This version of the page http://lis.gov.ua/anons-sobytiy/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-05. The original page over time could change.
Анонс событий - Лисичанский городской совет

Получайте новости на Email:












Анонс событий

Анонс культурних та спортивних заходів з 3 по 9 жовтня

29.09.2011 16:35

8 жовтня о 15.00 на стадіоні «Шахтар» пройде гра Чемпіонату області з футболу (1-а ліга, 2-й круг) серед команд ФК Лисичанськ — ФК Стаханов.

9 жовтня о 15.00 на стадіон «Шахтар» відбудеться гра Першості області з футболу серед команд регіонів (2-а ліга) між командами шахти ім. Д.Ф.Мельникова та ФК «Хімік» м. Рубіжне.

З 7 по 9 жовтня о 20.30 ПК ім. В.М. Сосюри запрошує на вечори відпочинку для молоді.

Крім того, команди міста візьмуть участь у наступних Всеукраїнських змаганнях:

Подробнее...
 

Оголошено черговий набір претендентів на навчання у рамках Програми «Українська ініціатива»!

26.09.2011 15:53

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2000р. № 1358 в Луганській області, як і в Україна в цілому, реалізується Програма заходів з перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва «Українська ініціатива» (далі — Програма).

Місія Програми — формування в усіх регіонах України критичної маси сучасних менеджерів, здатних господарювати в умовах ринкової економіки та впроваджувати в неї європейські стандарти і новітні технології.

Подробнее...
 

Визначено графік роботи в дозвільному офісі інспектора державного архітектурно-будівельного контролю

22.09.2011 10:05

Наказом Інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю у Луганській області від 31.08.2011р. № 45 – ОС встановлено такий графік роботи:

П.І.Б. інспектора ДАБК

Дні тижня

Години прийому

Адреса прийому

Коваленко Тетяна Іванівна

Перший вівторок місяця

1000-1100

вул. Сєвєродонецька, 62, ІІ поверх, каб. 22 (приміщення Єдиного дозвільного офісу)

Графік особистого прийому громадян керівництвом інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Луганській області (279.6 kB pdf)

Графік прийому фізичних і юридичних осіб Інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю у Луганській області (336.61 kB pdf)

 

Внимание! Самовольная перестройка помещений в жилых строениях недопустима

16.09.2011 10:16

Исполком Лисичанского городского совета доводит до ведома населения об усилении контроля за недопустимостью случаев самовольной перестройки помещений в жилых строениях.

В случае если представителями исполнительных органов местного самоуправления при участии балансодержателей выявлен факт самовольной перепланировки жилых помещений данная информация будет направлена в Государственную архитектурно-строительную инспекцию для принятия мер, относительно приостановления работ, которые проводятся с нарушением установленных требований по перепланировке помещений жилых домов и приведения их конструкций в соответствующее техническое состояние.

Управление архитектуры и градостроительства Лисичанского горсовета

 

Внимание! Электронная регистрация юрлиц и предпринимателей!

29.08.2011 10:45

14.08.2011 появилась возможность зарегистрировать предприятие или предпринимателя, не посещая госрегистратора. Произошло это благодаря тому, что вступил в силу Закон Украины «О внесении изменений в Закон Украины „О государственной регистрации юридических лиц и физических лиц-предпринимателей“ относительно проведения электронной регистрации» от 19.10.2010 № 2609-VI.

Документы, которые будут подавать для электронной госрегистрации, должны соответствовать общим требованиям законодательства в сфере электронного документооборота, в том числе иметь электронную цифровую подпись (ЭЦП). Иначе идентифицировать подписанта не возможно.

Подробнее...
 
Еще статьи...
  • Уважаемые жители городов Лисичанск, Новодружеск, Приволье. Председатели домовых и уличных комитетов!
  • Керівникам підприємств та організацій всіх форм власності
  • Терміново! Для керівників підприємств та організацій усіх форм власності
  • Продовжується видача посвідчень батькам та дітям з багатодітної сім’ї
<< Первая < Предыдущая 1 2 3 4 5 6 Следующая > Последняя >>

Страница 1 из 6