This version of the page http://www.flyzzza.com.ua/news_2005.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-08. The original page over time could change.
ФлайzZza :: news


2005
Ще один рік минув і залишив по собі купу приємностей, несподіванок, емоцій, переживань... трохи того, трохи сього... Залишайтесь з нами!

2005

[свіжі новини...]
[Фотозвіт] "Не будь байдужим!!!", м.Біла Церква, [06.12.2005] Фото: Гембік Іванка
[Знов робота...] Тільки-но завершився грудневий тур громадської акції "Не будь байдужим!", а ФлайzZzа знову припала до роботи. Зараз ватага працює над кількома новими речами, які мають назви "Засмага на серце" та "Радісно так" і, скорше за все, потраплять уже до наступного альбому гурту. Про альбум. Перший. Дебютний. Робоча назва його "Тепло zа годину" запозичена з треку "Джамайка", який свого часу став доволі "бронебійним". Як назва, так і список пісень та дизайн уже є фактично готовими. Але, перш ніж він з'явиться на полицях крамниць, ватага вирішила зліпити відеокліп на пісню "Сонце" (про шо вже ведуться переговори із столичними кліпмейкерами) і віднайти достойного видавця. Отож, диск, матеріал до якого збирався цілих 5 років, але нотувався протягом останнього, 2005го, побачить світ вже у 2006му році. А поки можна насолоджуватись реміксами з радіокефірів на треки "Баб-Ель-Мандеб", "Шуруй звідси!" та незабаром "Йдем бахнем!" і "Два кольори", над якими парує DJ 40A.
[Звіт] Трохи про тур громадської акції "Не будь байдужим!", що пройшов у грудні 2005 року по Центральній Україні. детальніше>>>
["Живий" склад] Вже стукає по плечам питання "живого" складу для колективу. Але воно вирішиться найближчим часом лише наполовину. Оскільки в повному складі гурт вбачав би трьох сурмачів (як і належить для такої музики), гітариста, ритм-секцію, ді-джея та звукаря на то все, але "накормити" і підібрати на сьогодні не в змозі, Фz вирішила взяти до гурту поки трьох учасників – гітариста, трубача та Djя. Над цим і працюєм.
[Пройшов рік...] Любі друзі, повідаєм вам трохи інфи зі світу шоу-бізнесу на Волині з часів Помаранчевої Революції. детальніше>>>
[в ніч з 12 на 13.12.05] ФлайzZzа залетить до ефіру Львівської Хвилі з анплагд-програмкою. Шановні радіомани і вумани, начувайтесь!!! Ретельно вимивайте вушка і прислухайтесь до анонсів!
[Фотозвіт] 2-га частина громадської акції "Не будь байдужим!!!", м.Яготин, /22.10.2005/, фоткала Іванка Гембік.
[Мікzzz, поповнення] В розділі Мікzzz можна засікти фрагмент треку "Два кольори", Фz спільно з ОтВінта.
["Не будь байдужим!"] Намітився остаточний розклад концертів громадської акції "Не будь байдужим!" у грудні:
  • 4 – Лубни,
  • 5 – Сміла,
  • 6 – Біла Церква,
  • 7 – Фастів,
  • 9 – Умань,
  • 10 – Бердичів.
Ідеологія акції, як і склад учасників, залишаються незмінними. У денній частині акції візьмуть участь Ніна Матвієнко, Володимир Кушпет (старосвітська ліра), Сергій Сахарець (старосвітська бандура), гурт "Гуляйгород" (автентичний спів центральної України) та інші. Ввечері відбудеться концерт відомих українських гуртів: "Тартак", "Мотор'ролла", "Флайzzzа", "От Вінта", "Скай". "Не будь байдужим!" – це не політична, не рекламна акція, яка не фінансується жодною партією, фондом чи організацією.
[Нарешті!!!] Завершена робота над спільним доробком "ФлайzZzи" (м. Луцьк) та "От Вінта" (м. Рівне) під кодовою назвою "Два кольори". Задум створити спільне чадо з'явився ще в грудні минулого року і за ідеєю Тіми мав вилитись в пісню про чорно-білий телевізор. Але пройшов рік. З'їлося чимало бубликів, випито не один літр кави, відбулась не одна поїздка для репету і затвердження остаточної версії пісні, перш ніж вона потрафила до радіокефірів. Замішано до того треку і рок-н-рол, і хіп-хоп, і латину, і український фолк та ще бозна шо... Словом, слухайте, реагуйте і відгукуйтесь до гостьових обох гуртів http://www.flyzzza.com.ua та http://ot-vinta.com та галасуйте у гіт-парадах.
[19.10.2005] "Губатій" ДжамАлочці впав на плечі юпілей! З чим і вітаєм!!! Від імені усього творчого і не тільки колективу зичимо здоровля, бабла, любові (а з такими губами...), міцнючої горлянки і гарних вишиванок на сцені! А ще дякуємо таті і мамі за "витвір мистецтва"!..
[Фотозвіт] "Не будь байдужим!!!", м.Костопіль, /11.09.2005/.
[Гіт-парад] У польському гіт-параді "гАРаЗД МУзиКА – беЗ пЕресТанКу" http://harazd.net/muzyka/ днями помітили окрім пісні "Коломийка" ще й більш свіже "Радіво". Гарно!.. Галасуйте!.. Гарно галасуйте!.. Дякуєм!..
[01.11.2005] Гурт Скрябін запланував здати до вух своїх і не тільки фанів подвійний (!) альбом-триб'ют (переспіви-кавери на пісні Скрябіна), до якого має втрафити і трек "Море", занотований влітку цього року ФлайzZzою. Нагадаємо і відразу ж подякуємо за музику до того витвору Сергієві Гері, за текст Кузьмі та Ростику Домішевському, за свіже аранжування Ромкові Сороці, за інструменти і загравання "Джаз-Клубу". Нібито десь на ті дні запланована і презентація того кружельця. Слідкуйте за новинами...
