ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ |

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

|

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

|

ГОЛОВДЕРЖСЛУЖБА УКРАЇНИ 

 Пошук
Розширений пошук
Головні події

Наказом Національного агентства України з питань державної служби від 13.09.2011 № 11 затверджено Довідник типових професійно-кваліфікаційних характеристик посад державних службовців.

Відповідно до зазначеного наказу Довідник рекомендовано  центральним   органам   виконавчої   влади, місцевим   державним   адміністраціям,   іншим  державним органам,  керівні працівники та спеціалісти  яких  на  підставі  нормативно-правових актів віднесені до відповідних категорій посад державних службовців, використовувати Довідник  при розробці конкретних професійно-кваліфікаційних характеристик посад державних службовців.

Ознайомитися із довідником Ви можете тут…

Новини
Реалізація угоди про співпрацю із газетою Профспілковий вісник

 В черговому номері газети Черкаського обкому профспілки працівників державних установ «Профспілковий вісник» в рамках реалізації угоди про співробітництво між управлінням державної служби Головдержслужби України в Черкаській області та редакцією газети надруковані матеріали, підготовлені працівниками управління.

Магістри державної служби отримали дипломи

Начальник управління державної служби Головдержслужби України в Черкаській області Григорій Дендемарченко взяв участь у заходах з нагоди завершення навчального процесу магістрантами галузі знань «Державне управління».

Пряма телефонна лінія Суспільство проти корупції

В управлінні державної служби Головдержслужби України в Черкаській області проведено пряму телефонну лінію «Суспільство проти корупції».

Засідання президії обкому профспілки працівників державних установ

Начальник управління державної служби Головдержслужби України в Черкаській області Григорій Дендемарченко взяв участь у засіданні президії обкому профспілки працівників державних установ.

Проведено пряму телефонну лінію Державна служба

В управлінні державної служби Головдержслужби України в Черкаській області проведено пряму телефонну лінію «Державна служба».

Оголошення
Пряма телефонна лінія "Державна служба"

5 жовтня 2011 року з 16 до 18 години в управлінні державної служби Головного управління державної служби України в Черкаській області в к.316 проводитиметься пряма телефонна лінія «Державна служба»

         Телефон для звернень (0472) 45-53-96.


Пряма телефонна лінія "Суспільство проти корупції"

6 жовтня 2011 року з 16 до 17 години в управлінні державної служби Головного управління державної служби України в Черкаській області в к.316 проводитиметься пряма телефонна лінія «Суспільство проти корупції»

         Телефон для звернень (0472) 45-53-96.


Запрошуємо на Форум управління державної служби Головдержслужби України в Черкаській області

На нашому Форумі Ви маєте можливість в он-лайн режимі поставити свої запитання працівникам управління та отримати фахову відповідь, взяти участь в обговоренні питань пов’язаних з проходженням державної служби, служби в органах місцевого самоврядування, антикорупційної політики, заповненні декларацій про доходи, проведення Конкурсів, Спартакіади, впровадження системи управління якості, роботи із комп’ютерною системою «Картка», навчання та підвищення кваліфікації тощо.Реєстрація відсутня.


Територіальні органи Головдержслужби
Статистичні та аналітичні матеріали
Моніторинг
На допомогу кадровику
Взаємодія зі ЗМІ та громадськістю
RSS-новини
 Опитування

Якими б Ви хотіли бачити результати адміністративної реформи?

Відповісти