This version of the page http://www.flyzzza.com.ua/news_2006.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-08. The original page over time could change.
ФлайzZza :: news


2006
Багато чого трапилось дуже приємного у житті сімейства Флайзюків за 2006 рік. Як мінімум, можна вважати гарними здобутками вихід довгоочікуваного дебютного альбому та три відеокліпи (про решту підсумків за 2006ий можна начитатись у розділі "Про наzZz" - у 2006-му!)!!! Але то все стало можливим і реальним лише завдяки ВАМ, любі друзі! Тому будьмо крепкі у наступному році! Попереду ще стільки приємних клопотів!:) Гарних злетів!..

2006

[свіжі новини...]
[7.12.2006] Сьогодні нашому звукрежу, одному із засновників та учаснику першого, живого складу (в якості барабанщика) гурту, та просто супер-другу Олегу Ющуку "Керміту" бахнуло 30!!! Низький земний уклін за талант, недоспані ночі, вибухово-кумедний настрій, настанови та інші прибамбаси! Крепкого здоровля, сімейної втіхи, потужного креативу, здоровенні гори бабла, слухняних фейдерів та ручок, міцних барабанних перетинок і надійних друзів та партнерів (для бізнесу)! Щиро вітаємо!
[Преса] У 2 номері журналу "SEEYOU" за листопад 2006 року можна надибати інфо від і про DJ Arnaby, або просто Настюху.
[www] Надибали свої фейси на світовому сайті №1 по скачуванню в обмін відео файлами http://www.youtube.com/ . Там розташовано дві відеороботи – "Сонце" та "Небезпечна зона". А розмалювали їх, як "video really cool photo cutout animation videoclip for Ukrainian pop rock reggae hip-hop group Flyzzza's".
Отакої! А ми паримось, що то за стиля придумали?..
[15.12.2006] У місті Старокостянтинів Хмельницької області відбудеться чергова громадська акція "Не будь байдужим!". Ласкаво запрошуємо!
[Концерт не відбувся] Шановні рівняни та рівнянки, а особливо шанувальники, які мали приїхати з інших міст! Щиро перепрошуємо з приводу того, що наш концерт 2.12.2006 у місті Рівне, клуб Гавана не відбувся8( Не з нашої вини, а з вини клубу, а ще скоріше якоїсь бабусі, яка живе поруч і яка наскаржилась міському голові, дійство зірвалося!.. Прикро...
[Концерт під питанням] Концерт 2.12.2006 у клубі Гавана в Рівному під питанням. Як повідомив арт-директор клубу, під тим самим знаком "?" взагалі існування самого закладу. А шкода... Як тільки щось хороше і необх?дне з'являється у місті, так відразу треба задушити!.. Просимо вибачення за незручності. На кінцевий результат чекайте завтра на ранок.
[Відео] У розділ Відео викладено третій відеокліп "Флайzzzи" на пісню "Прямо" ("Мати крила") [31,52 Mb, 608x320px]. Качайте!
[Фотозвіт] У розділ ФотоzZz додано фотозвіт про відвідування "ХХХ Молодіжного ярмарку у Гданську", який відбувся [18.11.2006].
[Затримка в новинах] Відразу ж просимо вибачення за затримку новин, бо по самі вуха трохи в інших клопотах…
[Форум] Віднедавна у сімейства Флайзюковичів відбулось поповнення. Нарешті, на прохання шанувальників, відкрито форум ФлайzZzа-клубу. Його адреса: http://flyzzza.borda.ru/ . ZzZалітайте!
[02.12.2006] Команда знову відвідає місто Рівне аби потрапити і потішити рівнян та рівнянок спочатку на юнацькому фестивалі "Курок" (орієнтовно о 19:00), а згодом, о 21:00, у клубі Гавана, де на гостей чекатиме "Тепло за годину" та трохи нових пісень.
[26.11.2006] Наобіймались зі своїми давніми друзями з Рівного, чуваками з гурту От Вінта. Причиною зустрічі став перезапис на студії спільної пісні "2 кольори", яку хлопці вирішили по-новому переписати і адаптувати до свого наступного альбому, який незабаром має з'явитись на світ. Пісня набула трішки іншого забарвлення завдяки трубним партіям Сані Рудчика з Флайзи, яких у попередній версії пісні не було.

Чекаємо з нетерпінням на свіжину!
[18.11.2006] Рванувши до Польщі, а саме до супергарного міста Гданськ, що на березі Балтійського моря, схопили потужну дозу оргазму від того, що бачили навколо: гігантські супермаркети з мегаасортиментами, гарно та грамотно скомбіновані зі старовинними будівлями, говорили про смак поляків, про відчуття шани до історії, але водночас слідкування за новизною. Тому й не дивним став той факт, що близько 500 польських українців, які з'їхались з усієї Польщі, відчувши славну енергетику реггі, потужними оплесками-танцями-вигуками сприйняли сучасні нововведення ФлайzZzи на фестивалі з 30-річною історією "Молодіжний ярмарок у Гданську". Щиро, приємно та солодко!

Свято розпочалось о 18:30 з виступу гуртів української діаспори, а вже хедлайнерів з України, Флайзу та Борщ, залишили на закуску з 22:00. Флайзюки відлабали годинну програму просто "на ура!". Не обійшлося і без біzу. Щиро дякуємо організаторам та затійникам забави за запрошення, а Агнеті за координацію у місті!

