This version of the page http://www.osmp.ua/about.php?lng=u&&&&&& (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-23. The original page over time could change.
Платіжна система ОСМП Україна, термінали прийому платежів за послуги операторів мобільного зв'язку, Інтернет, телефонії й комерційного телебачення


прийом
платежiв


на русском  

приём платежей, платежная система, автоматы и аппараты самообслуживания

Про Компанію

Місія

Забезпечення українських споживачів сучасним, надійним і зручним спектром технологічних рішень платіжного сервісу.

Стратегія

Основними стратегічними напрямами діяльності компанії є зміцнення лідируючих позицій на українському ринку платіжних систем за рахунок розвитку дилерської мережі, а також просування комплексних програмно-технологічних рішень для організації прийому платежів від населення в країнах ближнього і далекого зарубіжжя.

Про Компанію

Об'єднана система моментальних платежів (ОСМП) входить до групи компаній, платіжних систем, що професійно займаються інтеграцією, в реальний сектор ринку, вендінгових технологій. ЗАТ «ОСМП» працює і успішно розвивається на Російському ринку платіжних систем з 2004 року і з 2006 на Українському. На сьогоднішній день наша компанія лідирує в цій області, надаючи абонентам зручний, надійний і оперативний спосіб оплати послуг більшості стільникових операторів, Інтернет-провайдерів, комерційного телебачення, ip-телефонії. У Системі також реалізована можливість поповнення рахунків інших зовнішніх платіжних систем. Компанія ОСМП пропонує комплексні технологічні рішення по організації пунктів прийому платежів: устаткування і програмне забезпечення адаптовані під будь-які умови роботи. Наша Система забезпечує високу швидкість обробки транзакцій – процесинговий центр ОСМП в режимі реального часу приймає сигнали всіх терміналів мережі, обробляє їх, зв'язується з платіжними шлюзами операторів і повертає на кожен термінал підтвердження про здійснення транзакції. Однією з переваг ОСМП є можливість формування будь-якої унікальної звітності в режимі реального часу, а наявність розділу «Модуль Адміністратора» в Системі дозволяє набудовувати і контролювати процес прийому платежів на будь-якому рівні, в будь-якому розрізі, що Вас цікавить. Універсальність і гнучкість вирішень Системи привела до відкриття пунктів прийому платежів у всіх регіонах. Робота висококваліфікованих фахівців Компанії дозволяє в короткі терміни створювати максимально зручні умови роботи для наших партнерів, забезпечуючи стабільне зростання прибутку кожного дилера. ОСМП постійно працює над удосконаленням Системи і підвищенням якості послуг, що надаються, що гарантує передові позиції на ринку платіжних систем.
Про компанію|Дилерам|Комерційна пропозиція|Карта сайту|Контакти
OSMP.UA - термінал по прийому платежів, автомат по прийому платежів за послуги стільникових операторів.