This version of the page http://www.avk.ua/ua/quality/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-26. The original page over time could change.
Гарантія якості - АВК
  • Про компанiю
  • Прес-центр
  • Продукцiя
  • Гарантiя якостi
  • Контакти
  • Здорове харчування
  • Кар'єра

Гарантія якості

7 неймовірних фактів про "АВК"

  1. Ми традиційно робимо шоколад зі справжніх какао-бобів!
  2. Кожна партія продукції "АВК" проходить більше ніж 30 перевірок якості!
  3. Наші професійні дегустатори можуть розрізнити 30 відтінків смаку шоколаду!
  4. Рецептура продукції дотримується з точністю до 0,01г!
  5. Всього одна виробнича лінія "АВК" за тиждень може на цілий рік забезпечити солодощами таку країну як Ліхтенштейн!
  6. Одна загортальна машина загортає до 1100 цукерок за хвилину!
  7.  Кожна четверта шоколадна цукерка в Україні - це цукерка від "АВК"!

Система менеджменту харчової безпеки, згідно з вимогами міжнародного стандарту ISO 22000, гарантує споживачам, що на підприємствах компанії «АВК» діє ефективна система управління небезпечними факторами (харчовими ризиками), що дозволяє виготовляти продукцію, безпечну для здоров’я людини при її споживанні у їжу.

Система менеджменту якості, згідно з вимогами міжнародного стандарту ISO 9001, гарантує споживачам, що продукція компанії «АВК» виготовляється в контрольованих умовах при беззаперечному виконанні всіх внутрішніх та законодавчих вимог, а також, що контроль якості продукції відбувається на усіх етапах виробництва.

Протягом багатьох років «АВК» орієнтується на принципи та стандарти, прийняті в міжнародному бізнес-суспільстві, здійснюючи постійний контроль та моніторинг якості продукції протягом усього процесу виробництва, починаючи з контролю виробників сировини та закінчуючи роздрібними торговими точками. Впровадження та сертифікація систем менеджменту якості та безпеки продуктів харчування підтверджені міжнародною компанією «Бюро Верітас».

Продукція «АВК», що екпортується в Республіку Молдова, сертифікується у державних органах, що засвідчує відповідність продукції «АВК» усім нормам, встановленим законодавством Молдови.

Як наслідок постійного контролю на виробництві, смачні та якісні продукти під ТМ «АВК» з легкістю проходять сертифікацію в державних органах сертифікації.
Висуваючи підвищені вимоги щодо якості продукції, яка виготовляється на підприємствах «АВК», керівництвом компанії було прийнято рішення про сертифікацію усієї продукції в системі УкрСЕПРО, включаючи також і продукцію, яка не підлягає обов’язковій сертифікації, та яку компанія «АВК» сертифікує добровільно. У процесі обов’язкової сертифікації визначається відповідність параметрів продукції вимогам нормативних документів, що встановлені законодавством України.

Продукція «АВК», що експортується у Російську Федерацію, підлягає процедурі державного нагляду з боку Мінздраву та Держстандарту з метою підтвердження відповідності вимогам російського законодавства. Продукція «АВК», що вказана у затвердженому урядом РФ «Переліку товарів, що підлягають обов’язковій сертифікації», сертифікована у системі ГОСТ Р, про що свідчить знак відповідності РСТ на пакуванні.

Для тих видів продукції, що не потрапили до «Переліку товарів, які підлягають обов’язковій сертифікації», здійснюється добровільна сертифікація або декларування відповідності.

точно новинки лего - теперь лего стар ворс дешево. лего человечки . Хрустящая корочка на гриле Вам обеспечена, если купите духовой шкаф. . смесь штукатурная