This version of the page http://www.vechirka.com.ua/?do=vechirka (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-15. The original page over time could change.
Інформаційно-аналітичний електронний додаток до тижневика «Вечірня газета»

 
МЕНЮ
  • Головна
  • Архів
  • Корисна інформація
  • Партнери
  • Про «Вечірку»
  • Реклама
  • Контакти










купить межкомнатные двери с доставкой по Украине. купить двери Киев со склада. Симеиз Алупка санаторий крым партенит официальный сайт.. . регистрация торговой марки украина - регистрация торговой марки - +380 (44) 491 69 30.. Курсы вождения, автокурсы, метро Осокорки.. подарки оптом. Быстрая и удобная доставка, гарантия качества сумки женские.. очистка стоков


Про «Вечірку»

Вісник Кіровоградської міської ради «Вечірня газета» був створений у 1990 році. Двадцять років тому, 22 липня, вийшов перший номер газети, і з тих пір вона є невід’ємною частиною медійного ринку Кіровоградщини, адже за цей час видання здобуло поціновувачі свого слова у різних куточках області.

Виникнувши під час перебудовних процесів, які охопили в той час увесь простір колишнього Радянського Союзу, становлення національної свідомості українського нараду з початком проголошення незалежності нашої держави, видання крокувало в ногу із часом. В час, коли старі комуністичні видання зникали, а утворювались нові – демократичного спрямування, саме «Вечірня газета» стала справжнім дзеркалом усіх процесів, що охопили суспільство.

Йшов час, змінювались редактори, але газета завжди була справжньою кузнею молодих журналістських талантів. Саме на її шпальтах друкувались статті зараз відомих в області працівників пера та студійного мікрофону. Але й нинішній склад журналістського колективу «Вечірньої газети» завжди радує читача гострими, високохудожніми матеріалами, репортажами, інтерв’ю з відомими в обласному центрі людьми, гостями Кіровограда, історичними розвідками тощо. Ставлячи собі за мету, в повному обсязі висвітлювати роботу владних структур, депутатського корпусу міської ради, журналісти завжди знаходять цікаві теми та способи подачі матеріалів, щоб читач мав повне розуміння того, як вирішується доля громади, які рішення пливають на її розвиток, а також мав змогу вплинути на прийняття того чи іншого рішення через діяльність численних громадських об’єднань, виступів тощо. Жодному дописувачеві не було відмовлено у спілкуванні на сторінках газети. Тому саме «Вечірня газета», будучі міським виданням, з року в рік знаходить все нових і нових прихильників.

Зараз журналістський колектив очолює молодий, але сповнений передових творчих ідей головний редактор Олена Колесникович (Кобець). Вона зуміла згуртувати навколо себе небайдужих до творчої праці медійників, які вже мають певний досвід роботи у друкованих виданнях Кіровограда та області. Особливою увагу у читачів користуються сюжети на кримінальну тематику Віктора Крупського. Знавцем мистецького та культурного життя міста, а також промислового розвитку місцевих підприємств зарекомендував себе Юрій Лісниченко. Досвідчений журналіст Оксана Верстюк запропонувала читачам доволі широкий тематичний спектр діяльності та розвитку різних галузей міського господарства: від проблем та досягнень місцевої медицини, освіти, комунального господарства до кожної окремої думки з приводу майбутнього розвитку місцевої громади міського голови та представників депутатського корпусу Кіровоградської міської ради. Фотороботи Олега Шрамка неодноразово ставали переможцями різноманітних творчих конкурсів. Його репортерське вміння вихватити миттевість, здавалось би, буденних подій, і тим самим закарбувати їх в історії, привертає увагу поціновувачів фотосправи. Злагодженості в роботі додають комерційний директор Андрій Цапурдєєв, верстальник Сергій Толмачов, літературний редактор Світлана Надутенко, головний бухгалтер Ольга Шпак. Звичайно, колектив не великий, але доволі злагоджений у своєму прагненні зробити газету цікавою для читача, змістовною та актуальною. А результатом творчого підходу до виконання своїх професійних обов’язків став факт того, що колектив неодноразово перемагав у творчих журналістських конкурсах, нагороджувався різноманітними грамотами та отримував подяки від різноманітних владних структур, громадських організацій тощо. Та найголовніше, що газету шанують й люблять кіровоградці. Ця їхня любов до друкованого видання і є запорукою подальших успіхів всього молодого, наполегливого в роботі, творчого у журналістському пошуку, колективу видання.

pgt 0.31047 сек. / запитів: 4 / Copyright © "Вечiрня газета" 2001-2011
Всі матеріали, розміщенні на сайті "Вечірня газета", є власністю сайту.
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання (hyperlink) на www.vechirka.com.ua