This version of the page http://www.shtorm.com/sotsialnyi-paket (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-10-04. The original page over time could change.
Социальный пакет | Shtorm
На главную
  • Shtorm Corp.
  • Shtorm SNS
  • Shtorm IP

Shtorm

Социальный пакет

С О Ц И А Л Ь Н Ы Й   П А К Е Т

   "РАДА" - Парламентський телеканал. Відображає в першу чергу процеси законотворення і розвитку парламентаризму в Україні, використовуючи чималий досвід парламентських телекомпаній в багатьох провідних країнах світу.

   "Перший Національний" - Його програми орієнтовані на всі соціальні верстви населення. Серед пріоритетних напрямів каналу – інформаційно-публіцистичне, науково-популярне, культурологічне, розважальне та спортивне мовлення.

   "1+1" - Мета телеканалу - іноформувати розважаючи. В ефірі каналу багато яскравих розважальних шоу, найкращі світові та українські фільми і серіали, а також новини і оригінальні документальні фільми, зняті у актуальному і трендовому жанрі сучасного світового телебачення.
   "Інтер"- загальнонаціональний телеканал. З 20 жовтня 1996 року він є незмінним лідером вітчизняного телебачення, завдяки чіткому дотриманню концепції сімейного каналу, що враховує потреби всіх соціальних і вікових груп населення.
     "Кіровоград" - Один з авторитетніших і впливових засобів масової інформації Кіровоградщини. В компанії здійснено системне переоснащення технологічного обладнання, переведення телебачення і радіо на цифрову обробку контенту.
     "Стимул" - Регіональний канал. Більшу частину часу ретранслює телеканал "2+2". Головними напрямками програмної концепції є створення та розповсюдження інформаційних, пізнавальних, культурологічних, музично-розважальних  програм та передач.
TTV           "TTV" - Регіональний телеканал. Більшу частину часу ретранслює загальноукраїнський телеканал "НТН".
   "ТЕТ" - узагальнив у своєму ефірі як новостійні та розважальні програми, так і ТВ-фільмы, що стали класикою. Крім своїх телепередач, «ТЕТ» передає програми російських виробників.
   "ICTV" - Перша в Україні недержавна загальнонаціональна телекомпанія. Ефір каналу — це гармонійне поєднання інформаційних та розважальних програм.
   "СТБ"- Один з ведучих загальнонаціональних телеканалів Україны. СТБ став першим в Україні телеканалом, що застосував супутникову технологію поширення свого сигналу.
   "Новий канал" - Ексклюзивні та неординарні матеріали, респектабельність та високий професіоналізм подачі інформації.
   "Україна" - Телеканал веде інформаційне, пізнавательне, дитяче, розважальне, художнє, спортивне мовлення, розраховані на всі групи глядацьких аудиторій. Самий динамічний телеканал.
   "МЕГА"- розважальний канал з чоловічим характером. МЕГА представляє найкращі розважальні, змагальні та ігрові формати вітчизняного і закордонного виробництва. Це захоплююче видовище для тих, хто хоче знати про людину та її можливості, а також оточуючий світ більше.
   "К1" - Український телеканал, претендуючий на статус загальнонаціонального. Сітка мовлення каналу представлена шедеврами світового кіно, серіалами, документальними фільмами та програмами власного виробництва.
   "5 канал" - Український канал новин. Останні новини політики та фінансів в Україні та світі, аналітичні програми, ток-шоу, поточні новини спорту, моди та шоу-бізнесу.
   "М1" - Музичний телеканал. Транслюється у СТЕРЕО режимі.
   "ГЛАС" - Український цілодобовий духовно-просвітницький телеканал.
   "ТВi" - Публіцистично- розважальний телеканал.
   "МАЛЯТКО ТВ" - пеший національний дитячий телеканал. Основу мовлення складають анимаційні та художні фільми для дітей, телесеріали, пригодницькі художні та документальні фільмы. Програми телеканалу ориєнтовані на сімейний перегляд, оскільки телеканал висвітлює такі важливі теми, як історія, культура, наука и техніка, екологія планети, медицина, спорт, туризм та традиції народів світу. Мета телеканалу – повноцінний розвиток підростаючого покоління.

