This version of the page http://www.lutsk.ua/shanovni-zhurnalisti (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-05. The original page over time could change.
Шановні журналісти! | Офіційний сайт Луцької міської ради

You are here

Шановні журналісти!

06.06.2011

    Від щирого серця вітаю вас з професійним святом!
    У всьому світі вашу діяльність вважають однією з найпочесніших. Ви покликані формувати свідомість народу, його характер та поведінку, спонукати кожного до активної життєвої позиції.
    Ваше правдиве слово допомагає відстоювати демократію, будувати духовно міцне та зріле громадянське суспільство.
    Завдяки вашому професіоналізму жителі нашого міста слідкують за перебігом подій у світі, нашій державі та у рідному Луцьку. Вашу об’єктивність та наполегливість високо цінують читачі і глядачі, які  багато років підтримують свої улюблені видання, теле та радіокомпанії.
    Тож дякую усім, хто присвятив себе цій нелегкій та відповідальній справі. Бажаю вам невпинного зростання аудиторії, цікавих тем, сміливих проектів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики.
    Нехай написане вами приносить професійне задоволення й через роки. Завжди тримайте високі стандарти суспільної моралі та правдивого журналістського слова! Гордо несіть це високе звання  та втілюйте у реальність свої творчі задуми!
    Міцного здоров’я, щастя, процвітання вам і вашим родинам! Вдалих журналістських знахідок і впевненості у завтрашньому дні! 



   Луцький міський голова              Микола Романюк