This version of the page http://www.interplat.com.ua/ua/content/info-tsentr (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-26. The original page over time could change.
Інформація | ООО «Интерплат»

Інформація

«Інтерплат» — експерт у сфері електронних платежів

Компанія «Інтерплат» володіє цінним досвідом в області розробок і впровадження нових платіжних технологій і є експертом у цій сфері.

Першими роботами були спільні проекти з компанією «Юнісістем» та Національним банком України щодо створення нових сервісів та інструментів Національної системи масових платежів (НСМЕП) у 1999 році.

Результатом стало створення серії платіжних терміналів для проведення НСМЕП-платежів: платіжного терміналу Uniterm (2001 р.), комп'ютерного терміналу PC-BST II (2001), інтернет-терміналу InetTermII (2001 р.)

Поява інтернет-терміналу InetTermII стала початком нового етапу в розвитку системи НСМЕП: користувачі отримали можливість здійснювати платежі з персонального комп'ютера через інтернет. InetTermII пройшов сертифікацію в НБУ, а система і спосіб здійснення електронних платежів у 2007 році були запатентовані. У цьому ж році зареєстровано товарний знак INTERPLAT.

Першими систему оплати картками НСМЕП через інтернет впровадили Київський ГІОЦ (оплата комунальних послуг), провайдер інтернету та цифрового телебачення «Воля-кабель», «Укртелеком». Сьогодні в системі «Інтерплат» можна оплатити послуги десятків провайдерів, мобільних операторів, IP-телефонії та інше.

Особливе місце займає проект із здійснення поштових грошових переказів картками НСМЕП через інтернет. На першому етапі цей сервіс був розрахований тільки на фізичних осіб, але з часом отримав свій розвиток: «Інтерплат» запропонувала нову зручну послугу для корпоративних клієнтів — відправлення через інтернет десятків переказів одним пакетом.

Результати впровадження послуги «Інтернет-поштові перекази НСМЕП» оцінили не лише користувачі цієї послуги, але й професійне співтовариство. У 2010 році «Інтерплат» увійшла в першу трійку переможців конкурсу «НСМЕП — 10 кроків до успіху», що проводився НБУ і журналом «Банкиръ».

 
 
 

Новини та події

«Інтерплат» — у першій трійці переможців
Компанія «Інтерплат» перемогла в конкурсі «НСМЕП — 10 кроків до успіху», що проводився НБУ та журналом «Банкиръ», в номінації «Найкращі проекти та послуги НСМЕП» за впровадження послуги «Інтернет-поштові перекази НСМЕП».

Послуга поштових інтернет-переказів, над впровадженням якої разом працювали компанії «Юнісістем», «Інтерплат», УДППЗ «Укрпошта» та АТ «Імексбанк», дає можливість організаціям та приватним особам здійснювати переказ грошей електронними каналами зв’язку. Через «Інтерплат» за допомогою картки НСМЕП можна пересилати гроші на будь-яку поштову адресу в Україні з персонального комп'ютера.

Усі новини

 
 
 
Головна   |   Електронні платежі   |   Консалтинг   |   Інформація   |   Контакти ©  2007–2010  «Інтерплат»