розділі «ВІДЕО»! Окрім того, його ще можна помітити практично на всіх музичних (і не лише) каналах України. Тому радимо хоч краєм ока подивитись на тих вар’ятів (себто нас), які скачуть та дуріють там, як навіжені! Дійство відбувалось у селі Гаразджа, що під Луцьком, із самого срання і майже до смеркання. Чудові краєвиди, схід сонця, старий, кумедний та симпатичний ЛАЗ 1958 року, потоптаний шмат зернових, купа гумору та наші пики))) Найцікавішим було на другий день після спекотних зйомок зривати разом із фарбою та «аяяяй!» наші наліпки. Але, як процес, так і результат нам дуже сподобались – режисерам Дмитру Федорчуку і Тарасу Перетятко вдалось дуже натурально відтворити те, чим дихають Флайзюки. Переглянути «Автобус» можна трішки нижче, а скачати – ось тутечки.


[Приємна звістка] Завдяки вашим голосам, друзяки, за кілька днів на сайті http://fdr.com.ua з пропозицій «Потужного вибуху» ми втрапили відразу на другу позицію хіт-параду «ТОП10 ВАЖКА ДІЛЯНКА»! Круто, коли твої друзі не байдужі та маленьким натисканням роблять велику справу! Респект!


[Фотозвіт з «Десятки»] Нарешті перебрали величезну гору фоток із концерту «ФлайzZzа. Перша десятка», що люб’язно наклацав та передав нам наш друг Ярик Близнюк. Фотки бомбезні та цікаві. Важко було вибрати штук 20 і зупинитись, тому викладаємо велику кількість аби всі, хто потрапив на подію, були задоволені, а ті, хто «проштрафився», кусали локті ?

Дивитись тут.

[ВІДСТРЕЛЯЛИСЬ!] Нарешті! Відгремів один із найпотужніших концертів за всю десятирічку! Таку кількість переживань та емоцій ми ще не переживали, оскільки цього разу ми були не лише артистами-виконавцями, а й організаторами події. Скажений місяць підготовки (величезна кількість зустрічей, дзвінків, дозволів, кабінетів), в який окрім самої програми гурту треба було думати над іншими організаційними моментами, наштовхував лише на співчуття та розуміння до тих організаторів, які всі ці роки запрошували та влаштовували нам концерти в різних куточках України і закордоном.
Але, менше з тим.. Свято вдалося! Приємно, що як наші друзі-артисти, так і небайдужі до нашої творчості люди не проігнорували та завітали до нас. Окреме «приємно» хотілося б передати усім, хто нам допомагав: Волинській Обласній Філармонії, Володимиру Бондарю та його команді (особливо Владу Стемковському та Поліні Алпатовій), пивному клубу «Оболонь», Волинській ОблДержТелерадіокомпанії (окрім висвітлення події чекаємо ще й на відеоверсію концерту), радіостанції «СіД-ФМ», телекомпанії «Аверс», Сані Куяві та «Lime Art Group», департаменту культури м. Луцька, Сані Маркопольському, Новаку Сергію та Вові Баженову за світлові ефекти, Керміту за звук, рівненьскій «ЧеГеварі» за поліграфію, усім журналістам та студентам, які доклались до інформування про подію.
На жаль, не приєднались до нас анонсовані Сашко Положинський (гурт «Тартак» в цей самий час грав на «Рок-Січі» у Києві), Сергій Присяжний (вже другий тиждень лікується від затяжної ангіни), Андрій Котищук (за контрактом, як голова координаційної ради КВН України, працював ведучим на черговому чемпіонаті в Одесі). Проте інші заплановані учасники свята круто потішили як нас самих, так і глядачів. Брейкери «Iron City» та DJ Njoi відкрили разом із Сергієм Ткачуком та Льошою Курбаном вечір, гурт «Резус Блюз» окрім своїх хітів заграли ще й кавер на пісню Флайзюків «Наворочена-Різдвяна» і здарували нам торбу мандаринів, гурт «От Вінта» порвали всіх вщент своїми рокабільними хітами, а потім окремо, нарешті за стільки років, заспівали спільну з Флайзюками пісню «Два Кольори», шоу-балет «Аванте» та фоль-гурт «Сусіди» «розтягнули» сцену до неймовірних розмірів і разом з ФлайzZzою в кількості 17 чоловік на сцені створили цікаве шоу. В честь десятиріччя самих «мух» на сцені було теж десятеро – додався ще колишній гітарист Денис Валяєв та перкусіоніст Олександр «Хоббіт» Потапець, що зробило саунд концерту ще більш повнішим та кайфовішим. Відбулась і купа прем’єр нових пісень, які незабаром увійдуть до нової платівки гурту.
Що ж, перша десятка вже позаду і тепер сміло та спокійно можна повертатись до попередніх турбот: «добивати» новий альбом, допрацьовувати нові відеороботи, складати графік та планувати зимовий тур і т.д.
Ще раз ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ усім, хто не полінувався і доклався до нашого свята! Чекаємо, як і ви, на фото- та відео-звіти з події, які незабаром викладемо на нашому сайті, якому сьогодні, до речі, виповнюється 6 років!

