This version of the page http://vip.volyn.ua/editorial-policy (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-16. The original page over time could change.
Засади редакційної політики інтернет-видання «Волинський інформаційний портал» | Волинський інформаційний портал
Вхід | Реєстрація
       

Засади редакційної політики інтернет-видання «Волинський інформаційний портал»

Засади редакційної політики інтернет-видання «Волинський інформаційний портал»

 

 

Редакційна політика інтернет-видання «Волинський інформаційний портал» опирається на принципи неупередженості, оперативності, точності та достовірності у поданні інформації.

 

Дописувачами та блогерами Порталу можуть бути інституції та окремі громадяни.

 

Щоб публікація з’явилася на сайті, необхідно дотримуватися кількох простих правил:

інформація повинна стосуватися тематики наповнення Порталу;

матеріал не повинен мати характер реклами чи антиреклами (матеріал рекламного характеру можливий до опублікування за умови оплати рекламної інформації за затвердженим прайсом, а оплачена публікація рекламного характеру матиме позначку «на правах реклами»);

інформаційні матеріали подаються українською мовою, іноземними - в окремих випадках із дозволу редакції.

 

Аби стати блогером, користувач зобов’язаний надати редакції дані про себе та погодитися на засади редакційної політики. Запис (пост) блогер ставить самостійно, проте головний редактор Порталу має право видалити його, коли зміст опублікованого суперечить засадам редакційної політики чи вимогам українського законодавства. У випадку повторного розміщення матеріалу редакція позбавить користувача ресурсу статусу блогера.

 

Редагування інформаційних матеріалів

Редакція залишає за собою право редагувати надісланий матеріал із метою забезпечити відповідність текстів граматичним та логічним нормам, а також доступність та адекватність для читацької аудиторії. Матеріали у блогах не редагуються.

Редакція Порталу залишає за собою право взагалі не публікувати інформаційні матеріали у разі, якщо вони не відповідають тематиці сайту та є упередженими, політично заангажованими, містять недостовірну інформацію, а також не відповідають загальноприйнятим етичним нормам та чинному законодавству України.

 

Безоплатність розміщення інформаційних повідомлень

Інтернет-видання «Волинський інформаційний портал» є відкритим ресурсом, приймає та розміщує інформаційні матеріли і ресурси на безоплатній основі, згідно з вимогами редакційної політики та з дотриманням норм чинного законодавства. Рекламні матеріали розміщуються відповідно до прайсу.

 

Зворотній зв’язок

Редакція вітає зворотній зв'язок із аудиторією, адекватно сприймає коментарі та зауваження до матеріалів та уважно вивчає їх. У разі необхідності редакція веде листування з авторами повідомлень.

 

Авторські права

Інтернет-видання «ВІП» вітає подальше використання та розповсюдження інформаційних матеріалів та ресурсів, опублікованих на Порталі, для розміщення в інших електронних та друкованих засобах масової інформації та джерелах. Проте будь-яке копіювання, публікування, передрук чи наступне публічне поширення інформаційних матеріалів сайту допускається за умови розміщення посилання на інтернет-видання «Волинський інформаційний портал» (http://vip.volyn.ua), а для інтернет-ресурсів - гіперпосилання (http://vip.volyn.ua).

Організації чи окремі громадяни, що розміщують свої інформаційні матеріали та ресурси на Порталі, зберігають за собою всі авторські права. Портал зобов’язується надавати посилання на джерело інформації.

 

Відповідальність

Редакція сайту не несе відповідальності за авторські матеріали, коментарі користувачів, за достовірність приватних оголошень та реклами.

 

Правила додавання коментарів

Коментувати публікації можуть всі користувачі без винятку. Коментар користувача є його особистою думкою. Редакція сайту не несе за нього відповідальності. Коментарі піддаються премодерації. Іноді коментар може бути відредагований. Це допускатиметься у випадку видалення з тексту коментаря нецензурних слів або особистісних образ чи приниження людської гідності на адресу інших користувачів або конкретних особистостей. Таке видалення слів позначатиметься таким чином: [видалено редакцією]. Якщо коментар не піддається виправленням, він видаляється повністю. Адміністрація сайту може закрити обговорення публікації.

Редакція порталу залишає за собою право без попередження та пояснень видаляти коментарі користувачів сайту, якщо вони:

не мають стосунку до теми публікації;

носять рекламний характер і містять шкідливі посилання;

є безглуздим набором символів;

містять нецензурні слова, носять образливий характер для конкретних особистостей;

містять претензії до редакції сайту;

містять заклики до міжнаціональної і міжконфесійній ворожнечі;

порушують або містять заклики до порушення чинного законодавства України.

Всі претензії, зауваження до редакції сайту можна писати на Форумі або ж надсилати безпосередньо на електронну адресу Порталу. Окрім цього, в коментарях не допускається з'ясування особистих стосунків – будь ласка, використовуйте для особистого спілкування будь-які інші зовнішні засоби безпосереднього або електронного спілкування. Повідомлення, які не несуть жодного смислового навантаження для інших відвідувачів, так само не допускаються.

 

Внесення змін та доповнень до редакційної політики

Редакція порталу зберігає за собою право змінювати засади редакційної політики. Будь-яка зміна редакційної політики починає діяти з моменту публікації на Порталі http://vip.volyn.ua.

Засновник інтернет-видання «Волинський інформаційний портал» - Ольга Петрівна Булковська. Адміністрування та наповнення Порталу здійснює колектив «Волинського інформаційного порталу».

Loading...

Розробка сайту Internetdevels, Луцьк

© 2009 “Волинський Iнформацiйний Портал OnLine”.