Незабаром на сайті фото з місця події.
[НББ, Шпола] Щодо концерту в Шполі, то традиційно викладемо свої "+" та "-":
  • "-" страшна холоднеча в усьому центрі міста, включаючи Будинок Культури, де відбувалось дійство, через аварію з опалювальними трубами; гостинність готелю, де при вході нас зустріла адміністратор, лузаюча насіння; ризик того, що Будинок Культури розійдеться по швам від потужності та кількості людей;
  • "+" гарні дарунки для шкіл у вигляді україномовних книг (190! штук на кожну); прикольна та приємна публіка, яка зібралася з усієї області і не тільки; смачнюча шполянська халва; вуличний екран для тих, хто не помістився в залі.
Кажуть, що нібито наступна акція все ж відбудеться в хмельницькій області…
[Твій формат] Як і передбачалося, та й вимагалося, 10 листопада, в приміщенні телеканалу М1 на зйомки програми "Твій формат" зібралися чи не найпотужніші та витриваліші столичні прихильники гурту, які встигли відреагувати на відповідне повідомлення в новинах! Чому найвитриваліші? Тому що всім, хто зорганізувався і завітав на 10 годину вечора довелося міцно протриматись і дочекатись 1,5 год до зйомок улюбленої команди через затримку запису Неділею, який в цей час писав свій варіант "Формату". Але, мужньо витримавши очікування, всі гарно підтримали і класно відірвались вже під час самого запису! За що щиро та ще й сердешно дякуємо! Особливо тим, хто лишився до самого ранку аби зачекати на відкриття метро. Саме ця подія і спонукала нас до того, щоб вже серйозніше задуматись про ФлайzZzа-клуб, до якого з радістю прийматимемо всіх бажаючих з різних куточків України і не лише. Мета – своєчасно сповіщати вас про всі події в житті гурту і надавати якісь бонуси чи то на концертах, чи то з плакатами, футболками та іншими штуками, які повинні мати місце в нашому житті! Як тільки ми вирішимо схеми організації такого клубу, то обов'язково викладемо інформацію в новинах і по-трохи будемо формуватись та згруповуватись! УуХхх...! 8) Про час трансляції самої передачі повідомимо окремо, як тільки дізнаємось!
[Увага, увага!] Розшукуються найенергійніші та вибухо-безпечні фани гурту «ФлайzZzа» для створення групи підтримки у зйомках програми «Твій Формат» на М1 10 листопада! Зйомки розпочнуться о 22:00, а завершаться… Пізно! Списки бажаючих і таких, що мають можливість (+обов’язково повнолітніх), складаються до 18:00 8 листопада. Зголошення приймаються на скриню flyzzza@flyzzza.com.ua у формі даних: прізвище-ім’я-по-батькові+номер контактного телефону.
[Регіональні телекомпанії] Уже кілька регіональних телекомпаній зконтактували з нами і виявили бажання транслювати наш новий відеокліп на пісню "Прямо (мати крила)". Отож, виглядайте незабаром відео на каналах Хмельницького, Львова та Дніпродзержинська. Окрім того, вищеназване видиво незабаром потрапить до розсилки ФДР та ефіру наших партнерів – телеканалу "ТЕТ". Дякуємо за підтримку!
[8.11.2006] Запланований вихід в ефір інтерву Флайзи із Тетяною Гарбуль для Radio Ukraine Int. Транслюватиметься програма на весь світ і у ній вестиметься мова про Україну, про те, чим надихається на Україні гурт для написання своєї музики і подібні теми. Про можливість послухати програму в Інтернеті інформацію подамо трохи згодом, коли з'ясуємо деталі.
[11.11.2006] Наступна громадська акція "Не будь байдужим" за участі гуртів "ФлайzZzа", "От Вінта", "Мотор'ролла", "Мандри" та "Гайдамаки" відбудеться у місті Шпола Черкаської області, що за 200 км від Києва. Просимо вибачення у тих, кого завчасно налаштували на подію у Хмельницькій області. Запрошуємо усіх небайдужих!
[10.11.2006] Флайзюки перед концертом у Шполі залетять до столиці аби відзнятись в проекті "Твій формат" на М1. Якщо буде можливість запросити шанувальників, то дамо окремий клич у середу 8.11.2006 на сайті з вказівкою електронноі скрині або номером телефону, за яким можна буде зголоситись на дійство. Про дату та час трансляції програми повідомимо окремо...
[Неприємні новини] Що ж, любі друзі, маємо парочку неприємних новин:
  1. як виявилось, для того, щоб твій кліп розташували на музтелеканалі, варто зробити його в черговий раз у білих тонах, в таких самих пінджаках, з цепурою на шиї, баблом в кишенях та голими дупами. При тому всьому бажано змінити назву гурту на "А…тор", перекласти всі тексти на російську, замість ДжамАлки поставити якусь цицькату бабу і мати "хорошого дядю або цьоцю (а ще ліпше обох відразу!)". Саме з вищеназваних причин, а також з тієї, що у гурту ФлайzZzа немає стільки бабла, щоб знімати кліпи на суму, не меншу за 5 і три нулі, та ще й добашлювати за те, щоб "відПІАРити в ротацію", новий (а відповідно і наступний на "Змію") кліп на "Прямо" ви навряд чи помітите на центральних каналах… Прикро, але факт!.. Хоча завдяки трансляції кліпів збільшилася б кількість концертів, від яких і залежала б та ж сама якість відео. Будемо вдячні регіональним телеканалам за підтримку!

  2. буквально вчора, 28 жовтня, опісля концерту в парку культури та відпочинку, на центральній вулиці міста Луцька на Івашку, Дениса та Саню налетіли 8 дурнуватих "гопів", які наставили трохи синців та зробили Івашку "не дієздатним" через вибите коліно. А у вівторок, 31 жовтня, ми мали б з'явитись у "Молочних братах на М1 та відлабати концерт у Києві в "Таверні Жюльверн". Просимо вибачення у тих, хто планував потрапити на забаву і організаторів дійства... Що за дурнуватий рік?!..
Єдине, чим потішимо, то тим, що наші хлопці дали здачі, і факт, що двох "придурків" все ж спіймала міліція! Далі буде…
[28.10.2006] В суботу, на майдані міста Луцька ми разом із Скаєм та Мері будемо підтримувати мобільного оператора. Якого? Дізнаєтесь на місці пригоди!:) Наш вихід о 18:30, а тривалість виступу 45 хвилин. Будемо грати як старі, так і нові пісні!
[Пропозиція співпраці] На початку жовтня до ФлайzZzи надійшов лист від менеджера боснійського/балканського хіп-хоп проекту Edo Maajka з пропозицією співпраці в рамках промокомпаній та запису спільних пісень (і подальшого розташування їх у різних компіляціях). Нещодавно Edo видав спільний трек з AMO, який відразу потрапив до "Rapsuperstar mixtape 2 in Slovakia and Czech Republic". На даний момент ведуться переговори про можливі шляхи співпраці.
[Нове відео] Завершена робота над наступним відео гурту на пісню "Прямо (мати крила)", який вже з наступного тижня планується "закидати" до музичних телеканалів. В основу кліпу покладені зйомки з вулиць Лондона, відзняті спеціально на замовлення ФлайzZzи. Багато кумедних танцюристів, чайна-тауни, двоповерхові автобуси і, звісно, всі шість учасників команди.
[Твій формат] Найближчим часом ватага збирається ще й на зйомки чи не найкрутішого проекту телеканалу М1 "Твій формат", де залюбки виконають і відзнімуть як свої кращі хіти з попереднього альбому, так і свіжі пісні, які вже потрохи назбируються до наступного.
[31.10.2006] Флайзюки разом із Mad Heads-ами, Тіною Кароль, Талітою Кум, Анастасією та Потапом приймуть участь у Києві в "Таверні Жюльверн" у благодійній акції в підтримку білоцерківського неврологічного інтернату.
[18.11.2006] ФлайzZzу запросили до, як нас повідомили, найголовнішої молодіжної імпрези в Польщі "XXX Молодіжний Ярмарок в Гданську" (над Балтійським морем). Зважаючи на серйозний ювілей, організатори турбуються за якість забави і покладають надію на лучан аби дійсно зробити молоді потужне свято. Заходом щорічно цікавляться велика кількість теле, радіо та друкованих засобів інформації, відповідно для гурту то є додаткова можливість "засвітитись".
[07.10.2006] Громадська акція "Не будь байдужим!" у місті Ковелі Волинської області цього разу відрізнялась від усіх попередніх як приємними, так і не дуже моментами:

А) приємні:
  1. приїхало багацько людей з інших міст. Знаємо точно, що були "прихильники" і з Хмельницького, і з Луцька (дуже багато з них, підходячи за автографами, казали, що приїхали побачити нарешті нас!), і з Рівного, і з Володимира, та й з інших містечок. Були бажаючі і з Полтави, з Умані, але через велику відстань нажаль не завітали.
  2. акція складалась з двох частин (днів): приємне нововведення – 5 жовтня Флайза разом з От Вінта завітали до 14 ковельських шкіл і передали бібліотекам кожної по 151 україномовній книзі (дуже приємна сторінка в історії як обох гуртів, так і України вцілому!); 7 жовтня – прес-конференція та концерт.
  3. такої кількості автографів Флайза не роздавала ще ніде! Розійшлися всі календарики та плакати!
  4. ддуже потужний натовп!
  5. прийом ковельчан.

Б) неприємні:
  1. відсутність "Тартаків", "Гайдамаків", а особливо Сашка Положинського.
  2. набагато менша кількість "небайдужих", ніж на попередніх акціях.
  3. слабка проінформованість та місце проведення.
  4. надто ранній старт концерту.
Але, не дивлячись на "мінуси", акція пройшла доволі потужно та дієво! Чекаємо з нетерпінням наступну. Статті в неті про подію: http://news.a.ua/
[Фотозвіт] У розділі ФотоzZz з'явилась сесія із громадської акції "Не будь байдужим!", яка відбулась [07.10.2006] у м. Ковель.
[Приймаються вітання] з приводу 6-річчя гурту /01.10.06/ і 2-річчя сайту /04.10.06/ до гостьової!
[www] Два приємні посилання на інфо про Флайзу: http://music.com.ua/news/hiphop/2006/09/28/22236.html (про свіжі відеокліпи) http://www.kirovograd.net/?culture&article=026 (рецензія на альбом).
[5 та 7.10.2006] 7 жовтня у м. Ковелі, Волинської області відбудеться чергова громадська акція "Не будь байдужим!". Кожного разу організатори готують якусь родзинку. Цього разу за два дні до події, а саме 5 жовтня, ФлайzZzа та От Вінта завітають до Ковеля з метою подарувати учням 14 шкіл книги.
[Фотозвіт] Розділ ФотоzZz поповнився сесіями із зйомок кліпів "Змія" [19.09.2006] та "Прямо" ("Мати крила") [18.09.2006]
[UPload complete] Завершені косметичні процедури над обличчям сайту. Тепер кожен, хто навідується регулярно, та й ті, що завітають вперше, зможуть покайфувати від нового вигляду інтернет-сторінок ФлайzZzи. Окрім того, на прохання багатьох візитерів, додано новий розділ "Відео", до якого будуть викладені поки обидва відеокліпи гурту, а згодом і решта відео, які будуть майструватись в майбутньому.
[Преса] У № 110 журзети Експрес (Луцьк) від 21 вересня можна вичитати статтю "Пісні "оживуть" про наступні відеокліпи гурту…
[18-19.09.2006] Щодо наступних відео, то і з цим шестірка музикантів не бариться. Два дні, а саме 18 та 19 вересня, відбувались у Луцьку зйомки відразу до двох відеокліпів гурту на пісні "Прямо (мати крила)" та "Змія". Видиво вийде дещо інтернаціональним, оскільки в першому будуть використані спеціально замовлені та відзняті кадри з лондонських вулиць, а у другому прослідковуватиметься більш східна китайська лінія. Перший кліп реггімани та й вумени планують здати до телеекранів на протязі місяця, а другий, на "Змію" трохи згодом, оскільки він вимагає більшого часу для монтажу та ефектів, бо виготовляється з застосуванням 3D-графіки. Обидва кліпи допомагають ліпити лучанам львів'яни Андрій Павлишин та Володимир Завалінський, знані за роботами для Росави та Неділі.
[16.09.2006] Доволі кумедна поїздка до Рівного на конкурс красунь. Кумедна з кількох причин:
  1. нам довелось розігрівати Павла Зіброва (який, до речі, "провтикав" свій вихід на сцену:)
  2. у сценарному графіку, який висів на всіх закулісних дверях, було написано так: "Вихід у купальнику. Гурт Флайза".
Сам конкурс був доволі симпатичний, як і дівчата, а от з технічним обладнанням могло б бути і краще!..
[Голосуйте] А ще клiп "Небезпечна зона" в "Луцькому хiт-парадi" на телеканалi "Аверс" можна пiдтримати таким чином: надiслати СМС-повiдомлення 7005 на номер 4104. Дякуємо!
[Хіт-паради] Ще трохи приємних звісток! Завдяки саме вашим пальцям і голосам, любі друзі, ми "стирчимо" (та ще й як!) у таких хіт-парадах: "Що чути хочеш?" на радіо "Маяк", що в Олександрії (http://www.rama.net.ua/online/top) – пісня "Море", "ХІТ-UA" на радіо "Сім'я і Дім" (http://www.radio.simya.com.ua/), що в Луцьку – пісня "Небезпечна зона", "Українська Формула" на радіві "Львівська Хвиля", що у Львові (www.lwr.com.ua) – пісня "Небезпечна зона", щодня на телеканалі "Аверс" з підсумком в неділю о 14:00 та повтором підсумку опівночі в програмі [МузКом] "Луцька Десятка"  пісня "Небезпечна зона"! Дуже приємно вражені і щиро дякуємо за підтримку!!! Але на цьому заспокоюватись не варто:). Все тільки починається!
[14.09.2006] З 21:00 години нашорошуйте свої вуха і шукайте частоту радіо "Промінь" аби почути балачки Тіми та Івашки в програмі "Зустріч перед мікрофоном". На найактивніших слухачів чекатимуть призи! Ефірний телефон: 8 044 2785019
[Нарешті!] З'явився на світ довгоочікуваний альбом-триб'ют гурту "Скрябін". Стільки мови і очікувань вже викликали в багатьох просто посмішку, але… трафилось! Пісня ФлайzZzи "Море" друга в переспівах! Доволі цікавий диск вийшов! А якби ще кілька треків з нього турнути, то взагалі був би супер! Шукайте!
[Збірка] Ще одну збірку надибали просто на прилавках. Вона має доволі помпезну і гучну (іноді не зовсім виправдану, але все одно приємну) назву "Золотой генофонд Украины". Трохи прикро, що обізвали російською мовою (України??!) та не попередили про вихід, як мінімум… Гарно було помітити у змісті багато знайомих і дійсно відносно нових імен!