Додаткову інформацію про концерт можна роздивитись ще ось тут.

[парочка фотозвітів] нарешті «добрались» руки та очі до двох папок із фотками з подій, що відбулись в липні та вересні цього року:
1) 23.07 – Яремче, фестиваль «Потяг до Яремче»,
2) 26.09 – Рівне, День Машинобудівника. Щиро дякуємо фотографам за цікаві фотки, а вам - за перегляд :)



[концерт у Рівному] 26 вересня Флайзюки нарешті завітають до Рівного аби привітати усіх причетних до Свята Машинобудівника. Подія відбудеться у парку в проміжку з 14:00 до 19:00. ФлайzZzа буде хедлайнером свята та з'явиться на сцені близько 17:00. ZzZапрошуємо!
Для тих, хто не має змоги потрапити 26 до парку, пропонуємо завітати 25 на Театральний (у Рівному) на відкриття супермаркету, де ми заграємо гітарний варіант програми (без дудки, але із двома гітаристами :)

[Хіт-Парад] Помітили пісеньку "Грім гуде" у хіт-параді від ФДРу. Є нагода проголосувати за ФлайzZzу ось за цим лінком. Щиро вдячні!

[ми у кіно] "У Луцьку показали кіно про сексуальне рабство, в якому знялися Положинський, «Флайззза» та Марина Занюк". Детальніше про це ось тут.

[Тіма, новини, вересень] «Привіт, друзі! Радий тому, що ви все ж виділили парочку хвилин аби переглянути це відео. Маю для вас кілька новин. Паралельно із вдалим гастрольним літом ми парились і продовжуємо паритись надалі над наступним:

1) від початку року ми боремось над новою, третьою за ліком, платівкою команди, якою планували похизуватись навесні, а тепер, зважаючи на те, що в гурті відбулись певні зміни та перетрубації, надіємось, що послухаємо її разом з вами ще цього року. Процес доволі ємкий, тривалий і цікавий. Ми зробили практично все накопичення інструментів та вокалів і зараз боремось із зведенням та мастерингом кінцевого продукту. Для інтриги підкажу, що в альбом увійде 15 пісень і він матиме дуже цікаві спільні з іншими виконавцями треки.

2) 1 жовтня, окрім Свята Музики, «ФлайzZzі» виповнюється 10 років! З цієї нагоди ми вирішили забацати ювілейний концертик , а в подальшому помандрувати містами із туром. В даний момент тривають переговори із людьми, які допомогли б нам фінансово в організації цієї події. Паралельно працюємо над концепцією самого концерту, спілкуємось із техніками, музикантами, поліграфістами та іншими необхідними людьми. Скоріше за все святкування відбудеться у Луцьку 2 жовтня.

3) завершився процес монтажу над кліпом на пісню «Автобус» і, відповідно, незабаром ви зможете побачити це кумедне відео з екранів своїх телевізорів, моніторів та інших штукєнцій, з яких ви звикли розглядати подібні речі. Виднограй вдався простим, прикольним і таким, що класно передає атмосферу та характер гурту.

Ще кількома новинами та фішками поділимось трохи згодом. Тому пропонуємо заглядати до нашого сайту www.flyzzza.com.ua частіше. А заодно просимо аби ви там на гостьовій сторінці нашкребли якесь цікаве запитання, за яке, в разі, якщо ми вирішимо, що воно найкрутіше, ви отримаєте від нас подарунковий комплект від Флайзюків ;о)
Наразі все. Зичимо вам гарного настрою та море втіхи життя!»

