This version of the page http://www.zeppelin.ua/ua/solutions/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-05. The original page over time could change.
Комплексні рішення : Цеппелин Caterpillar Украина Катерпиллар CAT дилер Киев, Днепропетровск, Одесса
 
 
 
Головна Про компанію Продукція Фінансування Сервіс Оренда Вживана техніка Новини Кар'єра Контакти
Українська
Русский
English
 
Безкоштовно із стаціонарних телефонів по
території України
 
 
Оренда
Надання в оренду будівельного устаткування
 
Б/в техніка
Продаж техніки, яка була у використанні
 
Сервіс
Сервісне обслуговування і постачання запасних частин
 

Комплексні рішення

«Цеппелін Україна» - це комплексні рішення для Вашого бізнесу. У рамках комплексного підходу до обслуговування клієнтів «Цеппелін Україна» не тільки забезпечує постачання висококласної техніки провідних світових виробників, але й допомагає у виборі оптимальної моделі з дуже широкого номенклатурного ряду залежно від Ваших потреб, допомагає при введенні техніки в експлуатацію, її обслуговуванні та ремонті.

 Комплексні рішення «Цеппелін Україна» - це супровід клієнта з моменту вибору необхідної техніки, під час покупки та протягом всього строку її експлуатації. Кваліфіковані торгові представники компанії завжди запропонують допомогу у виборі необхідного для виробничого процесу обладнання. Виїжджаючи до Вас, спеціалісти «Цепелін Україна» не тільки нададуть консультаційні послуги з асортименту техніки, але й, враховуючи Ваші потреби, запропонують доопрацьовану модель з вдосконаленими опціями, що найбільше відповідатиме вирішенню Ваших завдань.

Велику увагу «Цеппелін Україна» приділяє післяпродажному обслуговуванню. На території України працює 14 сервісних центрів. «Цеппелін Україна» розташовує свої сервісні центри з урахуванням близькості до автомобільних парків клієнтів, щоб зробити необхідну клієнтові технічну допомогу максимально доступною та оперативною.

Сервісне обслуговування здійснюють висококваліфіковані сервіс-інженери, які навчалися в навчальних центрах постачальників обладнання та постійно підвищують свій технічний рівень, мають у своєму розпорядженні сервісні автомобілі з наборами ручного і спеціального інструменту, а також діагностичне обладнання. Подовжити довголіття техніки, яка використовується, та підвищити прибутковість виробництва дозволяє послуга, яку надає «Цеппелін Україна», з безрозбірної діагностики агрегатів на базі аналізів проб відпрацьованих масел.

Клієнти «Цеппелін Україна» у випадку поломки техніки або зношення складових обладнання зможуть у будь-який час оперативно отримати необхідні запасні частини для обладнання. Досвідчені спеціалісти «Цеппелін Україна» готові оперативно надати допомогу у виборі та замовленні необхідних запасних частин. Для забезпечення безперебійної поставки запасних частин на території України працюють 16 складів запчастин, які пропонують широкий асортиментний ряд запасних частин: клієнтам «Цеппелін Україна» доступні близько 10 тисяч найменувань. Спеціалісти компанії також пропонують клієнтам у випадку відсутності в наявності рідкісних запасних частин у короткий термін доставити їх зі спеціального складу, що знаходиться у Бельгії.