[Стаття] Щоденна всеукраїнська газета "День" (#139 від 18 серпня 2006 року) опублікувала статтю "ТБ як "диктатор" митецьких смаків", де на запитання "Чи задовольняє Вас якість музичного репертуару, що звучить в національному телеефірі? Якої музики, на Ваш погляд, бракує? Чи дає та музика, що звучить на каналах, уявлення про те, яким музичним життям живе країна? І чи готові сьогодні, на Ваш погляд, українські телеканали вкладати гроші у мистецтво? Чи є шанси в молодих українських виконавців потрапити в ротацію на українських телеканалах?" відповідали: Андрій "Тіма" Тимчук (ФлайzZzа), Олександр "Фоззі" Сидоренко (ТНМК), Сергій "Сєня" Присяжний (Мотор'ролла), Сергій Фоменко (Мандри), Віктор Морозов (композитор, співак), Дмитро Добрий-Вечір (Вій). Гортайте! повний текст>>>
[Фотозвіт] У розділі фотоzzz з'явилась сесія з виступу Фz на UpFest-і у Рожищі /30.08.2006/. Автор – Noven
[28.08.2006] В районi 8-ї години ранку гурт ФлайzZzа зарядить вас додатковими променями сонця та гарним настроєм на весь день! В ефiрi програми "Гутен Морген" побалакаєм про наш новий клiп, розiграємо парочку дискiв та плакатiв i ... далi секрет!:)..
[Нарештi!!!] 24 серпня, в День Незалежностi України, з чим щиро вiтаємо усiх українцiв та українок, о 16:30 на каналi "муз" М1 вiдбудеться прем'єра нашого другого вiдеоклiпу на пiсню "Небезпечна зона". Обiцяємо з'явитись саме в цей час в студiї "Мiнiстерства Прем'єр" i привiтати вас з незалежнiстю прямо з екранiв!
[MikzZz] В розділ MikzZz додано повну версію треку: "Джамайка" (оригінальна версія). Трек із variable kbit і важить 6,48 Mb.
[Наше Радiо] 5 пiсень та кумедне iнтерву лунали в кЕфiрi Нашого Радiо 17.08.2006 починаючи з 21:30 у програмi "Дикий Мед" iз Сашком Расказовим.
[Фотозвіт] Неллi Спiрiна (Київ) надіслала ще кілька фото з Громадської акції "Не будь байдужим!". м.Полтава, /29.07.2006/, розділ фотоzzz
[Фотозвіт] Про громадську акцію "Не будь байдужим!". м.Полтава, /29.07.2006/ від Маши Гредасової в розділі фотоzzz
[Фотозвіт] В розділі фотоzzz ще одна свіженька сесія того самого дня:) від Іванки Гембік /17.07.2006/
[Фотозвіт] В розділі фотоzzz свіженька фотосесія від Іванки Гембік /17.07.2006/
[29.07.2006 – Полтава] Чергова громадська акція "Не будь байдужим!" відбулась на Співочому полі. Надцять тисяч людей розташувались на пагорбах, лавочках, блукали поміж наметами, де можна було надибати купу атрибутики (значки, наліпки, плакати та ін.) та компакт-диски українських музикантів, які в магазинах і з вогнем не знайдеш! Дійство розпочалось о 14:00 з прес-конференції для представників мас-медіа, які приїхали на подію з різних куточків України. Трохи згодом, вже о 15:00 на сцені розташувались колективи етнічної музики, зокрема, "Гуляй город", а також Володимир Кушпет – один з найавторитетніших в Україні фахівців зі старосвітських інструментів та Сергій Захарець (старосвітська бандура). На 17:00 була запланована і відбулась зустріч лідерів гуртів із глядачами, під час якої Сашко Положинський, Сергій (Фома) Фоменко, Сергій (Сєня) Присяжний, Олександр Ярмола, Андрій (Тіма) Тимчук та Валерій Умрихін розповідали про основні ідеї акції та відповідали на запитання полтавчан і не тільки. Приємною несподіванкою стало те, що на прохання аудиторії всі учасники діалогу заспівали разом гімн України.

А вже ввечері розпочався концерт гуртів "ФлайzZzа", "Мотор'ролла", "Гайдамаки", "Тартак" і гурту "Мандри", який, до речі, вперше взяв участь у акції. Шкода, але цього разу через певні обставини на дійство не завітали постійні учасники з Рівного "От Вінта".

Супервибух емоцій, вражень та думок тепер чекає на жителів Тернополя, куди уся команда завітає 19 серпня.
[Небезпечна зона] Вже з цього тижня стартує розкрутка наступного хіта "Небезпечна зона" в підтримку альбому "Тепло за годину", який нещодавно випустила у світ компанія МУН Рекордс. Виготовлено відеокліп (за матеріалами концертних зйомок+спеціально відзняті кадри), запущена розсилка треку по всім радіостанціям країни з допомогою партнерів ФДР і вже відслідковується потрапляння пісні до хіт-парадів. Отож, чекайте, заслухайтеь, придивляйтесь і голосуйте!
[#6 журналу X3M] Витвір мистецтва під назвою "Тепло за годину" ліпився до купи від перших днів існування команди (1 жовтня 2000 року), тобто цілих 5 років! Тому й недивно, що до нього потрапила така кількість треків – 17! Як розповідають самі музиканти, склад "бригади" потрохи мутував. повний текст>>>
[29.07.06] У Полтаві на Співочому полі відбудеться наступна громадська акція "Не будь байдужим!". Традиційними учасниками її залишаються: Володимир Кушпет, Сергій Захарець і гурти: "Гуляйгород", "От Вінта", "ФлайzZzа", "Мотор'ролла" і "Тартак", а от з минулої події в Олександрії до команди "небайдужих" долучились ще й гурт "Гайдамаки". Цього разу знову поповнення – гурт "Мандри", які вперше приймуть участь у дійстві.
[Хіт-Парад] Знову "потужний вибух" у хiт-парадi "Топ10 важка дiлянка" на fdr.com.ua Пiсня "Небезпечна зона". Будемо вдячнi за пiдтримку!!!
[MikzZz] В розділ MikzZz додано повні версії треків: "Небезпечна зона" та "Шуруй звiдси!" (латино rmx DJ 40A). Обидва треки із variable kbit і важать відповідно по 5,17 Mb та 5,19 Mb.
[Фотозвіти] "XVI Міжнародне поліське літо з фольклором", Влодава, Польща [13.07.2006] та Київ, клуб "Sun City", презентація дебютного альбому by Володимир Врублевський, FREE MEDIA UKRAINE [22.06.2006]
[Влодава (Польща) та Луцьк (Україна)] Ці два міста мало того, що розташовані відносно поруч, так ще й мали нагоду практично одночасно (перше – 13го, друге – 15го липня) погудіти разом із флайзюками.