[Фотозвіт] Дві абсолютно вдалі події пролетіли, як муха перед носом))) До першої ми їхали знову більше аніж 15 годин, з яких годин п’ять простояли на митниці… Плюс страшенні затори на польських дорогах у зв’язку з ремонтними роботами додавали свого «перцю» у поїздку, але вечірній позитив перекрив усі попередні негаразди! Нам припала честь закривати вечір реггі-музики на «Підляському Ярмарку» у Новому Тарзі, що ми зробили з честю та успішно. Нарешті познайомились із однією з найкрутіших рагга-команд Поляндії «Vavamuffin», побували на крутій ретро-авто-виставці, потішились від комунікацій та сервісу польських Карпат, посьорбали пива та наступної доби вирушили на Україну. У Львові нас приютив давній приятель Сашко, за що окремо передаємо респект, і вже 22 серпня тусувались на молодому, але потужному фестивалі «Захід». Класна молодь, крутий склад музикантів, вдале місце проведення та хороші звук-сцена-світло – це саме те, здається, що і потрібно людям, які люблять фестивалі. Ще раз вітаємо одного із організаторів події Якова Матвійчука з ХепіБьоздерйом, що припав на той день, і хочемо аби таких класних людей в Україні було побільше!

Маємо для Вас, шановні відвідувачі сайту, трішки фоток, як професійних, так і не зовсім, з яких можна черпнути трохи духу фестивалів останніх днів літа.

[Звіт з концертів] Кайф! Так, саме кайф, окрім парочки тон поту, довгих годин у дорозі та іноді не до кінця якісно налаштованого звуку на сцені, ми отримали від наших мандрівок у липні. Шикарна за розмірами сцена, цікава програма із музики народів світу, давні польські друзі та перший концерт у складі ФлайzZzи нашого нового гітариста – це те, що на нас чекало у Влодаві 14 липня. 17 числа того ж місяця ми побували у Львові на фестивалі «Країна Мрій», де в останній день разом із Олегом Скрипкою та «ВВ» «рвали» Шевченківські Гаї: гарне фестивальне середовище, приємний автентичний базарчик, величезна кількість вишиванок та спеціальна програма від Флайзюковичів з більш фольклорним нахилом. Страшенно полюбляємо наші Карпати, тому черговий раз прокайфували від тамтешніх краєвидів і, як виявилось, чудового фесту «Потяг до Яремче», де ми були хедлайнерами першого дня! Окремий респект публіці за ваші руки та голоси, а організаторам за комфорт та ідею ;о) Наступного дня ми вирушили в іншу, польську частину Карпат, де були шоковані від величезної кількості людей, що гуділи собі в горах, не зважаючи ні на дощову погоду, ні на сотні кілометрів від домівки. Звідусіль українські пісні, купа палаток та паркінгів, чисте повітря і бомбезний концерт – це те, що нас зачарувало на фестивалі «Лемківська Ватра» у Здині! Єдина халепа – наш DJ Рома в дорозі добряче пошкодив основний палець для скетчу, але тим не менше добряче викрутився та якимось чудом відпрацював програму)))

Поки пропонуємо вам переглянути невеличку кількість фоток з подій, які згодом помаленьку постараємось поповнити, діставши з різних джерел по можливості. Переглянути фотки можна ось тут.

[В-а-а-а-Автобус!] Все ж таки ми до нього добрались! Цей чотириколісний друг регулярно нам допомагає у мандрах на концерти та й просто по життю. Правда не той, якого ми спеціально «підтягнули» на зйомки (бо на ньому нам потрібно було б за днів 5 вирушати на концерти)), а трохи інший, більш сучасний. ЛАЗ, який у нас в кліпі буде дууууже симпатичним та кумедним, живе та рухається ще з 1958 року! А ідея відзняти кліп саме на цю динамічну та драйвову пісеньку прийшла молодим режисерам Дмитру Федорчуку і Тарасу Перетятко, з якими ми вирішили поекспериментувати та черговий раз допомогти починаючим кліпмейкерам. Весь процес розпочався з нічних зборів (вирушили за місто близько 3ї години ночі), а проходив практично весь день під палючим липневим сонцем. Місцеві жителі села Гаразджа, в межах якого відбувались зйомки, періодично навідувались аби роздивитись, що саме відбувається в них на полях. З нетерпінням чекаємо на результат спекотних зйомок, а поки пропонуємо переглянути кілька фоток від Сергія Кудровського

[Зміни в графіку] На прохання Олега Скрипки, наш виступ на фестивалі "Країна Мрій" перенесено на 18 липня. "ФлайzZzа" готує спеціальну, більш фолькову версію своєї програми, яку радимо не пропустити!