   "Західна інформаційна корпорація" – незалежна, позапартійна медіа-структура, яка у своїй діяльності додержує принципів відкритості та прозорості, неупередженої і збалансованої подачі інформації, яка дасть Вам можливість оперативно реагувати на зміни в політичній, економічній, соціальній, культурній, духовній та інших сферах нашого життя.
   "24" - Оперативна та об'єктивна подача цікавої та корисної для глядача інформації в будь-який час. Не потрібно чекати випуску новин на інших телеканалах — достатньо включити цей канал та за півгодини взнати про найголовніше. Ніяких побічних телепередач — тільки об'єктивні новини.
   "NEWS ONE" - Український телеканал швидкісної подачі інформації. Блоки міжнародних, російських, спортивних новин, шоу-бізнесу, прогноз погоди, пізнавальні програми, програм про кіно та новини науки в технологій.
   "Перший діловий" - Цілодобовий загальнонаціональний канал новин. Випуски новин, як фінансово-економічних, так і політичних, інформаційні та аналітичні блоки, що оперативно відображають динаміку дня.
   "ТОНІС" - Канал відомий своїми циклами документальних фільмів. Канал також віддає перевагу популярному вітчизняному кіно. Кром цього, на Тонісі приділяють велику увагу закупівлі кінофільмів іноземного виробництва.
   "КРТ" - Канал демонструє вітчизняні художні та мультиплікаційні фільмы, передачі, присвячені культурі, а також дитячі програми. Продукція «Київської Русі» виробляється своїми силами.
   "CiTi" - Міський телеканал, засіб зв'язку між мешканцями великого міста. Він мобільний, здатен забезпечити глядачів потрібною та корисною інформацією, інтерактивний, цілодобовий.
   "М2" - Музичний телеканал. Щоденні новини зі світу естрадної музики. Інтерв'ю з виконавцями Естради. Транслюється у СТЕРЕО режимі.
   "К2" - Телеканал приваблює жіночу аудиторію різних вікових груп. Ядром цільової аудиторії є молоді жінки віком 25-44 років. В цілому, вклад жіночої аудиторії в рейтинг телеканалу перевищує 65%.
   "OTV" - Перший музичний телеканал на території України. Популярна сучасна музика, інтерактивні розваги та послуги, гарячі новини українського та світового шоу-бізнесу. Побудувати плейлист каналу ви можете самі, не виходячи з дому!  Це просто і цікаво!  Спробуйте! Транслюється у СТЕРЕО режимі.
   "RU MUSIC" - Єдиний в Україні музичний канал, эфір якого наповнений тільки російською (R) та українською (U) популярною музикою. Багато раніше невідомих виконавців з Росії та України стали відомі широкому глядачу завдяки саме RU MUSIC. Транслюється у СТЕРЕО режимі.
   "ENTER" - Максимальне наповнення якісною музикою, програми побудовані по блочно-модульному принципу + інтерактив, цільова аудиторія 18 - 45 лет. Музична орієнтація: 1) украина 2) европа - мир 3) СНГ. Транслюється у СТЕРЕО режимі.
   "ENTER-фільм" - Кіноканал демонструє фільми та програми про кіно для всієї родини. Вибір контенту керується художньою якістю, оскільки на каналі вважають, що у кожному жанрі працюють талановиті люди і не помічати цього не можливо.
   "QTV"- Кабельний телеканал, після ребрендингу в лютому 2010 року розпочав мовлення під оновленим ім'ям і логотипом QTV. В даний час канал транслює кращі світові мультиплікаційні серіали, аніме і рестлінг. Цільова аудиторія - молоді люди  віком 15-25 років.
   "МАКСІ ТВ" - перший український телеканал для жінок. Основу ефіру каналу складають програми про красу і здоров'я, кулінарію, прогнози погоди кожну годину, гороскопи, програми про психологію і стосунки, радянське і європейське кіно, класика світового кінематографу.
   "Гумор ТВ" – це розважальний канал, ефір якого наповнений смішними, веселими та дотепними сюжетами, класичними комедіями та передачами. Справжня СМІХотерапія для старшого покоління, ГУМОРистична лоскітня для молоді та атракціон жартів для дітей! Найкумедніший СМІХодень!
   "Гамма» - Телеканал «для всієї родини». Програми розроблено з врахуванням сучасних вподобань глядачів. В ефірі телеканалу багато музики, новини України та світу, гостросюжетні програми, фільми, кулінарні, автомобільні, музичні шоу, серіали, мультфільми тощо.
   "UBC" - Перший в Україні спеціалізований інформаційно-аналітичний телеканал для бізнес-аудиторії. UBC — принципіально новий формат українського телебачення, заснований на новій философії ділового мовлення. В ефірі UBC українські та зарубіжні підприємці отримують інформацію про реальний стан всіх галузей економіки країни та світу 24 години на добу.
     "UBR" (Український бізнес ресурс) - новий інформаційний онлайновий проект комунікаційної групи ESG. Краще один раз побачити! І ви зможете побачити дуже багато і не один раз. Щоденно журналісти УБР готуватимуть для вас унікальний відео-звіт про все, що варте уваги в діловому світі України, новини ринків, компаній, ексклюзивні інтерв'ю та коментарі експертів.
     "Music Box UA" -  український розважально-музичний телеканал, що входить у світову мережу Music Box. Існує з 2007 года, має цілодобове мовлення з інтерактивним програмуванням через SMS. Транслюється у СТЕРЕО режимі.
     "MTV Ukraine" -  одна з кращих цілодобових музичних ТВ-програм світу для молоді. Крім самих гарячих хітів сезону, тижня та інших музичних періодів, тут щодня можливо знайти зустрічі та інтерв'ю з зірками. Окремі передачі присвячені розмовам та пліткам про особисте життя кумирів, різним музичним стилям. Транслюється у СТЕРЕО режимі.