[13.07.06] команда вирушила до Польщі аби "закрити" третій день фестивалю "XVI Міжнародне поліське літо з фольклором". В той день з нами на одній сцені були представлені митці з Індії, Литви та Польщі, а загалом протягом 5ти днів фестивалю на сцені колядували ще й представники Чілі, Білорусії та Костаріки. Приємним був той момент, коли люди, насидівшись під час виступу попередніх колективів, десь на третю пісню ФлайzZzи просто позривались з мість і, гоцаючи, скандували "Флай-за, флай-за..." Півторагодинна програма та ще чотири пісні на біз звалили Івашку з ніг прямо на сцені і трохи підірвали голос ДжамАлки. Диски з "Теплом за годину" розлітались на УРА! Найкумеднішим в тому всьому було те, що гурт на афішах зазначили, як джаз-фолк-реггі.

[15.07.06] – презентація альбому "Тепло за годину" в рідному місті Луцьк (клуб "Оболонь")! Столики на дійство були зафрахтовані вже за тиждень!! Тоді ж зникли переживання з приводу того, що купа фанів не завітає, бо махне на фести "Шешори" та "Тарас Бульба". Знову танці, тони поту, що заливали чоло, "посмішки від п'яток і до серця", диски за спеціальною ціною, нехватка подарункових плакатів (які миттєво розгребли), маленькі клаптики танцмайданчику хіба лише для п'ят і прем'єра уже другого відеокліпу на пісню "Небезпечна зона", яку практично весь зал наспівував (і начитував!) разом! Щиро дякуєм усім колегам по цеху і фанам!!!
[#6 журналу X3M] (Extreme) за липень 2006 року можна надибати цікавеньке інтерву з приводу виходу альбому "Тепло за годину". Дякуєм за достовірність і неспотворення інформації!!
[Рецензія] АГОВ! Люде! На сайті СУМНО зявилася рецензія на дебютний альбом гурту! http://sumno.com/ Відносно "неперевершеної" музики, – це вони звичайно загнули;) є на світі музика що ФлайzZzу перевершує. принаймні поки-що:)

Але з чим абсолютно погоджуюся, – "... це українське реггі ... для підвищення настрою та працездатності, й, навіть, виведення з депресивно-пасивного стану. Жодного сопливого треку, жодної холодної й не сонячної зупинки, година тепла, година якісної, а головне справжньої української музики." оце написано, – сто відсотків правди!!! /Ігр Тихолаз/
[...а тим часом] Поки Тіма плете дреди, а Івашка подає документи на розпис, диски ФлайzZzи поступово зникають навіть у самих видавців! Так, перша пробна партія в 500 штук розлетілась менш, як за 2 тижні від дати релізу! І це при тому, що купа фанів у Дніпропетровську, Харкові, Києві, Тернополі, Житомирі і навіть у себе в Луцьку (скарги і образи надходять практично щодня!), не змогли не те що помацати, навіть побачити диска!? Тому вже зараз ведуться переговори з лейблом про необхідність подальшого тиражування плити "Тепло за годину".

Окрім того, ФлайzZzу вже в черговий раз запрошують до Польщі. Так, 13 липня команда вирушає знову до міста Влодава. Того разу на міжнародний фестиваль "Поліське літо з фольклором". Фестиваль, який раз на два роки відбувається і в місті Луцьку, цього року святкує своє десятиріччя і збирає народних умільців зі всього світу! Як правило, на фестиваль приїжджають представники і Малайзії, і Аргентини, і Австралії, і Японії, і США, і багатьох інших держав, але що саме цікаве, – гурт ФлайzZzа не був запрошений на жоден із них в себе на Україні!

Відразу по приїзду, 15 –липня, гурт влаштовує концерт-презентацію альбому в рідному місті Луцьку. Можливо, до того часу вистрелить наступне відео команди на пісню "Небезпечна Зона".
[Фотозвіт] Фото з презентації дебютного альбому "Тепло zа годину" by http://sumno.com/, фотографував Єгор Поліщук, дякуєм за підтримку нашим інфопартнерам! /22.06.2006 Київ, клуб "Sun City"/
Дивитись фото>>
[Фотозвіт] Фото з презентації дебютного альбому "Тепло zа годину" by e-motion, дякуєм за підтримку нашим інфопартнерам! /22.06.2006 Київ, клуб "Sun City"/ http://www.e-motion.com.ua/
[Презентація дебютного альбому] Любі друзі, вже з 20 червня (офіційна дата релізу) можна підходити до продавців компакт-дисків і навіть "косєт" і вимагати! Чуєте? Вимагати! Дебютний альбом гурту ФлайzZzа під кодовою назвою "Тепло за годину". Шось подібне до тої кодової назви, але тривалістю більше, ніж 6 годин (!), відбувалось на презентації плити у клубі "Sun City", що у Києві. Планували спекотну вечірку, а влаштували якесь свято Нептуна! Гурт От Вінта, як і купа інших гостей з басейну (читай – джакуzі) просто не вилазили! Там же й танцювали! Щира прес-конференція, хруктово-алкогольний фуршет, очікування гостей, спеціальні треки від DJ Arnaby, танці та барабани темношкірих гостей, власне, концерт гурту (тривалістю в 1,5 години!) і дуже тепла атмосфера! Якщо коротко... Дякуєм усім журналістам, музикантам (От Вінта, Скай, Бумбокс, Вася Клаб, Гуцул Каліпсо, Фото-Мото, Джаіра, Н.Три, Інший Погляд, Захар та ін.), просто небайдужим людям, які не проігнорували і завітали на гостину!

