ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ |

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

|

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

|

ГОЛОВДЕРЖСЛУЖБА УКРАЇНИ 

 Пошук
Розширений пошук
Головні події

Пропонуємо для ознайомлення новий Наказ Головдержслужби від 08.07.2011 № 164 (зареєстрований в Міністерстві юстиції України 28.07.2011 за № 930/19668) "Про затвердження Загального порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців"

 

З 1 липня 2011 року вступив в дію Закон України “Про засади запобігання і протидії корупції в Україні”

 

В рамках проведення адміністративної реформи розроблений та внесений Президентом України на розгляд Верховної Ради проект Закону України “Про державну службу”. Ознайомитися з проектом закону…»

 

Відбулося урочисте закриття фінальних змагань XІІI Всеукраїнської спартакіади серед державних службовців АРК, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій …»

 

Увага! Обговорення матеріалів Решельєвськіх читань 

Новини
Нацдержслужба та Дніпропетровська область домовилися активізувати реформування державної служби в регіоні

Національне агентство України з питань державної служби та Дніпропетровська обласна державна адміністрація і Дніпропетровська обласна рада домовилися активізувати співпрацю у сфері реформи державної служби та органів місцевого самоврядування.

Пряма телефонна лінія «Суспільство проти корупції»

З 15:00 по 16:00 начальником Управління Оленою Молошною проведено чергову пряму телефонну лінію «Суспільство проти корупції».

Пряма телефонна лінія «Державна служба»

З 11:00 по 12:00 завідуючим сектору консультативно-правової роботи Дмитром Паршиним впроведено чергову пряму телефонну лінію «Державна служба».

Особистий прийом громадян

В.о. заступника начальника Управління Анатолієм Набоковим було проведено особистий прийом громадян. Протягом особистого прийому до Управління звернулося 3 громадян.

Внутрішнє навчання працівників Управління

Завідувачем сектору консультативно-правової роботи Управління державної служби Головдержслужби України в Дніпропетровській області  Дмитром Паршиним  проведено внутрішнє навчання працівників Управління.

Оголошення
Проведення особистих прийомів

Відповідно до статті 22 Закону України «Про звернення громадян» та графіку особистого прийому керівництвом в Управлінні державної служби Головдержслужби України в Дніпропетровській області здійснюється особистий прийом громадян.

Особистий прийом проводиться щовівторка та щочетверга з 10:00 по 18:00.

Контактна інформація: 49004, м. Дніпропетровськ, пр. Кірова, 1, тел: 742-89-88.


Проведення прямих телефонних ліній

З метою забезпечення відкритості та прозорості в роботі органів виконавчої влади та місцевого самоврядування фахівцями Управління державної служби Головдержслужби України в Дніпропетровській області здійснюються заходи щодо систематичної організації та проведення прямих телефонних ліній.

Прямі телефонні лінії проводяться щочетверга по 726-57-56

 

«Державна служба» з11:00 до 12:00

«Суспільство проти корупції» з 15:00 до 16:00


Залучення громадськості до процесів формування державної політики в сфері державної служби

Управління державної служби Головдержслужби України в Дніпропетровській області запрошує представників об'єднань громадян, науковців, представників засобів масової інформації  Дніпропетровської області до участі  у роботі Громадської експертної групи.


Територіальні органи Головдержслужби
Статистичні та аналітичні матеріали
Моніторинг
На допомогу кадровику
Взаємодія зі ЗМІ та громадськістю
 
 Опитування

Якими б Ви хотіли бачити результати адміністративної реформи ?

Відповісти