This version of the page http://www.dinai.com/konkurs.php?sid=2&storyid=25 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-20. The original page over time could change.
Компания "Динай":: Законодательство Украины. Компьютерные справочники.
Налоговый кодекс Украиныхит
Руководителю, Юристу
Бухгалтеру
ВЭДспециалисту
Фондовику
Информация полезная всем
Конкурсы
Программа "Поделись с друзьями!" new
Бесплатная подписка на еженедельные обзоры законодательства
(формат WORD)
zip-формат
БОСС
ВЕДэксперт
ГРОСCБУХ
Ценные бумаги
Профессионал
Судебная практика

НОВОЕ
Электронная газета "Акценты"

( архив от 24.09 )
( архив от 17.09 )

Бюллетень "Вступает в силу"

( архив от 27.09 )
( архив от 20.09 )

Ваш E-mail:

Конкурсы


Скуміна Ганна Тячів юрист ТОВ «Новий рівень»

"Моя розповідь про професіонала своєї справи та чарівну жінку – Вероніку Золтанівну Решко. Дивлячись на неї, здається, що немає ні однієї справи, за яку б вона не взялася та не виконала віртуозно. Вероніка Золтанівна – справжній лідер, жінка, яка зробила себе сама, справжня бізнес-леді. Працює Вероніка Золтанівна фінансовим директором ТОВ «Новий рівень». Мабуть, немає у м. Тячів такої людини, яка не знала б її. В нашому місті Вероніка Золтанівна дуже поважна та шанована людина.. А ви ж розумієте, як важко заслужити повагу людей. Трудовий стаж Вероніки Золтанівни нараховує більше 35 років. Зараз в підрозділі, який вона очолює, працює 7 спеціалістів. Існує думка, що професія бухгалтера, а особливо посада фінансового директора, більше підходить чоловікам. Особливо якщо йдеться про велике підприємство, де рівень відповідальності теж великий. Та не дивлячись на всю складність роботи, Вероніка Золтанівна справляється з нею більш ніж професійно. Адже вона не просто спеціаліст високого рівня, а й прекрасна людина. Вона пройшла багато щаблів кар`єрної дробини, зійшла по ній досить високо, але на цьому шляху не розгубила найголовнішого – людяності. Добра, чуйна, з активною життєвою позицією, вона просто не може не викликати симпатію і любов у своїх колег, підлеглих та всіх, хто її знає. До того ж Вероніка Золтанівна – любляча дружина та мати двох дітей, які виросли гідними своїх шанованих батьків та беруть з них приклад.
Так трапляється, що серед бухгалтерів зустрічаються люди, випадкові у цій професії. Трапляються і такі, що йдуть в роботі шляхом найменшого опору. Та відрадно, що є серед бухгалтерів і такі, як Вероніка Золтанівна, ті, що вибрали професію свідомо та добилися у ній успіху.

"

Все истории>>
Добавить свою историю>>


О Компании
Правовые системы нового поколенияnew
Поддержка пользователей
Цены
Реклама на сайте
Наши партнеры
Отзывы клиентов
Карта сайта
Ваше мнение...
Что вы искали на нашем сайте?
Нашли?
(Оставляйте e-mail для ответа)
Логотипы "Динай", "Справочники по законодательству", "Гроссбух", "Босс", "ВЭДэксперт", "ФондИНВЕСТ", "Ценные бумаги", "Страхование", "Профессионал" словосочетания "Компьютерные справочники", "Комп'ютерні довідники", "CD-справочники", "CD-довідники", "Сам себе юрист", "Сам собі юрист", "Даємо законам раду" - являются торговыми марками компании "Динай".