[22.10.2005] У м. Яготин Київської області під гаслом "Ні – Малоросії, зробимо країну Україною!" відбудеться друга громадська акція "Не будь байдужим!", яку відвідають тисячі учасників з 12 районів Київської, Полтавської, Черкаської та Чернігівської областей. У денній частині акції візьмуть участь: Ніна Матвієнко, Володимир Кушпет, Сергій Захарець, гурт "Гуля'йгород", а також місцеві виконавці. Ввечері відбудеться концерт відомих українських гуртів: "Тартак", "Мотор'ролла", "Флайzzzа", "От вінта", "Скай". Ведучим акції буде Сашко Положинський.

Мета акції – переконати українців, що ніхто крім них самих не зможе збудувати Україну – державу європейських цінностей, де кожен громадянин почуватиметься вільною людиною, де гідно лунатиме українська мова, де політики і чиновники будуть патріотами своєї країни. (Згідно прес-анонсу акції)
[Щодо відео] Трохи затормозили роботу над ним хлопці-затійники, які обіцяли зліпити мультик на "Прямо" на вересень-місяць... Тому зараз Фz обмізковує кілька інших версій. Чекаємо на ваші ідеї та пропозиції за адресою: flyzzza@lutsk.ukrpack.net
[11.10.2005] В м. Луцьку на звуковидобувальні гурту "ФлайzZzа" відбувся запис вокалу до спільної пісні "Два кольри" двох ватаг: "От Вінта" та "ФлайzZzа". Нагризлись бубликів, напились кави, насміялись, розспівались і нагукали!.. А те, що нагукали, згодом зачуєте. Залишились "дрібниці" – звести то все до купи і відмастерити...

Водночас на студії триває створення концертного інтро для команди, виготовлення трохи "лагіднішої" версії на пісню "Шуруй звідси!" та реміксу на трек "Баб-Ель-Мандеб".
[4.10.2005] Виповнюється 1 рік нашому сайту!!! Гаряче дякуємо містеру Rews-у за його клопітку роботу і "підтримку молодих (?!) музикантів" Друже, здоровля тобі міцного і крепких пальців!!! Бардзо дзенкуєм відвідувачам і просто не байдужим, всім, хто zалітає в гості!
[Поповнення!!!] Вітаємо Кє (звукар ФлайzZzи) і Ксеню з поповненням (а кого і навпаки)!!! Здоровля вам усім міцнючого!!!
[Агов:)] Уважні та ше найуважніші! саме 1го жовтня ФлайzZzі виповнилось 5 років! До речі в цей день виповнилось 920 років місту Луцьк. Нажаль концерт за участі ОтВінта, Бумбоксу та інших відбувся зовсім у іншому складі – наламали організатори:( Але не гніваємося, а вітаємо творців команди – Лемк@, Керміта, Муху і Довганя і, звичайно, тих, хто усі 5 разом з нами, та ше й навіть тих, хто тільки днями приєднався! Дякуєм усім вам за міцні плечі, горлянки і руки, якими підтримуєте! Хмм і з днем музики!!!
[Фотозвіт] Торговий центр Ювант, м.Луцьк, /15.05.2005/.
[Фотозвіт] Нетішин /15.05.2005/.
[Поповнення] У розділі "Мікzzz" поповнення! Відразу три фрагменти свіжих треків: "Море", "Панамці", "Радіво". Вітання, емоції та критика ловиться у гостьову!..
[Увага! Увага!] Всі бажаючі мають змогу долучитись до створення обкладинки дебютного альбому гурту "ФлайzZzа", за шо ватага обіцяє подарувати перший примірник альбуму і купу сувенірної продукції (футболку, значок, плакат, відкривачку). Темою, або скоріше назвою дебютника слугуватиме "Тепло zа годину" – фраза із пісні "Джамайка". Надсилайте свої версії на скрині: flyzzza@lutsk.ukrpack.net та maslujkoff@yandex.ru. А ми вже вирішимо, кому туша заграти і значок видати!
[20.09.2005] У вівторок, 20 вересня, скорше за все, очікуєм атаку рівненських "От Вінта" на лучан з приводу запису треку "Два кольори", про який вже багато балакаєм, а конкретно робимо мало! Запис будуватиме аранжувальник ФлайzZzи Ромко Сорока.
[Завершується робота] над треком для мережі супермаркетів "Край", з яким ФлайzZzа співпрацює вже давно. Залишились гітарні, вокальні партії та скрейчі від Ді-Джея Хоббіта. Трек, правда трохи у зміненому вигляді, потрапить і до другого альбуму гурту, а поки ним можна буде насолоджуватись і злітатись, як мухи на цукор, у м. Новоград-Волинському Житомирської області 21 вересня на відкритті чергового супермаркету!
[Знайомство] Цікавим виявилось знайомство із журналістами інтернетвидання e-Motion, на сторінках якого викладено результат тої зустрічі! детальніше>>
[І ще раз] Презентація пісні "Радіво" відбулась і в ефірі радіо "СіД ФМ", де вона потрапила відразу в "Гарячу пропозицію"!
[Презентація пісні] Того ж дня на "Народному радіо" в прямому кЕфірі запрезентували вперше пісню "Радіво" і побували на "розслідуванні справи" гурту Флайза! Було приємно познайомитись очно з персоналом НІКО FM, який дуже цінує і любить українську музику, а особливо з ДикАньою!
[Тиждень Фz на М1!] Мало того, що Свіжа та ше й Кров і ротація завдяки їй (ще раз здоровенне ДЯКУЮ за ваші голосочки і оченята біля екранів), так ще й у середу, 7ого вересня нас запросили до програми "Гутен Морген". Гарно побазікали, покривлялись і розповіли про акцію у Костополі!
[11.09.2005] Як і передбачалось, шаленою виявилась акція у м. Костополі Рівненської області під назвиськом "Не будь байдужим!", в якій прийняли участь Ніна Матвієнко, "Гуляй Город", "Скай", "ФлайzZzа", "От Вінта", "Мотор'ролла" і "Тартак". Гарна ідея (мале містечко, натяк на порядок в першу чергу у мізках) + європейський підхід до організації (підбір музикантів, організація доїзду з інших областей, відео-версія) створили супер-подію того вечора! Щиро дякуєм усім, хто взяли участь, завітали на свято, спонсорам за підтримку і окремо Сашку Положинському та Валерію Умрихіну за ідею та запрошення! Шукайте незабаром фото-звіт!
