This version of the page http://www.interplat.com.ua/ua/content/poddergka.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-26. The original page over time could change.
Підтримка | ООО «Интерплат»
Головна    Електронні платежі    Інтернет-платежі НСМЕП    Підтримка  

Підтримка

Завантажити ПЗ, інструкції та керівництва

Клієнтська частина інтернет-терміналу (КЧІТ)


Посібник по експлуатації КЧІТ

Програмне забезпечення для карт-ридерів

Служба технічної підтримки

Ровінський Олексій
тел.: (044) 596-4-596 внутр.756

e-mail: support@unisystem.ua

Питання та відповіді

Я загубив картку (у мене вкрали картку). Мої дії?

Необхідно негайно сповістити про це банк у письмовій формі або усно — зателефонувати, а потім надіслати письмову заяву. При надходженні заяви про втрату картки банк зобов'язаний заблокувати карт-рахунок і картку клієнта. Після усної заяви клієнта про втрату (або крадіжку) картки, його карт-рахунок блокується на 72 години. Якщо за цей час від клієнта не надійде письмового підтвердження про втрату картки, блокування знімається. Операція блокування, як і операція розблокування картки (карт-рахунку), платна і оплачується відповідно до тарифів банку. Письмова заява приймається тільки особисто від клієнта при наявності паспорта або документа, який його замінює. Після закінчення встановленого в договорі терміну з моменту надходження заяви клієнта про втрату (крадіжку) картки (зазвичай це 48 годин), усю відповідальність за операції, виконані за допомогою картки, несе банк-емітент. До цього часу банк не несе відповідальність за всі операції із застосуванням PIN-коду, а також за операції на суми, які не перевищують встановлені клієнтом обмеження і не потребують введення PIN-коду.

При спробі виконати оплату у вікні терміналу «висить» повідомлення: «Встановлення захищеного з'єднання», але нічого не відбувається. Що робити?

Ця ситуація виникає, якщо інтернет-термінал не може з'єднатися з сервером. Перевірте налаштування підключення до інтернету: меню Пуск → Налаштування → Панель управління → Мережеві підключення. Якщо самостійно відновити мережеві підключення не вдається, зверніться до служби технічної підтримки.

При спробі виконати оплату з картки на терміналі з'являється повідомлення «Картці потрібна on-line авторизація». Що це означає?

Причиною появи такого повідомлення може бути тривала відсутність онлайн операцій з карткою. Вам необхідно виконати будь-яку онлайн операцію, наприклад, переглянути залишок на рахунку або виконати оплату з рахунку.

 
 
 
  • Платіжні картки НСМЕПМожливості, платіжні інструменти та обслуговування карток
  • Безпека Захищеність інтернет-платежів картками НСМЕП
  • ОбладнанняОбладнання і ПЗ для виконання платежів у системі «Інтерплат»
  • Банки-члени НСМЕПСписок та адреси банків, що входять у платіжну систему НСМЕП
  • ПідтримкаПЗ, інструкції та керівництва, питання і відповіді
  • Корисні посиланняНормативна база та історія НСМЕП, Асоціація учасників НСМЕП
 
 
 
Головна   |   Електронні платежі   |   Консалтинг   |   Інформація   |   Контакти ©  2007–2010  «Інтерплат»