[Польське радіо] Як підказали добрі люди, сьогодні, 25.06 близько 21:00 в ефірі польсього "Radio Roxy" Sidney Polak знайомитиме своїх слухачів із українським гуртом "ФлайzZzа". Послухати вітчизняне на закордонному можна за цими лінками: fm.tuba.pl, roxy.tuba.pl.

[Агов, диzайнери!] Зважаючи на страшенну популярність такої штуки, як ФотоШОП та, відповідно, на величезну кількість людей, які, як мінімум, тямлять в ній більше, аніж Флайзюки, ми вирішили влаштувати міні-конкурс на макетик обкладинки-відкритки-плакату (чи будь-чого іншого) для ФлайzZzи. З метою відкриття юних талантів та пошуку, можливо, в подальшому регулярного дизайнера гурту, команда захотіла подивитись на те, якою її бачать люди навколо, а заодно і віднайти того, хто б зайнявся, наприклад, оздобленням наступного альбому «Глобальне потепління», що вийде восени цього року. Для цього ми викладаємо у себе на сторінці пакет потрібних для цього найсвіжіших фоток і гукаємо усіх дизайнерів та всіх бажаючих долучитись до «знущань» над ними))) Можна не лише побавитись із фотками, а й намалювати якусь прикольну муху (символ Флайзюковичів), або поборотись над класним шрифтом. Обіцяємо вивісити усі роботи у себе на сайті, а найкрутіших винагородити пакунком, що міститиме всі три альбоми команди, включаючи і той, що з’явиться в жовтні цього року, коли команді виповниться 10 років! Можливо, із вашим макетом ;о)

p.s.: вірне написання назви команди ось таке - ФлайzZzа

Архів вантажити ось тут.

[Концерти] Літо на вулиці, а це означає, що і мухи, і сонце якраз актуальні))) Тому ФлайzZzа теж в свою чергу розворушилась і планує побувати на таких подіях літа:
14.07 – Польща, Влодава, фестиваль «Поліське літо з фольклором»
17.07 - Львів, Фестиваль "Країна мрій"
23.07 – Яремче, фестиваль «Потяг до Яремче»
20.08 - Польща, Nowy Targ, "Koncerty mlodziezowe na Jarmarku Podhalanskim"
22.08 - Львівська обл., Пустомитівський р-н, Старе Село, у замку. фестиваль "Захід"
Якщо ці дні та місця вам не пасують, то радимо частіше задивлятись до графіка наших літніх концертів – вони регулярно оновлюються. Всім зичимо кайфового літа!

[музТон] Свіженький відеозвіт про перебіг тих подій, які відбуваються на даний момент у ФлайzZzі, можна переглянути у передачі "МузТон" із Михайлом Кузьмичем за ось цим посиланням. Особливо буде цікаво тим, хто провтикав ефір ;о)

[Результати] Від першого червня на сайті European Reggae Contest оприлюднені результати голосування за величезну кількість гуртів із усієї Європи, які хотіли прийняти участь у цьогорічному фестивалі в Іспанії. Гурт ФлайzZzа не потрапив до числа переможців інтернет-голосування, але був відмічений особистим листом компетентного журі, як дуже перспективний гурт, який вже зараз запрошують до участі у відборі на наступний рік. Вважаємо доволі класним результатом 6 місце у «Rest of Europe», особливо зважаючи на той фактор, що до неї входила велика кількість країн Східної Європи, з якої за правилами фактично відібрали лише один гурт, на відміну від, наприклад, Італії, з якої відібрали 6 гуртів. Україна вперше була представлена на цьому великому фестивалі і нам дуже приємно, що ця честь випала саме на гурт ФлайzZzа. Щиро дякуємо усім, хто не полінувався проголосувати за Флайзюків – ваші натискання на клавіші не були зайвими – про нас дізналась добра частина реггі-тусовки Європи, а це вже для нас дуууже корисно! Зичимо усім гарного літа! Частіше посміхайтесь ;о)

