This version of the page http://www.universalna.com/ukr/about/banks (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-08. The original page over time could change.
Банки-партнери — Страхова компанія «Універсальна»

Страхова компанія «Универсальна»

Служба підтримки: 0 800 500 381

Банки-партнери

Банки-партнери, що приєдналися до Правил співробітництва банків та страховиків, пов’язаного з кредитуванням*

ОТП Банк
Райффайзен Банк Аваль
Укрсоцбанк

Інші банки-партнери:

АСТРА БАНК
Даніель
Д-М Банк (Діапазон-Максимум Банк)
Ерсте Банк
КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК
Банк Контракт
Банк Київ
Кредитпромбанк
Банк Львів
Банк Національний кредит
ПРАВЕКС-БАНК
Платинум Банк
ПРОФІН БАНК
СЕБ Банк
 

* Правила співробітництва банків та страховиків, пов’язаного з кредитуванням (надалі – Правила співробітництва), підписані ПАТ «СК «Універсальна» 12.04.11 р. та набули чинності з 21 липня 2011 року (пункт 4.1 Правил співробітництва), діють до 20 липня 2016 року включно.

Антимонопольним комітетом України 20 липня 2011 року надано дозвіл на узгоджені дії у вигляді укладення Правил співробітництва в редакції від 12.04.11, строком на 5 років.

Правила співробітництва спрямовані на встановлення прозорих, недискримінаційних правил поведінки банків, страховиків, інших заінтересованих осіб в процесі надання банком кредитів, укладання та подальшого виконання позичальником та страховиком договорів страхування, за якими банк є вигодонабувачем, та визначають правила та механізми налагодження ефективної співпраці між банками та страховиками.

 
  • Для фізичних осіб
  • Для юридичних осіб