[M1,"Гутен Морген"] 7-го вересня можна буде засікти Фz у програмі Гутен Морген за бесідою про дійство, яке має трафитись 11 вересня в м. Костопіль. Того ж дня, в обідню пору, та ше й з прем'єрою пісні "Радиво", нарешті, зависнем і набалакаємось із Дик Анькою в ефірі Народного Радіо!
["Свіжа кров"] Прогаласувати за Флайzzzу на телеканалі М1 можна так: потрібно відправити повідомлення sk8 на номер 10430 /вартість СМС=3грн/ А свої думки щодо перегляду "Свіжої крові" викладайте в гостьову! Низький уклін всім, хто вболівав, спостерігав і віддав голосочки! А ще усім працівникам музканалу М1, які доклали зусиль, щоб все настільки ефектно виглядало!
[2.09.2005] І нарешті! Подія, на яку просимо звернути особливу увагу, – 2ого вересня о 20:00 та 7ого о 24:00 на телеканалі М1 відбудеться трансляція програми "Свіжа кров" разом із ФЛАЙzZzОЮ. Самі підсядем і вас запрошуємо! А ще заодно тримайте поруч свій дибільник, бо на певну адресу можна буде посилати повідомлення в підтримку команди. Хоча на цілий тиждень М1 обіцяли запустити в ротацію одну із пісень тих колядувань!
[Пропозиція] Мотор'рольні парубки із Хмельницького запропонували завітати до їх міста у клюб Саквояж. Дата уточнюється. Начувайтесь!..
[Пропозиції] Надійшла парочка пропозицій від сусідньої Польщі на вересень. Поки нічого конкретно не здаєм і не запрошуєм, бо самі не володієм точною інфо щодо місць концертів.
[Поки!!!] обмізковуються відразу кілька варіянтів дебютних відео, дві пісні ватаги підвисли у вагомих гіт-парадах, до яких запрошуєм і вас: Коломийка – у польському гАРаЗД МУзиКА – беЗ пЕресТанКу (http://harazd. net/muzyka/) і Море – у українському топ10 важка дiлянка (fdr.com.ua).
[24.08.2005] День Незалежності святкували разом із львів'янами! Супер-українці, яких моцно любимо і шануємо, гуділи того дня на двох майданах:
  1. поруч із університетом зустрілись вкупі О. Пономарьов і Глюккоза?! /ага, ми теж були здивовані/
  2. перед Оперним театром маслали Ліля Ваврин, Ірина, балет "Життя", Таліта Кум, Друга ріка, Мандри і ваша Фz! Гарно, жваво, з модним ведучим і звуком, але троха кепським дощем... Організатор концерту, яка вже вдруге, доречі, запрошує Фz до Львову, обізвала нас відкриттям року!!! Приємно. Дякуємо. Але без кумедій не обійшлося – цього разу нас прописали в Івано-Франковську!..
Любі УКРАЇНЦІ та УКРАЇНКИ, тримаючись міцно за груди і стелячись до землі, вітаємо вас із Днем Незалежності! Цінуйте, любіть і шануйте, як Україну, так і це свято! І не бидлотьте...
[21.08.2005] ZzZалетіли до Нововолинська аби роздивитись виставку картин "Від Туреччини до Волині" та ще й заодно постогнати. Здоровенний натовп ніяк не відпускав з міста десь з півтора години... І знову тексти напам'ять! Єдина лажа – Тіма зірвав троха горлянку. Соррі...
[07.08.2005] Черговий раз потішили Нетішинців. Дуже смачна публіка навіть не помічала, шо на вулиці валить дощ! Найбільшим стьобом того вечора став феєрверк на святкуванні весілля, що гуділо поруч, і який вибухнув набагато раніше, ніж був запланований концертний (до речі, присвячений річниці 2-ого енергоблоку). Організатори настільки зпереживались, що призупинили виступ Дуету Світязь і запустили офіційний гімн міста! Коли все випливло на поверхню, гарно посміялись...
[31.07.2005] Відразу дві лаби: перша у Львові на презентації-відкритті-замочуванні нового супермаркету "Вопак", яка відбувалась вдень під палючим сонцем. Було купа клоунів, брейкери із "Вуличних танців", Ліля Ваврин та шарові призи від МС Діми Ураєва! Відразу ж після підкидання дров до спеки полетіли до міста Володимира-Волинського за святом! А свято гриміло по всім дзюрам! На вечір в якості хедів і лайнерів залишили нас, Бумбокс і ОтВінта! Останні, як завше, врізали такого рок-н-ролу, шо ноги на місцях не тримали! Найприємнішим було те, що саме під Фz натовп з першої пісні прорвав лінію охорони і так дурів під сценою, шо аж вуха закладало!
[Фотозвіт] 26 червня, Рівне, День Пива.
[Потужний вибух] Любі друзі і ще ліпші, величезне прохання підтримати вашу крилату ФЛАЙzzzУСЮ у топ10-важкій ділянці http://www.fdr.com.ua/news.php Саме у розділі "Потужний вибух" ми поки вибухнули із піснею "Море". Тисьніть міцніше на клавіші! Дякуєм!
[Кавер] Кузьма (зі Скрябіна) шалено відреагував на кавер ФЛАЙzzzИ на пісню „Море”, яку вже на минулому тижні разом із „Панамцями” розіслав по усім радіостанціям ФДР Радіоцентр. Тепер справа за радівами і тим, наскільки вони полюбляють спекотну музику влітку. А вже на вересень віддячим тим самим ФМкам піснею, шо так і називається   „Радиво”. Подаємо текст Кузьми, але троха зміненим через ну дуже шалені емоції:

– Тьома   кавер   *****цький   давай йому дорогу. Шли на фдр, а мені оригінал   мастернути я зможу у Києві, якщо у вас не вийде. І скинь якісь контакти плз.

– Я   фан. **анутися, як кльово. Дякую ПА.”
[Відпустка] З 8 серпня команда йде у відпустку, але обіцяєм до Дня Незалежності бути в повній бойовій (себто, музичній) готовності!
[Пропозиція від КРАЙян] Сітка супермаркетів "Край" запропонувала ФЛАЙzzzІ зліпити гімн для КРАЙян, переспівавши по-новому пісню "Край, мій рідний Край". Роздумуєм...