[Потрібна підтримка!] Шановні друзі, маємо до Вас прохання. Гурт ФлайzZzа потрапив до списку гуртів-претендентів на участь у цьогорічному реггі-фестивалі European Reggae Festival «Sunsplash 2010», що відбудеться в Іспанії з 21 по 28 серпня. На відміну від інших країн-учасниць, Україну зголосились представляти лише ми, тому Ваші голоси, а точніше електронки та натискання на клавіатуру, для нас є дуже важливими! Що потрібно зробити? Варто до 1 червня за ось цим посиланням >>> залишити ваш е-мейл внизу сторінки, а потім, переглянувши пошту, перейти за адресою, що прийде вам на скриню. Щиро вдячні за підтримку! Ваші Флайзюки :)

[Зміни у складі] Важкі кризові 2009 та 2010 роки зробили багато лаж для кожного українця і не тільки. Не винятком стала і доля гурту ФлайzZzа. Дуже прикро, що в такий болючий час ми втрачаємо своїх «бійців», але в даному випадку нічого не вдієш – ми маємо рухатись далі та не стояти на місці. Принаймні докласти всіх зусиль для того, щоб не зникнути взагалі з музичної історії та не позбутись того кайфу, який отримуємо вже стільки років від своєї справи. Рано чи пізно в житті наступає і біла полоса, але двоє із дуже важливих учасників команди вирішили на неї не чекати і попрощались із гуртом. Денис Валяєв (гітара, музика) та Сергій Кудровський (адмін сайту) – чуваки, ми щиро вдячні вам за той вклад, який ви робили роками на користь гурту, дуже цінуємо ваш професійний рівень і людські якості. Зичимо аби ви почувались комфортно в цьому житті та отримували від нього лише задоволення! Нам приємно було працювати з вами.

Відповідно перепрошуємо у всіх фанів та просто небайдужих за те, що ви не побачите альбом ще цієї весни, як це анонсувалось раніше, оскільки Денис керував студійною справою гурту і зараз ми шукаємо інші шляхи втілення задумів, ідей та можливостей щодо запису того матеріалу, який ми вже частково навіть розпочали накопичувати у студії. Обіцяємо прикласти максимум зусиль аби хоча б на осінь до 10-річчя ФлайzZzи видати наш наступний третій за ліком альбом.

Ну і представляємо вам нових (і не зовсім) учасників, з якими ми без особливих пауз почали як освоювати той матеріал, що вже є наявний, так і працювати над новим : Андрій Олексюк – новий гітарист гурту, музикант, який до ФлайzZzи грав у гуртах "Фіолет" (і на сьогоднішній день є ще учасником цієї ватаги), "В.О.Д.А.", "Віскула", "Емігранти". Як і Денис, паралельно викладає гітарну справу підростаючому поколінню, тому з гітарою на «ти». деталі >>>

Сергій Sl@id Бугайов – діючий барабанник Флайзюків, який відтепер ще буде займатись інтернет-сторінкою та студійною роботою команди. деталі >>>

Дядьки, вітаємо і бажаємо успіхів, постійного вдосконалення та регулярного задоволення від того, що ви будете вичворяти у гурті!
[ФОЛЬК-MUSIC] Чергова звістка від цієї передачі на Першому Національному: 15 травня ввечері радимо не бігти на танці, не кімарити, а, зібравши всіх друзів або сімейство до купи, вмоститись перед телеящиком та послухати і розгледіти, що там наспівала ФлайzZzа разом із гуртом «Сусіди» у пісні «Грім гуде»! Прем’єра)))

