This version of the page http://www.sta.lviv.ua/index.php?id=1703 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-19. The original page over time could change.
ДПА у Львівській області: 2008 рік
Пошук
Головна » Про ДПА » Працюємо » 2008 рік

Податківці – завжди бажані гості на Святі Першого Дзвоника.

Вересень 2008 рік

Обговорення проблемних питань, що виникають під час розгляду адміністративних справ, вироблення єдиного підходу для забезпечення захисту інтересів держави в судах на семінарі-нараді між податківцями та суддями в приміщенні Західного відділення Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації керівних кадрів органів ДПС України.

Липень 2008 рік

Нагородження в ДПА у Львівській області переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості "Податки очима дітей - 2008". Загалом майже 50 дітей з міст та районів області отримали дипломи та заохочувальні призи.

Травень 2008 рік

7 травня  відбулася зустріч керівництва ДПА у Львівській області з представниками підприємств – виробників продовольчих товарів та суб’єктів системи мережевої роздрібної торгівлі. Це перша зустріч Костянтина Зінкевича з підприємцями Львівщини в якості Голови Державної податкової адміністрації у Львівській області.

Травень 2008 рік

Семінар-нарада на тему: «Проблемні питання застосування норм Закону України «Про податок на додану вартість» при судовому супроводженні справ з метою формування єдиної практики розгляду спорів». У ньому взяли участь судді Господарського суду Львівської області та Львівського апеляційного адміністративного суду, а також працівники державної податкової служби області.

Лютий 2008 рік

Cемінар-нарада за участю керівництва ДПА у Львівській області та начальників ДПІ у містах та районах області на тему: «Декларування доходів громадян у 2008 році».

Січень 2008 рік