This version of the page http://www.vechirka.com.ua/?skip=1251 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-14. The original page over time could change.
Інформаційно-аналітичний електронний додаток до тижневика «Вечірня газета»

 
МЕНЮ
  • Головна
  • Архів
  • Корисна інформація
  • Партнери
  • Про «Вечірку»
  • Реклама
  • Контакти












3 червень 2010
22:53
СОЛОДКІ ПОДАРУНКИ ВІД МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Міський голова Володимир Пузаков особисто привітав учасників конкурсів "Міні-міс" та "Міні-містер", які традиційно відбуваються у Кіровограді на початку літа. Звертаючись до маленьких конкурсантів, Володимир Тихонович зазначив, що участь у подібних заходах – чудова можливість для кожної дитини виявити власні таланти, щоб потім всіляко їх розвивати.

переглядів: 580
22:47
Мрія маленької Маргарити здійснилася

У кожної дитини є своя заповітна мрія. І у другокласниці Кіровоградської гімназії № 9 Маргарити Устіловської було прагнення сфотографуватись разом із міським головою Володимиром Пузаковим. І до його здійснення дівчинка наполегливо рухалась упродовж кількох років.

переглядів: 1682 / коментарі (3)
22:39
ЦЕ ВАМ НЕ ІГРАШКИ!

На жаль, гасло "Усе найкраще – дітям!" у наш час уже не актуальне. Оскільки ні підвищені вимоги стандартів щодо безпеки та якості, ні відчайдушне бажання батьків захистити життя та здоров’я своїх найдорожчих чад не здатні поставити надійний заслін напливу неякісних та небезпечних товарів на ринку продуктів харчування, іграшок, дитячих розваг. Про це свідчить і кількість скарг на якість дитячих товарів, що надходять до відділу захисту прав споживачів департаменту розвитку торгівлі, побутового обслуговування, транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради. Лише за останній тиждень їх отримано кілька.

переглядів: 692
22:31
ЩОБ ЛІТНІЙ ВІДПОЧИНОК ПІШОВ НА КОРИСТЬ

Літо – пора відпочинку, оздоровлення і, разом із тим, можливих небезпек, які можуть завдати шкоди здоров’ю. Щоб цього не сталось, фахівці санітарно-епідеміологічної служби радять бути обачними, їдучи на відпочинок, купуючи харчі на ринку, вживаючи воду з колодязів громадського користування, щоб не опинитись на лікарняному ліжку.

переглядів: 696
22:31
ХУДОЖНИК ІЗ СОНЯЧНОЮ ДУШЕЮ

28 травня в обласному художньому музеї відбулося відкриття виставки творів члена Національної спілки майстрів народного мистецтва України Андрія Ліпатова, приуроченої до його 50-річчя, до якого той не дожив менш ніж півроку

переглядів: 720
22:25
І ЛИНУЛА "АВЕ МАРІЯ"…

Наприкінці минулого тижня у Кіровоградському костьолі святої Терези відбувся дебютний концерт брас-квінтету "Silver brass" – колективу молодого, але вже знаного, який став лауреатом Всеукраїнського конкурсу виконавців духовної музики. Представив квінтет голова обласного об’єднання поляків Кіровоградщини "Полонія" Олександр Полячок, який зазначив, що концертна програма цього колективу, учасники якого – випускники Кіровоградського музичного училища, є великим досягненням усієї музичної громадськості міста і дасть новий поштовх розвитку виконавської майстерності молодих музикантів.

переглядів: 542
22:25
ВИДАТНІ АМЕРИКАНЦІ – УРОДЖЕНЦІ НАШОГО КРАЮ (Частина ІІІ)

Початок "ВИДАТНІ АМЕРИКАНЦІ – УРОДЖЕНЦІ НАШОГО КРАЮ" Частина І та Частина ІІ

Уродженка Златополя Міллі Віткоп (справжнє прізвище Вітковська Емілія) (1877-1955) – політична і громадська діячка (анархо-синдикалістка та фемі- ністка) – стояла біля витоків гендерного руху.

переглядів: 543
22:17
ФІЗКУЛЬТУРА І СПОРТ – ТО НАШ МЕТОД!

Першого червня, у Міжнародний день захисту дітей, на спортивному майданчику школи "Вікторія-П" за участі шістдесяти хлопчаків пройшли змагання з футболу, а у спортивному залі ЗОШ № 19 – баскетбольний турнір, у якому взяли участь сорок дітей.

переглядів: 496
22:17
У СПІЛЬНІЙ ПРАЦІ ПРОРОСТАЄ ДРУЖБА

Як уже повідомляла “Вечірня газета”, протягом двох тижнів у Кіровограді перебуває делегація з німецького міста Бремергафена. Наші давні друзі приїхали встановити на території дитячого будинку “Барвінок” спортивний майданчик, який допоможе нашим діткам не лише добре відпочивати, а й займатись різноманітними фізкультурними вправами.

переглядів: 568
« 1 2 3 ... 139 140 141 ... 230 231 232 »
pgt 0.7754 сек. / запитів: 6 / Copyright © "Вечiрня газета" 2001-2011
Всі матеріали, розміщенні на сайті "Вечірня газета", є власністю сайту.
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання (hyperlink) на www.vechirka.com.ua