[Фото зі зйомок] 18 березня мухи зробили наліт на Львів, а якщо точніше, то на клуб "Пікассо" та студію "Burton Cinema", де відбувався знімальний процес кліпу на пісню "Мати казали". Фактично з самого срання і до пізнього вечора нам довелось хизуватись своїми пиками та навиками викабелюватись перед камерами аби ви, шановні меломани, мали змогу те все діло трохи згодом розгледіти або в телеекранах, або у монітористих друзях. Окрім наших фейсів для цікавості кадрів тулили ще й симпатичні обличчя та хореографічні здібності великої кількості різних за костюмами та стилями балетів або просто талановитих людей. За що, користуючись моментом, хочемо передати свої респекти! Дуже кумедно та прикольно було і на знімальному майданчику, і під ліхтарями "спекотної" студії. Та ще приємніше було від того, що вже з середини знімального процесу приспів пісні співали всі, кому не лінь! І при цьому добряче посміхались))) Відповідно варто підсумувати головне – результат (дарувати позитив) досягнуто! А поки відео монтується та готується до ефірів радимо переглянути фотозвіт>>>.
[Зйомки нового відео!] 13 березня Флайзюки пакують валізи купою шмоток, кайфовим настроєм, інструментами та новою пісенькою "Мати казали" аби відзняти на неї ж новий кліп разом із компанією "Burton Cinema", кількома балетами (акробатами, брейкерами, трейсерами (майстрами паркуру), хіп-хоперами) та купою красунь! Зйомки відбуватимуться у Львові з 9 ранку до пізньої ночі. "Мати казали" чуваки та дівка вже давно виконують на концертах (де вона має шалений успіх завдяки своїй динамічності, танцювальності та простоті), та планують саме цією піснею розпочати розкрутку нового альбому, над яким, власне, і працюють в даний момент на студії. Суміш латини, реггі, хіп-хопу, стьобу та суцільного позитиву за текстом пісні слугуватиме хорошою відмазкою для дівчат на танцях. Переконатись у цьому поки що можна переглянувши відео з живого виступу команди в лютому цього року, яке відзняв, змонтував та люб'язно надав нам для розташування Костя Крижалов:

YouTube – http://www.youtube.com/watch?v=1DCzddYdhzc

Завантажити з сайту [82,0 Mb, 720x480px]

Приємних вражень!
[День Святого Валіка, фото] Ще один вдалий зимовий концерт відбувся на День Святого Валіка у "Кораблику" ("Оболонь", Луцьк). Повний зал людей, які вирішили націлуватись досхочу, нагоцатись, посьорбати пива і кайфово провести вечір. Сонячний заряд енергії посеред зими був наче солярієм позитиву та акумулятором посмішок на обличчях гостей. Тим паче, що Флайзюки підготували кілька прем'єр для корабельної публіки – нові пісні, які увійдуть до нового альбому, що чуваки та дівка якраз записують у студії та планують видати навесні! Думаю, і для тих, хто потрапив, і для тих, кому це не вдалось, буде цікаво переглянути фотозвіт>>>.
[День Народження Боба Марлі] Тіма про концерт у 44: "Все пройшло позитивно і класно! Купа своїх київських заморочок: не можна під'їхати бусом безпосередньо до клубу і треба було нести десятки кілограм обладнання добрячу відстань – столична війна за кожен сантиметр)), хороший звук, але відсутність достатньої кількості моніторів – 4 штуки на 9 чоловік команди… Трішки мало площі для польотів по сцені – Івашка не затанцював брейка та інших кумедних "па" (ще одна причина – шнурові мікрофони).. Але потішила добряче публіка – дуже різношерстна як за смаками, так і за віком – всі однаково прокайфували – хтось кивав головою, хтось похитувався зі сторони в сторону, а хтось і наскакався, як навіжений!8))

Але загалом все пройшло більше, ніж круто! По-моєму, 176 чол. по вхідним квиткам та, як мінімум, штук 30 запрошених – це гарний результат для фактично першого київського клубного концерту гурту!