Відгуки про презентацію і не тільки можна надибати і тут:
http://www.e-motion.com.ua/
http://music.com.ua/
http://fadiez.com.ua/
http://www.navsi100.com/
http://sumno.com/
[22.06.2006]
в повний розмір>>
Запланували прилетіти до столиці і влаштувати абсолютно спекотну вечірку. Спекотною вона буде з кількох причин:
  • по-перше, мухи будуть презентувати свій дебютний альбом, який так і називається "Тепло за годину",
  • по-друге, то буде перший концерт гурту серед київських клубів,
  • по-третє, сама назва і стилістика місця проведення якраз підпадає під настрій тієї вечірки – клуб Сан-Сіті (ст. м. Гідропарк, Венеціанська протока),
  • по-четверте, у програмі будуть задіяні темношкірі перкусіоністи та танцівниці, а також гратиме літній сет ді-джейка гурту DJ Arnaby.
Таких "по-надцять" можна буде намацати протягом вечора багато, тому просто запрошуємо. На 18:00 намічене медіа-ревю (попереднє зголошення для журналістів за номером Ігоря Тихолаза 8 (050) 94-274-94, або на скриньку: dozvil@front.ru), а вже після 21:00 відбудеться сама забава.
[16-18.06.2006] Не встигнувши охолонути від гарячої поїздки до Влодави (Польща) 3 червня 2006 року, гурт ФлайzZzа знову літає по консульствам аби продовжити візу і потрапити того разу до міста Гіжицько (Gizycku) на X Дні Української Культури, які відбудуться 16-18 червня 2006 року. Ватага закриватиме забави 17 та 18 червня відповідно на LOK ul. Sw. Brunona 4 та Міському Пляжі-Амфітеатрі. Організаторами X Днів Української Культури виступили Об'єднання Українців у Польщі.

Окрім того, під час першого концерту у Влодаві, де ФлайzZzа виступала із польським реггі-бендом Komische Pilze (або Смішні гриби) та давніми панками (з 1987 року) гуртом KSU, виступ настільки "запав" до душі полякам, що ті відразу запросили команду на танцювальну забаву у липні. Деталі поки з'ясовуються...
в повний розмір>>
[Дебютний альбом] П'ять років необхідно було гурту ФлайzZzа аби зліпити до купи і видати свій перший альбом під назвою "Тепло за годину". Проте настаралися четверо парубків та два дівчиська (теперішній склад ватаги) аж на 17 треків, з яких 10 власні, 3 спільні та 4 ремікси. В підтримку плити уже свого часу вистрелив відеокліп на пісню "Сонце", а зараз, спеціально до випуску диска, ліпиться співовид на пісню "Небезпечна Зона". Платівку названо за однією із фраз з першого хіта гурту "Джамайка": "...згину, якщо не відчую тепло за годину...", яку прив'язали уже і до тривалості альбому (близько години!) і до стилістики команди.

Реліз "Тепла за годину" запланований на 20 червня 2006 року, а друкуватиме кружальце видавництво "Мун Рекордз".

Зміст:
  • 01. Сонце
  • 02. Джамайка
  • 03. Прямо (мати крила...)
  • 04. Баб-Ель-Мандеб
  • 05. Змія
  • 06. Марина
  • 07. Небезпечна Зона
  • 08. Коломийка
  • 09. Шуруй звідси!
  • 10. Йдем бахнем?!
  • 11. 2 кольори (+ОТ ВІНТА)
  • 12. Море (СКРЯБІНА)
  • 13. Джамайка (+ТАРТАК)


На додачу:
  • 14. Баб-Ель-Мандеб (rmx DJ 40A)
  • 15. Підгайці (рімейк DJ 40A)
  • 16. 2 кольори (просто Марія)(+ОТ ВІНТА)(rmx DJ 40A)
  • 17. Шуруй звідси! (латино рімейк DJ 40A)
[25.05.2006] Тіма з Івашкою злетали до Києва аби повирішувати купу необхідних справ, а заодно потрапили до кЕфірів на М1 (вранці, програма "Гутен Морген" – Івашка рубав "трав'яний салат":, а Тіма ліпив з пластиліну... муху! За тим всім ретельно слідкували ведучі Валя і Положик) та Хіт-ТБ (запис до найближчих новин. Коли потрапить до ефіру, – повідомимо додатково. Окрема дяка Марічці та Юлі!). Переговори з лейблами про видання альбому посвітлішали. Лишились кілька варіантів, серед яких і оберем найоптимальніший!
[На днях] На днях відбудеться кінцева зйомка ще декотрих фрагментів до концертного відеокліпу на пісню "Небезпечна Zона". Основу відео будуть складати зйомки з останніх виступів гурту з "живим" складом, а кадри, які будуть зніматись тільки зараз необхідні аби розбавити і викликати ще більше посмішок у глядачів. Як і в випадку першого відео, ФлайzZzа знову буде впроваджувати щось новеньке до українських відеокліпів. Що саме, – дізнаєтесь згодом...
[Пауза в новинах] Купа клопоту спонукала до невеликої паузи в новинах від гурту, але то ні в якому разі не означає те, що мухи в розпал весни поснули:) Навпаки, сонце і пропелер позаду заставляють все швидше і швидше рухатись в українському шоу-бізнесі, звикати і втюрюватись у нього! Шкода тільки, що всі навколо не такі поспішні:( Так через затримки в роздумах видавничих лейблів поки ще ніяк не можемо видати альбом, через невисоку професійність молодих кадрів не можемо зліпити відносно комфортний за ціною і якістю свіжий відеокліп. Вже парочка лейблів повідомили нам, що ми не настільки цікаві, як Козловський чи СМС, на деяких радіостанціях практично теж саме, відеокліпмейкери все більше пропонують свої послуги, але за все більше і більше "зірковими" цінами... А ціни на шоу-бізнесовому городі такі!!!