   "Da Vinci Learning" - Вам больше никогда не будет скучно смотреть телевизор! Самые интересные научно-образовательные программы со всего мира. С помощью современной компьютерной графики Вы откроете для себя то, что обычно скрыто от человеческого глаза. Вы ощутите радость, понимая, как устроен мир вокруг нас. Можете быть уверены: когда бы Вы ни включили телевизор, Вы всегда увидите самые увлекательные передачи

   "Первый автомобильный" - Это один из самых масштабных автомобильных проектов. 20 часов вещания в сутки будут посвящены всему, что связано с автомобилями: спорт, активный отдых, история авто, новости и многое другое.

   "English Club TV" - Тематический телеканал с интересными обучающими программами, фильмами, музыкой, а также анонсами новых художественных фильмов - адресован для всех тех, кто изучает и совершенствует английский язык.

   "Fashion TV" - Круглосуточный телевизионный канал, который полностью посвящен моде, красоте и стилю. Целевой аудиторией канала является люди в возрасте от 18 до 25 лет, не зависимо от пола и этнической принадлежности.

   "Меню ТВ" – Для тих, кому цікава історія розвитку цієї неординарної сфери життя, заворожує магія перетворення звичних продуктів в шедевр смаку. Ви познйомитесь з традиціями та рецептами різних народів світу, Вам відкриють двері кращі ресторани, а знамениті шефи поділяться секретами своїх фірмових блюд. Цілком та повністю зготовити не у всіх вийде, але стільки різних нюансів...
   "Беларусь-ТВ" – Державний некомерційний телеканал, що забезпечує інформаційний зв'язок етнічних білорусів з їх історичною батьківщиною. Інформаційно-аналітичні програми, соціально-політичні проекты, документальні фільмы, історія та культура народу Білорусі, спорт, музично-розважальні та дитячі програми, кінопоказ.
   "Сарафан" - Высокоякісний недержавний телеканал Росії. В сітці мовлення каналу фільми, серіали, мультфільми, прогноз погоди, шоу та багато іншого.
 

 Желтым выделены новые (добавленные) в пакет каналы.

Новенький тут? Зарегистрируйся!
Open/Close
С Вторник, 04.10.2011