This version of the page http://www.misto.vn.ua/ua/vinfood/953 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-14. The original page over time could change.
Квашена капуста для папського нунція - Смачного - Місто - твої головні новини

до списку

Квашена капуста для папського нунція

18.09.2009

Рецепти від власного кореспондента телеканалу «1+1» у Вінницькій області Наталі Фінклер

Кулінарне кредо Наталі – їжу потрібно готувати з натуральних продуктів. Про це вона не замислювалася, коли жила вдома, у селі Сосонці Вінницького району. Навпаки, тоді їй здавалось, що найсмачніші ласощі – це ті, що у яскравих упаковках. І лише коли перебралась у місто, змінилось і відношення до страв та їхнього приготування.
— Нині я прихильниця домашньої їжі, — каже Наталя, — а коли жила в селі, то шукала яскраві обгортки. З продуктами у мене особливих проблем немає, бо мама і тато живуть недалеко, у селі, тримають корову, курей, гусей, все вирощують у себе на городі та в садку. Принаймні, свіже молоко, сметана та сир у холодильнику є завжди. А ще в холодильнику є торбинка вже готових до вживання лущених горіхів – якщо приходять гості, їх можна додавати у їжу. Наприклад, я швидко готую смачну горіхову шарлотку.
 Можливо, і професія допомагала Наталі формувати свої кулінарні смаки. Коли зайшла мова про фуршети та прийоми, на яких доводиться бувати, то найбільш пам’ятним для себе Наталя назвала прийом папського нунція у Києві.
— На столи накривали монашки, вони ж і готували їжу, — розповіла Наталя. – Там були налисники з грибами, картоплею, овочі, фрукти, а також… квашена капуста. Це мене найбільш вразило – капуста на такому високому прийомі. А ще – домашні торти, було видно, що вони печені власноруч. Це був гарний факт, і я почала частіше готувати їжу для себе, а потім і для свого сина Ростика. Тепер знаю, що у Європі цінуються страви, приготовлені власними руками, тому я шукаю корисні кулінарні рецепти.
Для нас Наталя приготувала смачну запіканку з домашнього сиру. А із читачами «Міста» поділилася своїми апетитними, корисними та поживними рецептами.

Бабка сирна
На 1 кг домашнього сиру (творог) – 3-5 яєць, 4-5 ст. ложок манки , 10-150 г ізюму, цукор за смаком, можна додати грецьких горіхів. Усе змішати, викласти у форму, випікати у духовці.

Каша гарбузова

Тремо на тертку з великими отворами чищений гарбуз, додаємо трохи цукру та води, варимо в каструлі. Потім додаємо ще води, всипаємо небагато промитого рису, варимо далі. Коли рис буде майже готовим, вливаємо молоко, доводимо до кипіння, проварюємо трохи на маленькому вогні, додаємо сіль та цукор за смаком. Густоту каші теж регулюйте на своє уподобання.

Горіхова шарлотка
Тісто: 3 яйця, близько чайної ложки соди, трохи солі, 1 склянка цукру, 1 склянка просіяного на ситі борошна розмішати вінчиком чи на міксері.
Змастити форму олією, дно встелити подрібненими горіхами, далі – покласти нарізані кубиками яблука (5 штук). Яблука щедро посипати корицею, залити тістом, розрівняти. Випікати у духовці 30-40 хвилин. Замість яблук можна порізати гарбуз – на смак у шарлотці він буде, як екзотичний фрукт.

На цю ж тему:
- У селі «трошки» пиріжків не печуть і мало борщу не варять- «Люблю вчорашній борщ, а суші не їм!»- Ніна Чорна творить красу з непотрібних речей- Дірка для яйця в батоні- Літо кайфує, окрошку дарує

Коментарі відвідувачів


Головне за день

Загрузка...

Пошук

Розсилка

тимошенко новости
Читають
  • Авто наздогнало на тротуарі: батько з донькою загинули
  • Джигурда вважає, що Вінниця може бути столицею
  • У Вінниці буде ще два консульства?
  • Полізла за горіхами - вбило струмом
  • На хабарі взяли начальника відділення податкової міліції
Мультимедіа
  • Фото
  • Відео
Он лайн гороскоп
Дева
Сегодня не так важна будет новость, как то, как она была получена. Можете не обращать большого внимания на устные сообщения, но все, что передается с помощью письма, стоит принять к сведению.
Де придбати "Місто"
В торгових центрах:
 Магіцентр, Магігранд, Мегамол

В супермаркетах:
Грош, Корона, Фуршет, Еко-маркет, Гранд, Сільпо, Варшава

На автозаправках:
ОККО

В магазинах:
"Шик&Блеск", "Наша ряба", "Факел", "Торжище", "Военторг", "ПродТорг", "Комфорт", "Украинские товары", "Амиго", "Кристаллпрестж", "Спокуса", "Добрый", "хуторянка", "От А до Я"

А також:
Укрпошта, кіоски "Преса"
искать работу в харькове, прогноз погоды в Меловом, сны сонник, Смиранин Анатолий, скачать новую клубную музыку бесплатно, Сенс
Погода у Вiнницi
+26..+28 незначна хмарнiсть, без опадiв
Курс валют на
USD 7.97 | EUR 10.87
  • Дерево сайту