This version of the page http://www.khmelcci.km.ua/content/g-rnichii-sektor-gv-ne (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-15. The original page over time could change.
Гірничий сектор Гвінеї | Хмельницька торгово-промислова палата

Гірничий сектор Гвінеї

З 10 по 12 травня цього року, в столиці Гвінейської Республіки – Конакрі, відбудеться 4-й Міжнародний симпозіум "Гірничий сектор Гвінеї", який організує Міністерство гірничої промисловості і геології Гвінейської Республіки за фінансового та організаційного сприяння міжнародних компаній, які працюють на гвінейських теренах, зокрема – RioTinto, Vale, BSGResourcesGuinée, RusAl, BHPBilliton, Hyperdynamics, Alcoa, AngloGoldAshanti, CBGта інших.
В рамках цього заходу організовується виставка, де нинішні та потенційні партнери Гвінеї матимуть змогу представити власні здобутки та свої економічні можливості співробітництва в гірничій, енергетичній, металургійній галузях, геології, в сфері транспорту тощо.
Попередній захід проходив у Конакрі 2008 року. У ньому тоді взяли участь більше 800 представників 46 компаній і підприємств із 25 країн світу та на якому  та були представлені та обговорені 85 доповідей.
До участі в нинішньому симпозіумі запрошуються бажаючі компанії та організації гірничої галузі економіки та суміжних з нею сфер діяльності.
Для заявок та за більш детальною інформацією звертатися до веб-порталуwww.smguinee.com, писати на електронну адресу sergio@ametrade.org . Телефони для довідок +44 (0) 20 7700 4874/7174/5090, +44 20 7681 3120.

Посольство готове надавати сприяння зацікавленим українським компаніям та організаціям щодо їх можливої участі в симпозіумі "Гірничий сектор Гвінеї".

Вхід

  • Зареєструватися
  • Забули пароль?

Партнеры

Мови

  • Українська
  • Русский
  • English
  • Deutsch

Погода в Хмельницьку

Курс валют

Ссылки