Всім величезний респект! Особливо організаторам"
[Концерти] Приємно, що на святкування дня народження Боба Марлі про ФлайzZzу фактично одночасно згадали у Львові та Києві. Шкода, що Львів не зміг "потягнути" мінімальні вимоги гурту для приїзду (а так хотілося навідатись – вже скучили за сусідами ;), і що день народження Боба лише раз на рік))) Але приємно, що цього разу "прокинувся" Київ і запросив нас до клубу 44. Окрім того спланували концертик у рідному Луцьку на День Валентина аби потішити всіх закоханих, які зможуть втрапити до "Кораблика". Відповідно, у лютому запрошуємо вас на такі концерти:
  • 6.02 – День Народження Боба Марлі, Київ, клуб 44, старт - 22:00
  • 14.02 – День Валентина, Луцьк, клуб "Оболонь", старт - 21:00
[Запис Альбому] Фактично з 18 січня стартував запис на студії нового альбому ФлайzZzи. Назбиравши більше, ніж достатньо, свіжих пісень в репетиційному режимі, команда перебралась тепер до студії і розпочала накопичення матеріалу. Ще невідомо, чи всі 15 підготовлених пісень увійдуть в наступну плиту, так само, як і поки під сумнівом остаточна назва диску "Глобальне потепління", але в планах гурту випустити диск вже навесні цього року! Альбом, як і попередні, буде доволі різноплановим як стилістично, так і за текстами: в ньому будуть присутні і традиційні реггі-мотиви, і трішки "важчі" пісні, з сонячною, веселою, а місцями і сумною чи соціальною тематикою. Сам запис на студії має бути складнішим за попередні, оскільки ФлайzZzа вперше буде писати наживо барабани. Накопичення матеріалу буде відбуватись у луцькій студії "Кобза" власними силами (але завдяки технічній допомозі багатьох друзів, що згодились піти назустріч), бо гурт вважає, що має достатньо власних "світлих" голів аби створити якісний матеріал таким, яким ми його бачимо. Щодо спільних проектів, то вони знову матимуть місце серед 15 пісень – уже домовлено про спільний трек із давніми друзями – гуртом "Роллік'с", записано пісню із фольк-гуртом "Сусіди" та планується ще парочка сюрпризів, про які повідомимо трохи згодом.
[Хіт-паради] Засікли" парочку пісень ФлайzZzи у хіт-парадах. Були б вдячні аби ви тицьнули на клавіші аби приголосувати за нас на таких сторінках:
  • "Новорічна" – Muz Prostir
  • "Грім Гуде" – радіо "СіД-ФМ"
Д-Я-К-У-Є-М-О-!
[Muz Prostir] Фактично з Нового Року в Україні з'явився ще один класний музичний сайт, де можна регулярно почерпнути свіжачок в області шоу-бізу (особливо українського) – Muz Prostir (www.muzprostir.com.ua). Приємно, що на сторінках цього актуального "видання" у хіт-парад "заскочила" наша пісня "Новорічна", за яку будемо Вас, небайдужі, просити голосувати:
http://www.muzprostir.com.ua/charts.html. Окрім того до Музичного Простору запросили долучитись і Тіму в якості чувака, який би керував там своїм блогом
(http://www.muzprostir.com.ua/blogs/tima.html). Кажемо по-волинськи "Велкам" усім Вам, та "Мерсі Боку" затійникам.
[Підсумки'2009] Традиційно прихід Нового Року гурт ФлайzZzа відзначає не лише шампанським, репетиційними вихідними, кількома корпоративами, домашніми посиденьками, а й париться над підсумками того, що трапилось за рік, що минув, обмізковує перспективи та ставить нові цілі! Тому спробуємо підвести риску під тим, що відгриміло у 2009му аби занести все це діло до вже 9-річної історії гурту. Отож,

ми стали ще ближчі до Європи через німецький лейбл Eastblok, European Web TV та, звісно, через інтернет, а особливо YouTube, де розмістили багато відео з живих виступів команди за минулий рік; ми потрапили до ефірів усіх музичних каналів України (і не лише) завдяки нашим видавцям CompMusicEMI та нашій класній музиці:) , серед немузичних каналів, з якими ми потоваришували, були 5 канал ("Підсумки") та Перший Національний ("Фольк-Music"); незважаючи на кризу, політичну дурню в країні та карантин, ми все ж мали непогану кількість концертів і літній тур разом із От Вінта, Скрябіном, ТНМК і ТіКом; "відвідали" кайфові фестивалі "SvirZ", "UPfest", "1715", "Рок-Січ" та інші; дали багато інтерв'ю; облаштували собі репетиційну базу; "розродились" на доню та сина; створили в репетиційному режимі багато нових пісень, які вже в 2010му плануємо вкласти в наступний альбом гурту!

Загалом цей рік був важким для команди, як і зрештою для багатьох українських музикантів.. Прикро, але політика та невірний курс українського шоу-бізнесу мають доволі негативний вплив на чесну і щиру українську музику. Надіємось, що у наступному році все зміниться лише на краще і ми станемо ще міцнішими та сильнішими!

Здоров'я, впевненості, мудрості, шалених успіхів і лише позитиву Вам у 2010му! Та хорошої музики!..
[свіжі новини...]
Інформаційні партнери: