This version of the page http://zp.ukrcei.org/maintheme (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-17. The original page over time could change.
Центр європейської інформації в м. Запоріжжя : Головна тема
login

Центр європейської інформації в м. Запоріжжя

Головна Про наш центр Анонси Новини Контакти Портал Мережі

Головна » Головна тема

Головна тема

10 вересня 2011

Європейська інтеграція – це молодість України і її будувати молодим

Під таким гаслом 7 вересня 2011 року в конференц-залі Запорізького обласного центру молоді представники молодіжних громадських організацій, студентства і робітничої молоді обговорили тему: «Україна і ЄС: від партнерства до асоціації, роль молоді в процесах європейської інтеграції України». Інформаційний захід пройшов у форматі дискусії за сприянням Центру європейської інформації у м. Запоріжжі, управління сім’ї, молоді і спорту Запорізької ОДА, у партнерстві з КУ «Запорізький обласний центр молоді», Громадською радою при Запорізькій ОДА та за фінансової підтримки Міжнародного Фонду «Відродження».
» Читати далі »

Головна тема

28 серпня 2011

20 років незалежності України: "Що далі?"

25 серпня 2011 року о 12:00 у приміщені центру європейської інформації, який розташований у науковій бібліотеці Запорізького національного університету, відбувся круглий стіл на тему - 20 років незалежності України: "Що далі?" В цьому заході прийняли участь представники 7 громадських організацій, 2 євроклубів, органу самоорганізації населення та студентів ЗНУ.
» Читати далі »

Головна тема

8 липня 2011

Час створювати проєвропейську спільноту!

9 червня 2011 року в центрі європейської інформації на базі наукової бібліотеки Запорізького національного університету відбулося засідання ініціативної групи "Європейський клуб економіко - правничого коледжу".
» Читати далі »

Головна тема

7 червня 2011

Зустріч переможців конкурсу

«Україна в Європі, Європа в Україні: очима молоді". 27-28 травня 2011 року у м.Херсоні відбулася зустріч переможців конкурсу пошукових та творчих робіт «Україна в Європі, Європа в Україні: очима молоді».
Конкурс проводився з жовтня 2010 року по травень 2011 року у наступних областях: Дніпропетровська, Запорізька, Миколаївська, Херсонська, Кіровоградська, Одеська, Чернівецька та АР Крим. Всього на конкурс подано 512 пошукових та творчих робіт.
Пошукові та творчі роботи готувались конкурсантами на тематику:
–внесок вихідців з інших країн Європи в історію України, її регіонів та окремих міст;
–внесок вихідців з України у розвиток європейської та світової культури;
–поширення в Україні історичних європейських мистецьких стилів, зокрема, в архітектурі.
У зустрічі взяли участь 29 осіб – переможці обласних конкурсів та координатори. Під час перебування у м.Херсоні було представлено збірник робіт переможців. До видання увійшли найкращі пошукові роботи, а також фото творчих робіт переможців. Учасники зустрічі познайомились із європейським обличчям різних регіонів.
» Читати далі »
 

Меню сайту




Радимо прочитати

Театр

Copyright © 2010 Центр європейської інформації в м. Запоріжжя
 

Авторизація ...

Логін :
Пароль :