[Дебютний альбом] Практично завершено накопичення матеріалу для дебютного альбому, назва якого, комплектація, деzігн та видавець поки вирішується. Скорше за все кілька треків відкладеться до наступного альбуму і не ввійде до дебютника. Пропонуєм шанувальникам надати свої варіанти назви на скриню flyzzza@lutsk.ukrpack.net. А ми вже вирішимо, кому туша заграти і значок видати!
[23.07.05] Гарно відгримів в пивниці Оболонь, шо в Луцьку за адресою www.morepiva.com, концерт мобільно-автомобільно-рольної ватаги з Хмельницького Мотор'ролла. Дуже потужньо! Дякуєм, хлопці!
[Із новин гурту "От Вінта"] ...У українських прихильників гурту теж нема приводу сумувати, бо на них чекає сюрприз. Це пісня "Два кольори", яку "От Вінта" записали спільно з луцькою "Флайzzzою". Назва, це мабуть єдине що залишилось від популярної української пісні, що стала об'єктом творчого знущання волинян та рівнян. В результаті клопіткої роботи цей геніальний витвір втратив не тільки первинне звучання, а й зміст – тепер вся Україна буде співати не про сорочку, а про чорно-білий телевізор. Оновлені "Два кольори" обіцяють стати хітом, який можна буде почути на дебютному альбомі "Флайzzzи", що має вийти в світ вже у вересні-жовтні, а згодом і на новому альбомі "От Вінта".
[Із новин ФДР Радіоцентру, www.fdr.com.ua] Луцька Флайzzzа наче знала наперед про появу гасла на великих щитах про те, що треба кохатися, бо нас, мовляв, знову має бути 52млн, і ще на початку літа склала пісню "Радиво" із легким нашаруванням сороміцькості в словах: "Торчун-продукт підіймається вгору, і скоро нас буде 80 мільйонів". Видно, "мухи", обкепкувавши назву відомого волинського виробника майонезу, злітали в минуле, прискіпливо полічили всі втрати Українців від двох Світових воєн; двох штучних Голодоморів; більшовицького заколоту; громадянської різні, репресій; кількох заробітчанських хвиль за кордон; продажу наших красунь у повійне рабство… – і врешті решт вивели точну кількість, скільки нас насправді мало б бути на сьогоднішній день.

ФЛАЙzzzА з Волині зробила останній акорд на цьогорічне літо й завершила запис відразу двох забійників для пляжних танцмайданчиків: "Панамці й Панамки" та "Море". Перша є прикладом питомо луцького реґґі, а друга – переспів Скрябінівського гіта, який має увійти до платівки-присвяти гуртові. В першій половині 1990-х "Море" було дуже популярним у виконанні Сестрички Віки зі Львова, тож з легкого крила ФЛАЙzzzИ ця пісня знову може набути неабиякої відомості. Оприлюднення "Панамців й Панамок" незабаром; "Моря" - за баром.
[22.07.05] Найспекотніші вітання з приводу Хепі того, шо Бьоздею, для найпотужнішого Z у ФЛАЙzzzІ Івашки! Чувак, здоровля тобі побільше, шаленої любові, везіння на гарні події в житті і, звичайно, музи!!! Давай, тримайся!
[Увага! Гіт-Парад] Як повідомляє ФДР Радіоцентр: За адресою http://harazd. net/muzyka/ відкрилося вільне голосування, за підсумками якого вибудовується українська передача "гАРаЗД МУзиКА – беЗ пЕресТанКу" на польському Радіо Ольштин. Слухати програму можна щонеділі о 18:30 за польським часом на хвилях 103,2 (Olsztyn) чи 99,6 (Gizycko), а також в режимі ріел-аудіо за поданим лінком. Передача "гАРаЗД МУзиКА" складається винятково з україномовних пісень від наших гуртів у Польщі та з України. Зараз там підвисла пісня "Коломийка" від ФЛАЙzzzИ, за яку можна віддати свій голос (ну, не назовсім, бо ще згодиться...). Будемо ЩИРО ВДЯЧНІ!
[M1, "Свіжа кров"] Щодо вилазки до М1, то детальніше викладемо свої емоції на днях у формі листа на сайті, а поки насторожимо ваші вуха та очі тим, що то був конкурсний проект Сашка Положинського і музканалу М1, фішка якого полягала в двох цюкєрках:
  1. голоси журі (некомпетентного, на нашу, власне, думку) вирішували питання ротації однієї із пісень передачі протягом тижня на М1(уже вибороли!!!)
  2. ваші голоси (а швидше кніпочки мобільного) будуть вирішувати, на котру із пісень 16ти команд, які брали участь у проекті, буде зніматися відеоблим на шару!
Тому, як тільки дізнаємось, коли буде трансляція здачі "Свіжої крові" гурту ФЛАЙzzzА, відразу спробуєм вас повідомити і просити приєднатись до голосування! До речі, слідкувати за проджектом можна щоп'ятниці о 20:00 та щосереди (повтор) о 24:00. Ми припадем, певно, на початок вересня... Окрема дяка телеканалу М1 за віру у "молодих", а Сашкові за гарну ідею, запрошення і те, що так гаряче переконує усіх в тому, що на Україні є варта уваги музика, яку слід любити, шанувати і підтримувати! (інфа з Тартаківського сайту про "Свіжу кров")
[26 червня, Рівне] гостинно вітало ФЛАЙzzzУ на День Пива і Молоді заодно! Насьорбались гарного пива "Рівень", наспівалися, потішили рівнян (було багато гостей, які знали майже всі тексти напам'ять! Приємно – дякуєм!), поблукали по місту (Івашка закінчував тут режисуру, свого часу не раз лабали у колишніх ватагах) – місто спотворилось... в ліпшу сторону! Щиренько дякуєм Наталочці і Олегу за свято!
[З днем молоді] Від імені усієї (і навіть усю) банди, яка варганить той продукт, шо має назву ФлайZzZа, щиро вітаємо усіх молодиків та ше й молодичок з наступаючим святом Дня Молоді!!! Спробуємо до наступного року налагодити виробництво презервативів з лейбою "Фz", щоб закидати вас ними на концерті і не бути голослівними! А поки ще раз ВІТАЄМ!!!
