This version of the page http://www.bohdan-books.com/rules/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-09. The original page over time could change.
Правила використання матеріалів сайта - Навчальна книга - "Богдан"
Пошук книг
 
Всього авторів: 964
Всього книг: 3269
Замовлено: книг(и)
На суму: 0,00 грн.


Замовити
Прайс лист

(~1 908,26 Kb, 10.08.2011)

Топ 20
Новинки
Розпродаж
Каталог книг
Для дошкільнят
Початкова школа
Основна та старша школа
Виховна робота
Компакт диски
Вища школа
Медицина
Універсальні довідники, словники та розмовники
Музичні видання
Рукоділля
Інші видання
Дитяча література
Художня література
Підсумкові контрольні роботи
Цифрові книги
Книги на вимогу
Books in Print
Друк на вимогу

Партнерські сайти
 
 
Про видавництво Книжковий Клуб Відео Співпраця Наші вакансії Де придбати Контактні дані

Правила використання матеріалів сайта

Факт відвідин цього Сайту і (або) будь-якої з його сторінок вважається підтвердженням ознайомлення і згоди відвідувача з викладеними нижче основними правилами і правовою інформацією про даний Сайт та розміщені на ньому матеріали. Особам, які не згідні з викладеними нижче умовами, відвідувати Сайт забороняється. В разі порушення даних правил, видавництво "Навчальна книга-Богдан" залишає за собою право застосувати всі допустимі законом засоби по відношенню до порушників.

Право власності та авторські права на всю інформацію (матеріали), розміщенні на цьому сайті, належать ТзОВ "Навчальна – Книга "Богдан". Дана  інформація носить інформаційний характер, виключно для ознайомлення. Всі матеріали (твори, тексти, статті, фотографії, малюнки, графіки і анімації та інше), опубліковані на цьому сайті, охороняються Законом України «ПРО АВТОРСЬКЕ ПРАВО І СУМІЖНІ ПРАВА», ЦИВІЛЬНИМ, АДМІНІСТРАТИВНИМ ТА КРИМІНАЛЬНИМ КОДЕКСАМИ УКРАЇНИ.

Використання інформації, що міститься на сайті

Користувачам (відвідувачам) цього сайту суворо заборонено: копіювати, розповсюджувати, відтворювати, дублювати, опубліковувати або використовувати будь-якими іншими способома  матеріали розміщенні на цьому сайті, міняти або доповнювати матеріали, розміщені на цьому веб-сайті без письмової згоди видавництва "Навчальна книга-Богдан". Не дотримуючись вищезгаданих заборон при користуванні цим сайтом, Користувач порушує авторські права, таке порушення переслідується чинним законодавством України та тягне за собою притягнення винних осіб до цивільної, адміністративної та кримінальної відповідальності.

  • Адміністративна відповідальність за порушення авторських прав ( ст. Стаття 51-2 КпАП Порушення прав на об'єкт права  інтелектуальної власності)
  • Цивільна відповідальність за порушення авторських прав (ст.  431. Наслідки порушення права інтелектуальної власності та ст. 432. Захист права інтелектуальної власності судом)
  • Кримінальна відповідальність за порушення авторських прав (ст. 176 К.К. України Порушення авторського права і суміжних прав.

Використання даних звортнього зв'язку та безпека інформації

Будь-які коментарі або матеріали, надіслані в адресу ТзОВ "Навчальна – Книга "Богдан" (далі Видавництво), включаючи дані зворотнього зв'язку, всі види запитів, коментарів, пропозицій і будь-яких інших відгуків, не вважаються конфіденційними. Видавництво не має жодних зобов'язань відносно такої інформації, і буде вільне використовувати, відтворювати, поширювати і публічно демонструвати такі коментарі і матеріали без яких-небудь обмежень. Видавництво також буде вільне використовувати будь-які ідеї, концепції, ноу-хау або методи, що містилися в таких матеріалах для будь-якої мети взагалі.

При обміні повідомленнями електронною поштою і (або) формою зворотнього зв'язку з Видавництвом слід пам'ятати про те, що секретність передаваних через інтернет даних не гарантована. При пересилці повідомлень електронної пошти, що містять конфіденційну інформацію, без шифрування відповідальність за можливе просочування інформації в результаті пересилки через інтернет покладається на ініціатора обміну повідомленнями.

При використанні матеріалів Сайту в мережі Інтернет гіперпосилання (hyperlink)  "Навчальна книга - Богдан" обов'язкове. По питаннях, що виникають підчас користування Сайтом просимо звертатися у Видавництво.

 

  
  Вхід для користувачів
Логін:      
Пароль:

Ввійти в систему
Реєстрація
Забули пароль?

  On-line допомога
445898095 (з 9.00 до 18.00)
mail@bohdan-books.com



Як зробити замовлення?
Способи оплати
Доставка замовлень





Проверить аттестат
 

  Новини видавництва
07.10.2011
Відбувся круглий стіл на тему «Навчання. Робота. Кар’єра»
07.10.2011
Увага! КОНКУРС від видавництва "Навчальна книга - Богдан"
05.10.2011
Творча зустріч із письменницею Ніною Фіалко
04.10.2011
Твори Р. Кіплінґа українською — у Перемишлі
Всі новини видавництва
 
Наші друзі
Культреванш - Богемний Вісник


 
   
| Про видавництво | Книжковий Клуб | Відео | Співпраця | Наші вакансії | Де придбати | Контактні дані |
   


Сайт створено в
студії веб-дизайна Artes
Видавництво:
46002, м. Тернопіль, просп. Степана Бандери, 34а
Тел./факс (0352) 52-06-07, 52-05-48, 52-19-66, 43-42-62
e-mail: l Схема проїзду
Відділ збуту:
46008, м. Тернопіль, вул. Подільська, 44
Тел./факс. (0352) 43-42-92, 43-42-82
e-mail: l Схема проїзду
     
Copyright © 1997-2011 Матеріали, що містяться на сайті, захищені законами про інтелектуальну власність та авторські права.
Будь-яке використання розміщеної на сайті інформації можливе лише за згоди законних правовласників.
Логін:      
Пароль:

Реєстрація    Забули пароль?
Вкажіть свій емейл


Коментар