Але надію не втрачаєм! Човпемо чолом в усі підряд двері і надіємось принаймні на "не проти". Тішить те, що є купа, і з кожним днем з'являється ще більше, друзів і однодумців, фанів і просто не байдужих, за шо вам окрема дяка і надія!
[03.06.06] Давні друзі з Польщі, реггі-гурт Komische Pilze (або Смішні гриби по-нашинськи) запросили шматок сонця (читай ФлайzZzу) до себе на забаву до Влодави на 3тє червня. Поки пакуються валізи, з'ясовуєм деталі тої акції, про що повідомимо трохи згодом. Єдине що підкреслимо, – то те, що то буде перший закордонний концерт гурту. Відомо ще, що на тому місиві має бути DJ Krzaku, котрий відомий у всій Польщі та й у Європі (буде грати на Чемпіонаті світу в Німеччині). Тому поїздка має бути корисною і солодкою...
[14.05.06] Чергова громадська акція "Не будь байдужим!". Того разу у місті Олександрія Кіровоградської області. До зграї музикантів (От Вінта, Мотор'ролла, Тартак) додались іще одні наші друзі Гайдамаки. Кільканадцять-тисячний натовп з усіх навколишніх міст, містечок, селищ (лише з одного Кіровограду завітало 7 автобусів прихильників акції) просто ревів під сценою від вибуху емоцій! Дуже потужно і що саме головне, – недаремно! Незабаром відеозйомка з того концерту має потрапити до концертного відеокліпу ватаги!!
[www] А ось що говорять про громадську акцію "Не будь байдужим" в місті Олександрія, куди ми завітали 14 травня в традиційному складі однодумців Володимира Кушпета, Гуляйгороду, От Вінта, Мотор'ролли, Тартака + того разу новачків Гайдамаків, а фото з акції надибуй на сторінці www.rama.net.ua. дякуєм за фотки і любов "Телерадіокомпанії МАЯК"! Будьте крепкi! Наснаги i потужнього креативу!
[06.05.06] Поїздка на день міста Львова відповідно до Львова аби привітати з 750-річчям. Доволі вдала, про що говорять кількість розданих календариків, плакатів, інтерву і автографів на руках (бо все попереднє розгребли з страшною силою!:) Залетіли до давніх друзів з Львівської Хвилі, познайомились із РадіоМаном та, звісно, відлабали концерта разом із Лілею Ваврин, балетом Життя, Тартаком та Zdob si Zdub-ами. То була перша прем'єра для Львова нашого живого складу, а концерт відбувався під регулярним дощем. Правда, під час виступу ФлайzZzи, як то традиційно трапляється, світило сонце і припинився дощ!
[www] Офіційний сайт громадської акції "Не будь байдужим!": www.nebudbaiduzhym.com
[Фотозвіт] Суперчаруюча природа, спека до трусів і майки та гарне пиво заманили ФлайzZzу 24 квітня на "Великдень зі Львівським" в Ужгород. Гоцали всі, – від малого до старого, Карпати підскакували, а пиво лилося ріками... Окрема дяка для Рекса і ще одного парубка (сорррі, але не в курсі, як звати), які совали нас по всіляким закапелкам!.. фото>>>
[www] Приблизно рік тому, попередньо зацофані страшним словом "неформат", українські гурти почали виповзати з андеграунду, сказавши, що "хочу, щоб гаряче сонце Джамайки (читай, української музики. – Авт.) світило на кожному континенті – цілодобово – у ритмі аптеки!". І взяли українські гурти свої демо-записи в рюкзаки, щоб вручити їх у потрібні музичні руки, квитки на поїзди, щоб заспівати на різноманітних весняних і літніх майданчиках у музичні вуха, та чисті візитниці, з метою наповнити їх новими контактами від продюсерів, кліпмейкерів, журналістів і усіляких інших музичних голів... повний текст на сторінках медіа-видання "Україна Молода" >>>
[Незабаром] На сайті! – довгоочікуваний і тепер уже просто необхідний розділ "КонтакТ". Спеціально на допомогу організаторам концертів.
[Останні події] Все більше і більше засобів мас-медіа цікавляться останніми подіями гурту. Так нещодавно "засікли" інфо про новий склад ватаги і відеокліп "Сонце" у виданнях "Ініціатива" та "10 квартал" (в останньому – інфо від Бі-Бі-Сі). 1 квітня на Волинському ТБ відбулась прем'ра відеокліпу і "живого" складу ФлайzZzи. Кажуть люди, що помітили "Сонце" вже не лише на вулиці та М1, а ще й на музканалах О-TV та Ентер (вже встигли стати кращим відеокліпом України!). Британський продюсер MTV, який нещодавно приїздив в Україну визначив кліп, як один з найкращих, серед тих українських, що він встиг помітити..! Дякуєм усім чесним, незакорумпованим і сумлінним журналістам, які цікавляться не лише фігурою Мадонни чи цицьками Віа-Грр...!!!
[Презентація нового сладу] Доволі потужнім вибухом, судячи з реакції тих, хто навідалися, став концерт-прем'єра нового складу, який трапився 25 березня в пивному клубі Оболонь, що в Луцьку. Люду набилося стільки (незважаючи на пристойну ціну квитка), що думали аби "Кораблик" не розійшовся по швам!:) Тим паче тоді, коли всі рванули гоцати. Вигуки та оплески мало не забивали весь драйв тепер іще гітариста, трубача та ді-джейки. Пролилось купу поту, випито багато прохолодного пива, на що і розраховували. Дякуєм щиро всім друзям, шанувальникам і тим, хто просто встиг завчасно "забити" столики (за тиждень до концерту місць уже не було!). Окремо хотілося б подякувати кльовому чуваку СІКу та його напарнику Кості за відеозапис першого концерту в розширеному складі!
[18.03.2006] В місті Рівне, де ми лабали 18 березня у клубі "Лагуна", були приємно вражені
  • дизайном (ну дуже вже пасує до тематики музики ФлайzZzи! – настільки, що задумувались над зйомками наступного відео саме тут),
  • переповненим здоровенним залом,
  • спробою роботи з піротехнікою та іншими прибамбасами, які зненацька вибухали і дивували не лише глядачів, а й нас самих (окремий привіт і дяка за те рівненським друзям-пірасманам!!!)
[В даний момент] летюча трійця, ой, пардон, тепер вже шестерня, мудрує над новим відеокліпом до пісні "Змія", веде переговори з столичними лейблами про видання довгоочікуваної платівки, гасає на реппетиції, готуючись до прем'єри і чекає потепління, щоб zZzазижчати на повну!
[У березні] ФлайzZzу ще можна буде помітити в Рівному у клюбі "Лагуна" 18.03.06 (десь за 23:00) та 25.03.06 у Луцьку в пивниці "Оболонь" з прем'єрою нових трьох учасників гурту. Zапрошуєм!
