This version of the page http://www.toss.org.ua/2011/03/suicide.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-17. The original page over time could change.
Toss: Суіцид. suicide

10.3.11

Суіцид. suicide

Чогось мені воно асоціюється з чимось нейтральним, тобто хай так і буде. Що поробиш. Люди. Люди дуже цікаві істоти. Їм надано можливість думати і це дає змогу просто свідомо вбитись. Ну і нащо, також цікаве питання. В основному самогубством займається підлітки, яким немає що робити. Тут мова не йдеться про нещасні випадки, екстрім спорт тощо.
Все прекрасно, тема глибока. Дитина народжується, її ніщо не турбує, але нав'язується з часом маса проблем і непотребу, який доводить до такого. Психологічно, я розумію таких людей так. Тож нічого різноманітного не роблю, в основному займаюся однією справою, починається нудна монотонність. Дехто починає ламатися, бере зазвичай пише записку, ріже вени, стрибає з балкона ітд. Далі, фанатизм. Просто захоплення чимось чи кимось. Супер, здавалося, пробе чой хтось чи щось ламається, помирає. Тисячі прихильників не знають, як жити далі, вбиваються. Супер справа, все життя присвячую якомусь виду спорту, для прикладу бокс, мене наказали, порвали, всьо пішов і втопився.
Любов. Думаю, тут маса суіцидів через неї. Можна віднести до захоплення, проте воно є ширше. Не знаю чому, проте точно чув, що не один хлопець від любові намагався себе вбити, аналогічно, думаю, з дівчатами. Просто це стається, людина заслабка чи не розуміє, що може чи можна якось вирішити цю проблему.
Як можна себе вбити. Думаю, багато проблем з цим є. З іншої сторони, суіцидери точно вивчають це питання, оскільки якось таки пробують. Банально: задуситися, стекти кров'ю, поламатися. Цікаво, проте ці методи є одні з найшвидших, тож не дуже мучать. Тож суіцидери егоїсти? Мало того, що хочуть вмерти, то ще й без мук. Інші методи: померти від обезводження чи з голоду. Погані і болючі. Проблема цих методів, що з часом передумаєш і не дотягнеш до логічного кінця.
Прикольна тема, просто вирішив повіситися, натянув петлю, відкинув табурет і передумав. Поламав шию, почав сіпатися, кричати і вмер, думаю непоодинокий випадок. Збоку глянути здоровим поглядом і подумати:ото ідіоти.
Суіцид камікадзе. То ж особа живе і має місію просто вбити себе задля вбивства інших, виконання брудної роботи, моральних чи релігійних переконань чи просто від неробства.
Вбивають себе, зазвичай пострілами в голову, якщо розуміють, що ітак вб'ють, а так і мучити не будуть.
Інша річ тварини. В них трошки більше інстинктів, багато випадків викиду на берег китів. Вони таки щось намагаються донести цим вчинком чи банально їм впадло жити в засраній воді. Але йдуть на це.
Також в іграх, можна побачити багато всяких тварюк, які намагаються зокрема в Старкрафті є такі в зергів. Своїм вбивством наносять багато шкоди супернику. Проте задля самої раси, її перемоги вони просто незамінні. Чимось нагадують камікадзе проте від цього нікуди не дінешся.
Загалом все просто, проте в реальному житті немає респавна і вбитись можна один раз.

1 коментарі:

Анонім сказав...

суїцид справа настрою
і тільки цьому - це безглуздя
треба пам‘ятати про це

найпростіше тим, хто спонтанно йде з життя, під адреналіном, наприклад так:
http://www.youtube.com/watch?v=Yleve0PuhXw

Дописати коментар

Новіша публікація Старіша публікація Головна сторінка