[12.06.05] Вдалою виявилась поїздка до Львова на Свято Пива. Виступ відбувся на малій сцені близько 3тьої години дня, але то не завадило пивоманам і пивоманкам зібратися біля сцени, повідкривати роти, пританцьовувати і навіть підспівувати ( здивувало те, що кілька парубків знали майже усі тексти напам'ять!). Звук файний, звукар (Керміт) ше ліпший, сонця не бракувало (дощ то налітав, то заспокоювався, але під час виступу не було), пива теж. Тож, перший концерт ФЛАЙzzzИ у Львові пройшов суперово! До наступної зустрічі!
[Браття] ОТВІНТА вже зависли на студії для запису демо-версії пісні "Два кольори", яку на днях обіцяють переправити до Луцька, де і буде нотуватись матеріал. Пісня обіцяє стати БОМБОЮ!
[Аранжування] Майже доліплено аранжування до треку "То моє море" Скрябіна. Лишилося прописати гітарні партії та саксофон. Розкладається вокал. Робота кипить!
[26го червня] мандруємо знову до Житомира! Як виявилось, гудіти будемо разом із студентами студмістечка, які розкинуть свої палатки і сцену вздовж річки. Виступ Флайzzzи намічено орієнтовно на 22:00.
[Житомир, 28 травня] Гарно. Приємно те, що місто гуде подіями. 5-ий ювілейний фест "Клуб'ОК" від РАДІОКЛУБУ 104,5ФМ став тому підтвердженням і прогримів, незважаючи на круту спеку. Протягом дня на сцені ковбасились купа молодих і не дуже музикантів, майстрів читки, брейкерів, яким під завершення вручали цінні подарунки. А це означає, що місто (радіо+спонсори+організатори+влада) турбується про свою молодь! RESPECT!!!
    Флайzzzі, як і Бумбоксу, припало завершувати те дійство в якості гостей, з чим, здається, справились на УРРРА!!! Люд у "ракушці" весело собі гоцав і навіть добряче підспівував. Єдиним недоліком того дня було те, що української музики в Житомирі не дуже зачуєш. Прикро...
[Ефір] Відразу по приїзду на Волинь команда потрафила до ефіру Волинського телебачення, де гарно провела час, розповідаючи про події, які мали місце протягом минулого року. Потішила ведуча програми "Добрий вечір" Тетяна Іванська компетентністю і гарно підібраними запитаннями до ватаги, шо трафляєть не так часто. Дякуєм за гарний "кЕфір"!
[Студійна робота] Кипить не на жарт! Вже доліплюються "Панамки й панамці" (на днях будуть нотуватись гітарні та вокальні партії), майже готова "риба" пісні "Радіво", "приїхав" з Києва "мастер" на перемайстровані старі речі (незабаром чекайте на них в радіоефірах). По-трохи вимальовується картина з реміксами. Бригада Терті DJ's, про яку ми вже згадували, поки перебуває за кордоном (за словами DJя Невідомого). Відповідно робота з тої сторони поки замерзла. Але є приємна звістка з боку Іванофранківщини – DJ Fan@Tasy зголосився змайструвати свого мікса на пісню "Прямо".
[Скрябін, альбом-триб'ют] Андрій Кузьменко зі Скрябіна з радістю відреагував на пропозицію ФЛАЙzzzИ приєднатися до альбому-триб'юту Скрябіна, який має виринути восени. Вже на цьому тижні розпочинаємо роботу над кавером давньої пісні скрябів "То моє море". Пісня ще в юнацькі роки дуже запала до серця і вух флайзівців, бо має реггі забарвлення. Почуємо, шо з того вилізе...
[Світязь, реггі-ска-фест] Стосовно реггі-ска-фесту на озері Світязь, то його вирішено поки перенести на наступний рік. Проблема, як завше то буває в нашому регіоні, полягає в спонсорах та меценатах, без допомоги яких нереально зорганізувати те дійство. Дякуєм за клопіт та турботу Ігорю Тихолазу, який, принаймні, зробив спробу таких людей відшукати!
[Фото-Звіт]А ще у нас свіжі світлини в розділі PhotoZzZ. З цікавеньким сюрпрайZом і несподіванкою, яку ми підготували для Киян та гостей столиці на 15те травня 2005 року.
[MiкZzZ] ...а у нас в розділі "MiкZzZ" свіжі треки, та й старі в нових версіях! Заглядайте, качайте на здоровля... хі-хі... фрагменти...
[28 травня] їдемо до Житомира на дефіляду КВКаківців і не тільки, де будемо гостями разом із БумБоксом, та ше й під салют шось застогнемо! Обіцяємо порвати сорочки і розігнати кров по жилах!
[15 травня, Київ, майдан] як і передбачалося, поїздка до Києва, як і будь-яка поїздка зрештою, виявилась доволі позитивною і корисною. Нарешті повідали Києву пів своєї програми. Та ше й як!!! До останнього тримали в секреті, а тепер здаємо, – Фz, як і належить напівмультяшним героям, та ше й з метою не бути крайніми серед трьох "живих" команд (ТНМК, ТарТак і бразильська Трама (нібито так її обзивали)) вискочили на сцену з яскравими іграшковими інструментами: Івашка – бонгом, Джамалка – трубою, Тіма – гітарою (окрема дяка Лєночці та її дівчатам по цеху). Влупили 7 речей, одну з яких із Сашком Положинським (здогадайтесь з трьох разів яку?) і лабали другими після справжніх, темних, в широких штанях бразильців. Пиво Brahma, яке випало презентувати, виявилось дуже смачним та ше й нахаляву! Натовп зловив кайф від суміші реггі-фанку-гіп-гопу-драйву і гоцав собі весело. На наступний день на Майдані троє людей (різного віку) запитували, де можна надибати наші записи. Точки не здав, а от на сайт наштовхнув! Приємно було бачити купу друзів-музикантів, як тих, хто знаходився на сцені того дня, так і тих, з ким пересікались по справах – Мухою із Бумбоксу, Назаром із Гайдамаків, Олегом із ФакСамих, і просто лучан, яких позаводили ближче до сцени, щоб було веселіше і по-домашньому! Щиренький уклін за подію Марині! за фото (скоро викладемо на сайті) Іванці Гембік! за звук Сірожі! за хату ТихолаZzZам! за контакти Положику! за вокал Малібу! за горлянки киянам та гостям! за переживання "гостям" гостьової!
