This version of the page http://rada.berdyansk.net/?p=1922 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-14. The original page over time could change.
27 листопада 2010 року – День пам’яті жертв голодоморів | Бердянська міська рада
  • Вы приходите к нам на сайт чтобы:

     Loading ...

27 листопада 2010 року – День пам’яті жертв голодоморів

Голодомор 1932-1933 років – це одна з трагічних сторінок в історії українського народу, в історії сусідніх з Україною народів – Білорусі, Росії, Казахстану. Це була справжня війна влади проти свого народу, головною зброєю якої був терор голодом.
Цей день має об’єднати у великій скорботі всіх, хто любить Україну, незалежно від національності і мови спілкування, віросповідання чи місця проживання – тобто весь український народ.
Минають роки, минуть століття… Та зболена пам’ять про заморених голодом, розстріляних, закатованих житиме вічно. Вона – нагадування минулого і пересторога майбутньому. Ми прагнемо, щоб знання історії допомогли людству уникнути подібних трагедій в майбутньому. Ми хочемо щоб Голодомор ніколи не повторився ніде і ні в якій формі.
Хай же пам’ять про всіх невинно убієнних згуртує нас, живих, додасть нам сил та волі, мудрості й наснаги для зміцнення власної держави на власній землі, розвитку демократії, вільного життя кожної людини.

Міський голова О.А. Бакай