[Відразу дві статті] про ФлайzZzу у двох журналах: трохи давніший, за 27 січня 2006го року – Cool-Експрес (#2) та відносно свіжий, за лютий 2006го року – Бо хочу! (#3). Читайте та зачитуйтесь!!! Приємно, що в Україні народжуються україномовні молодіжні видання! Аби тільки не спаплюжились і не почали писати про найпростіше – новий роман Кіркорова чи Баскова...
[13.03.2006] В понеділок, були в гостях на радіо "Луцьк". Гарно та кумедно побазікали, розіграли плакати і запросили волинян та гостей міста на прем'єру "живої" програми до Оболоні (м. Луцьк, 25 березня). Дякуєм радійникам за запрошення і зичимо купу втіхи за новою пропискою!
[Щиро вдячні] всім шанувальникам, які "боролись" за ФлайzZzу на М1. Доборолись до другого місця в М2О, з чим і вітаєм! То наша спільна перемога!
[Фотозвіти] Фотосесія перших репетицій із живим складом, [02.02.2006] та Unplugged на Львівській хвилі.
[26.02.2006, Неділя] На телеканалі М1 в "Міністерстві Прем'єр" відбудеться презентація нашого дебютного відео на пісню "Сонце". У вас є шанс стати міністром і зробити свою оцінку видева. Пишіть до гостьової!
[21.02.2006] Команда вирушить до столиці аби передати дебютний відеокліп на пісню "Сонце" з рук кліпмейкерів Adios Production до музичних телеканалів. Кліп абсолютно відповідає характеру гурту: дуже оригінальний, яскравий та спекотний. На його виготовлення пішло більше 20 000 фото від постійної фотограф-вумен гурту Іванки Гембік. Окремий земний уклін Олегу Борщевському за потужний креатив та "втілення Сонця у життя"!!!
[Тими ж днями] Відбудеться зустріч із Кузьмою з приводу підписання спеціальної угоди до пісні "Море", яка вже незабаром має таки виплисти в альбомі-триб'юті гурту Скрябін.
[Пропозиція] Радіо "Львівська хвиля" запропонувало "пошити шапку", або зліпити саундтрек до хіт-параду "Українська формула". Мудруєм... Чекайте на фотозвіт з Андріївського анплагту, який трафився якраз на Львівській Хвилі та ше й на свято Андрія у 2005му році...
[Ahtung!!!] Надибали і з вами поділимось кльовою статтею під назвою: "Настанови Українським Піснярам на "Вибори-2006"" від Юрка Зеленого /ФДР/. Текст статті можна переглянути тут>>
[Живий склад] Практично щодня триває робота з живим складом гурту. До ряду двокрилих додались: Денис Валяєв (гітара), Сашко Рудчик (труба) та Настя Косач (DJ Arnaby). З імені ді-джеїська випливає той факт, шо то буде перша дівчина в Україні, яка царапатиме вініл. Майстерність гітариста можна оцінити практично з усіх аудіозаписів ФлайzZzи. Чому практично? Бо до нього в гурті вихвалявся гітарними партіями славнозвісний Муха (Андрій Самойло  Тартак, Бумбокс). Трубач Сашко тільки починає смакувати всі соки "сонячної" музики, хоча до того був помічений більш в джазових колах. Є надія, що до літа такий склад уже буде загравати та підморгувати в повну силу.
[12.02.2006] Дуже приємною виявилась зустріч із жителями міста Гайсин Вінницької області, куди разом з ОтВінта, Мотор'роллою, Тартаком, Гуляйгородом та іншими завітали на чергову громадську акцію "Не будь байдужим!". Насторожили: пам'ятник Леніну, такі ж назви у вулиць, серпімолотівська атрибутика, туалет поруч з Будинком Культури, запитання місцевого депутата: "Хто вам дозволив пропагувати українську мову?!". Потішили: відгуки "прихожан", "копні під зад" депутату, реакція залу на українську музику та мову. Наступні акції плануються уже після виборів.
[І знов про кліп] Те, що про творчий процес клопіткої роботи над нашим дебютним відео кажуть самі автори (Adioz Production), можна переглянути за цією сцилою http://adiozproduction.com/. Вихід в ефір очікується в середині лютого.
[Нарешті!!!] У нас нова прописка! Відтепер відомості про ФлайzZzу шукай за адресою http://www.flyzzza.com.ua. На старій http://www.flyzzza.narod.ru поки можна буде віднайти посилання на нову сторінку. Після "новосілля" обіцяємо додати трохи чогось свіжого до інтер'єру та розділів.
[Хіт-Парад] Новий хіт-парад, де можна віддати свій голосіще за спільний трек ФлайzZzи та От Вінта "2 кольори" http://music.com.ua/charts/. ZzZалітайте!!!...
[06.01.2006] Невдалою вдалась поїздка 6го січня до міста Житомир на відкриття супермаркету "Плюс Еко". Особливо для Івашки. День як розпочався о 7ій ранку задимівшим автобусом, так і продовжився втратою "найокруглішим" сумки, в якій була відеокамера, "трохи" грошисьок та документи. Тому саундчек довелося провести у відділенні міліції. Там же поснідали та пообідали... Такими вискочили на сцену о 17:30 і "відхедлайнерили" концерт. Трохи морозу на носа та щоки та всі події, які трапились протягом дня, не відбились на "музиці, яка діє..." Самі відірвались і решті допомогли!
[03.01.2006] Рванули до столиці на два дні, як і спланували, на зйомки відеокліпу. Дебютного. Вирішили зліпити шось на кшталт мультика "Пластилінова ворона", але з фоток. Приютила, відклацала та знюхала нас з кліпмейкерами Adioz Production Studio постійна фотограф-вумен гурту Іванка Гембік, за шо їй окрема дяка. Режисером кліпу став Олег Борщевський, який наразі займається і монтажем кінцевого продукту. Знімали кліп на трек "Сонце" і з'явитись він обіцяє на початку лютого. Adioz Production відомі своїми роботами із Неділею, Грін Греями, Росавою, Скрябіним та іншими співцями неньки України.
[30.12.2005] За день до Нового Року, а саме 30го грудня ще 2005го трохи накіпішувались з приводу двох концертів, які припали на той день. Перший, на відкритті супермаркету "Наш Край" у м. Борислав Львівської області, був перенесений організаторами з попереднього дня, оскільки не встигли налаштувати повністю роботу. Старт – в 13:30. Вулиця. Потанцювали. Зігрілись... Рушили далі. Круті заметілі і час, якого, як завжди, бракує, змусили похвилюватись інших організаторів у Володимирі-Волинському. Встигли. Суперпотужна (хоча доволі солідна за віком) публіка просто розірвалась на шматки! Всі пісні виконувались напам'ять:...
[свіжі новини...]