[11 травня] Тіма використав свої крила для польоту і злетав до гарнюнього міста Лева на виставочку Патефон. Ціллю поїздки було ознайомлення з українськими видавцями музики, бо доволі НЕзаБАРОМ планується здавати до загального відома диска! Нічого надто цікавого на виставці помічено не було, а от перезнайомитись з купою львівських крутіїв вінілу (в народі – DJ) довелось! О! Їх там стільки! Хлопці та дівчиська, так тримати! Нарешті відбулись знайомини з бригадою Терті DJ's, з якою домовились про спробу склепати якого мікса на котрусь із речей Фz. Скорше за все то буде ремікс на пісню "Прямо". Якщо співпраця виявиться плідною, то, можливо, Флайzzzа запропонує DJ Невідомому стати сесійним музикою у ватазі. А взагалі-то хотілося б запропонувати усім, хто тямить в клепанні реміксів і не проти того, щоб познущатись над котримсь із треків Флайzzzи, зголошуватись на скриню flyzzza@lutsk.ukrpack.net, щоб отримати окреі партії. Розгланем будь-які пропозиції, а ще й скорше за все вліпимо до дебютника.
[Як виявилось] 15 травня склад гуртів, які лабатимуть троха змінився. Замість Гайдамаків у концерті, присвяченому, як виявилось, дню сім'ї та дням Європи, візьмуть участь ТНМКонго. Тартаки, як і Флайззза, не випадали, а от дізнались лише про те, що буде присутня ще й бразільська банда, назва якої поки невідома. Акцію зорганізували організатори фестивалю Чайка, а чим то закінчиться - побачим, почуєм...
[...і про Гайдамаків] дуже моцно відгуркотів концерт в п'ятницю 6го травня в пивниці Оболонь, куди парубки заскочили і порвали сорочки! Гарна свіжа програма і мега-драйв – то якраз те, шо зазвичай полюбляють лучани і лучанки, тому від імені всіх, хто потрафив на те дійство щиренький уклін. Приємно те, що хлопці доволі простацькі та ше й УКРАЇНЦІ! Гарний контакт для ФЛАЙzzzИ, який, надіємось, обросте міцною дружбою!
[Під кінець місяця] будемо гудіти у місті Житомирі. Як підказали організатори, в якості хедлайнерів...
[15 травня] ватагу під назвою ФЛАЙzzzА нарешті мона буде зобачити на Майдані Незалежності в столиці. До чого підв'язана та подія поки невідомо, але знаємо добре те, шо лабати будемо разом із Гайдамаками та Тартаками. Скорше за все, за побажанням організаторів, влупимо із Сашком Положинським по молодості і застогнемо разом Джамайку. Для Фz відведено 30 хвилин, тому спеки вистачить на всіх. Не забудьте панамки і сонцезахисний крем!..
[Відеоблим] Взялися ліпити в підтримку відеоблим, про який, правда, нічого не повідаєм, бо тримаємо у секреті. Єдине, шо розколимо, то те, що парубки його роблять путьові, з мізками на плечах і ... з Луцька!
[Запис] на даний момент уже кілька тижнів підвисли на студії із переписом старих-добрих треків "Джамайка", "Прямо", "Баб-Ель-Мандеб" та "Коломийка". Поки обладнання студії "Глорія" остаточно не втекло до Києва, дописали гітарні партії і занотували вокал. До речі, уже вдруге (перший раз то було із треком "Йдем бахнем!", до запису якого долучили луцького DJ Неба) спробували закликати до студії ще одного напилювача вінілів DJ Хоббіта, який додав кілька знігзбиваючих моментів у тих витворах. Скорше за все, незабаром виринуть ще аж два абсолютно нові треки "Радіво" та "Панамки й Панамці" і при натхненні у Відгвинтістів вже довгоочікуваний кавер "Два кольори" (який все ж хотілося б втулити до дебютника). Таким чином, матеріалу назбирається вдосталь для того, щоб його здати на розсуд шанувальників модної української музики в формі дебютного альбуму.
[Презентація] а от світлин від події, шо трафилася 16 квітня в Палаці Учнівської Молоді Рівного поки ше немає. Гадаєм, шо незабаром брати із "От Вінта" нам все-таки їх перешлють голубами, бо шо ми тоді на концерт-презентацію ДАРМА ЇздиЛИ?! І подарунок-ЦИБУЛЮ за так подарували?! А взагалі концерт пройшов файно. Нагуділися, а ше як насміялися! Хороші ті рівняни! Приємно було побалакати із Шурою на радіо "Трек", Ромком на радіо "Край", Наталочкою і "Вечірніми вістями", а з Андрюхою..! Словом, поїздка вдалася! Дякуєм усім шанувальникам Флайзи і чекаємо на фото, які може наклепали, за адресою: flyzzza@lutsk.ukrpack.net
[9 квітня] відразу два Zайці: Палац учнівської молоді міста Луцька, де запрезентували диска молодої святенько-альтернативної ватаги "Слід". Гарна подія для Луцька, бо приємно, коли колеги шпіляють диски. Окрім нас на танчах були помічені "Екібана", "Зайвий рух", якась банда, яку не запам'ятав (звиняйте...), ну і, звичайно, самі Сліди, яких і не послухали, бо рвали п'яти до клюбу "Метро", де привітали "Олімпійців" (торгову марку "Олімп") з п'ятиріччям! Фото, правда є лише з першого дійства, за шо окрема дяка Кавальбросу. Гарні фото, якими мона полюбуватись на сторіночці "Хвото"!
[Свіжа сесія] Слід – презентація альбому [09.04.2005], Фотографував Кавальський Саня (Кавальброс).
[Концертний сезон] Як і передбачалося концертний сезон почав розпалюватися і "мухи задзижчали". Найближчим часом Флайзззу можна буде помітити на таких дефілядах:
  • 9 квітня – Палац Учнівської Молоді (м.Луцьк) – презентація дебютного диску місцевої альтернативно-"святенької" команди "Слід", початок о 18:30;
  • 9 квітня – Клюб "Метро" (м.Луцьк) – закрита вечірка (початок? а біс його зна!);
  • 16 квітня – Палац Учнівської Молоді (м.Рівне) – презентація свіженького альбому друзяк з "От-Вінта" (деталі згодом).
Таким чином ваша ФлайЗЗЗуся за свою історію запрезентувала аж 3 диски своїх друзів (ТарТак, От-Вінта, Слід), але ще до сих пір не видала свого... Нічого, боремося!!! Скоро... Може...
[!!!Вирішили!!!] зорганізувати гарнесенький реггі-фест на любому озері Світязь. Так, щоб "сонце світило в обличчя", "лягала на плечі засмага" і взагалі, щоб ГАРНО було! Скорше за все, відбудеться він у серпні цього року. Наразі складаються списки артистів, вирішується питання хедлайнерів, йде пошук генерального спонсора та медіа-підтримки, розпочали балачки відносно погодних прогнозів. Якщо у Вас існують гарні думки, а ще ліпше пропозиції з того приводу, пишіть на скриню: flyzzza@lutsk.ukrpack.net
[Еге-Ге-Гей!] Любі друзі! Ви вже помітили напівсонних мух?! Весна на вулиці! Z чим і вітаєм!!!
     П.С.: А скоро вони будуть zZzижчати..!
[Прогорів] виступ гурту на фесті "Протяг", який цього року мав відбутися поруч з Борисполем під Києвом. Шкода, політали б...
[Запросили] Браття з "От Вінта" запросили Фz до себе в Рівне на дефіляду (презентацію нового альБУМУ), яка відбудеться 16 квітня в Палаці Учнівської Молоді. Раді будемо потішити Рівненчан! Стосовно спільного треку, то парубки обіцяли більш тісніше засісти відразу опісля презентації нового CD "Дарма я наївся цибулі" в столичному клюбі Docker Pub (М. Героїв Дніпра, вул. Богатирська, 9).
[21 березня] серед ночі ледь живі вибралися зі студії, бо парилися над записом гітарррних партій до треків "Прямо" та "Баб-Ель-Мандеб", які вже давним-давно (2000р.) були занотовані гітаристом Мухою (Тартак, Бумбокс). Таким чином, ФлайZzZа розпочала реставраційну роботу на вподобаній студії "Глорія" (м.Луцьк). Цього разу гітару пригортав Денис Валяєв, з яким флайзівці вже довгий час і співпрацюють. Основне аранжування місив Ромко Сорока, а вже згодом "краси" (або мастерингу) до тих пісень додасть столична студія "Музична Біржа". Скорше за все, запис вокалу теж буде нотуватись саме там, бо прописка луцької "Глорії" трохи змінюється і взагалі поки знаходиться під питанням (про таку та інші новини та підсумки про Волинські шоу з бізнесом читай трохи далі). На черзі треки "Джамайка" (власного розливу, без "Тартака") та "Коломийка".
[Тривають] пошуки відеокліпмейкера, який би відзняв відеоблим для ФЛАЙzzzИ. А оскільки фінансово команда поки не дуже потужно себе почуває, а бажає то зробити на достойному рівні, то пошуки трохи ускладнені. Будемо вдячні за будь-яку інфо з того приводу flyzzza@lutsk.ukrpack.net або maslujkoff@yandex.ru.
[!!!]Самий об'ємний та бородатий парубок Івашка прив'язав з випиванням пива і підсів на принаймні двомісячну дієту. Аби ліпше себе почувати, трохи схуднути і звільнити голову від лишніх думок, легень підсів на відтягування від підлоги, манну кашу і купу інших прибамбасів (навіть дівок підключив!). А ще вивчає купу звукових редакторів на нещодавно купленому компутері і підправляє тексти до нових речей гурту. Поки ФЛАЙzzzА займається своїм вокалом (без бокалу), реставрує старі речі і готує нову під робочою назвою "Панамки й панамці".
[Ахтунг] Любі панамки та панамці, а ще просто не байдужі до того, що діється із ФЛАЙzzzОЮ! Маєте унікальну нагоду зібратися з силами і віддати свій голос (ну, не на зовсім...) за вашу ФЛАЙЗУСЮ у гіт-параді "Стартер" (http://www.lwr.com.ua/starter/), де ми зараз перебуваємо у стадії пропозиції із піснею "Небезпечна зона". Завітайте, не пошкодуєте! Кажуть, там цюкєркі дуже солодкі... А заодно вже загляньте і до fdr.com.ua де також можна "повоювати" за "Марину" від Фz. Щиреньке ДЯКУЮ!!!
[Ахтунг] Тіма (отой такий бородатий, весь в окулярах та ше й з косами чолов'яга) прогавив свого мобільного френда. Zробив добро одному поляку (дав зателефонувати), а той його проср... Тому застерігаєм всіх – бережіть своїх друзів (в тому числі і мобільних)! А до Тіми на старий нумер не калякайте і не брякайте. "Абонент недоступний..."
[Zабарились] браття з "От вінта" з відповіддю стосовно спільного витвору. Немає від парубків ні слуху, ні духу. Напевно, снігом засипало... і слух, і дух:( А шкода так!..
[12 травня] Легені із Мотор'ролли запросили ФЛАЙzzzУ до славного міста Хмельницького в гості до коктебль-бару "Саквояж". Хмельниччани, начувайтесь! Готуйте вуха, очі та ноги.
[1,2,3 квітня] у Борисполі трафиться фест, на який ФЛАЙzzzУ вже запросили давні друзі. Поки детальнішої інфо немає, а коли буде – здамо.
[Днями] остаточно зведемо трек "Йдем бахнем!" і обов'язково надамо вашим улюбленим радіостанціям можливість помізкувати над "форматністю" тої пісні. Чорновий варіант уже чули ПИВОки в Оболоні. Поки в ШОЦІ!
[24ого лютого] в інтерв'ю на телібаченні "Аверс" (не в прямому кефірі, тому коли буде трансляція, спробуєм підказати) добряче насміялися, насмішили ведучу Іринку та й оператора Тараса. А ще згадали про ФЛАЙzzzУ і дали парт завдання глядачам – малювати шаржі, мухи, логотипи, пов'язані із командою, і надсилати до студії. А там розберемось, кому диска здарити.
[14-го лютого] Фz гульдабасила в пивниці Оболонь. Гарно. Весело. З пивом і цілунками. Кілька свіжих світлин у рубриці "ФотоzZz".
[14-го лютого] на день найсвятішого Валіка і Валєнтінок, ше й Валянків ФЛАЙzzzА сама націлується і всім решта надасть можливість у пивному клюбі "Оболонь", де і відбудеться перший у цьому сезоні концерт. Радо запрошуємо!!! Не забудьте панамки і сонцезахисні креми!
[Ахтунг!!!] Любі браття та сестри, парубки та дівоньки, джентельменоси та їх мадамоси! ВеличеЗне ПЛіZZZ на хвилинку zавітати до інтернет-сайту www.fdr.com.ua, надибати "потужний вибух" і навпроти ФЛАЙzzzА "Марина" поставити здоровенну КРАПКУ та ще й тицьнути пальцем на "Голосую!". Не відкладайте на завтра, те що можна тицьнути сьогодні! Щиреньке дякую!
P.S. не забувайте – ВАШ голосіще може бути вирішальним!!!
[Сашко Положинський] порадив для ФЛАЙzzzИ знімати відео в першу чергу на пісню "Сонце" і десь у квітні-травні цього року. Скорше за все то робитиме Олег Артим із гурту "Фактично Самі", з яким плідно співпрацює сам Тартак. Другим відеоблимом у Фz Сашко вбачає на пісню "Марина" і третім на трек "Шуруй звідси!". А зараз доволі часто спільне відео із Тартаком на пісню "Джамайка", записане ще свого часу для програми "Твій формат" крутить в ефірі музтелеканал М1.
[На 12 лютОГО] до тієї ж пивниці Оболонь так само із другим уже візитом завітає гурт "Збий попіл'S".
[Налагоджуються стосунки] із польськими колєгами. 29 січня до Луцька уже із другим візитом на запрошення Фz завітали реггі-бенд "Komische Pilze" (по-нашинськи – Смішні Гриби) та афро-мексико-латино-бразіло-ска-реггі DJ Mlody. Доволі весела і легка музика добряче потішила лучан, які завітали того дня до пивниці "Оболонь". Наступного разу планують підтягнути ще один реггі-ска-гурт із Польщі "Le illjah" [www.leilljah.prv.pl]. Ну а ще згодом скорше за все із зворотнім візитом і ФЛАЙzzzА завітає до західних сусідів. Смішні Гриби уже запросили гурт до польської забави у травні.

[з 31 січня] розпочнеться реалізація давно затіяної ідеї зліпити спільний кавалок із гуртом "От Вінта" з м.Рівного. Свою демо-версію якраз в понеділок Тіма збирається передати до Рівного, аби хлопці уже засіли над створенням саме музичного забарвлення для треку "Два кольори" про чорно-білий телевізор. Відчуваєм, шо то буде щось доволі цікавеньке.

[Цього тижня] до гурту в гості завітали справжні запорожці із гурту "Хорта", які ще раз підтвердили зацікавленість у створенні спільного доробку із ФЛАЙzzzОЮ. Трапиться то, напевно, навесні цього року.

[Нарешті гурт] "добив" пісню "Небезпечна зона", створену свого часу колишнім гуртом Тіми "М.С.Фіра". Записували трек на Луцькій студії "Глорія". Замість оркестру на студії зависав Ромко Сорока (робив аранжування), а от гітарні партії допомагали нотувати хлопці із гурту "Своя Сорочка". "Мастерити" (доводити до пуття) "Зону" возили до містечка Київ на студію Ігоря Боцеровського, який сого часу і заснував у Луцьку студію "Глорія", зараз переїхав до Києва і разом із музмагазином відкрив ще й студію, яка якимось чином об'єдналась із студією Руслани, де незабаром збираються писати новий матеріал Гайдамаки. Сам Ігор був одним із сесійних бас-гітаристів, задіяних до запису альбому "Дикі Танці" Руслани.

[Відкопали] нещодавно спільний трек Фz із уже правда неіснуючим "Основним Показником" під назвою "Westa Side", який скоріше за все буде доліплено до майбутнього АльБУМУ ФЛАЙzzzИ.

[Кипить робота] над гімном всіх алкоголіків "Йдем бахнем!". Вже зліплена барабанна партія, незабаром запросимо гітарастів до студії, а поки розкладаються вокальні партії. Опісля Різдвяних свят відразу ж до студії!

[Santa Claus in da House!] ZzZ Новим Роком усіх бешкетників і не тільки! Бережіть зуби, не рвіть волосся і головне – не побийте ДЗЬОБА! Усім шалений ПРИВІТ і вітання з зимовими Наворочено – Різдвяними святами! Як нагороду Греммі, хочемо видати ДЯКУ тим людям, які безпосередньо нам допомагали у тому році: містеру Кудровському за інтернета-сайта, Малібу за вокал і бокал, Ромкові Сороці і студії "Глорія" за терпіння, Лемку за критику, Кузі за "Марину", радіо та газеті "СіД", Львівській хвилі та www.navsi100.com, ВТ, Аверсу і особливо для ФДР Радіоцентру (а ще особливіше для Юрка Зеленого) за кЕфіри, пивному клюбу "Оболонь" за концерти і гарний майданчик, Котищуку за гумор, містерам Сервантовичу, Керміту, Гєрасіму, Благовірному, Ткацику, Ціхо та Ураєву за концертну підтримочку, гуртам "ОтВінта", "Хорта", "Тартак", "Бумбокс", "Своя Сорочка", "ДжаРа", "Ауткрай", "Зайвий Рух" за гарних друзів, Денису за гітарні партії, Юрку Журавлю за лєйбу, Максу за мух, Ваньці Гембік за фото, Бобу Марлі і усім растаманам за реггі і ..., рідним і близьким за терплячість, усім друзякам за те шо ви є, просто не байдужим до музикотерапії ФЛАЙzzzИ за гарну температуру, а якшо кого не зачепили, то звиняйте!.. Всім РІzzzПЕКТ!
[свіжі новини...]