Хто ми?

Бренд ХайВей

Реєструйся й публікуйся

ЧаЗа (FAQ)

ХВ-Future

ХайВей у майбутньому

Наші слогани

Приємні відгуки

Громадянська журналістика

ЗМІ майбутнього

На службе интересов общества

Новини живуть поруч!

Інше

Контакти

Рейтинг ХайВей на БігМір

Реклама

Бренд ХайВей

ХайВей - перша в україномовному та російськомовному просторі соціальна мережа журналістів.

Ми бачимо наше завдання в організації інформаційного простору таким чином, щоб кожна людина могла обрати для себе найбільш зручний спосіб сприйняття та роботи з інформацією.

Першим кроком на шляху реалізації ідеї стало створення проекту "ХайВей", Інтернет-видання, де не існує редакції у класичному розумінні цього поняття, де кожна людина може вільно опублікувати власний матеріал, а також самостійно обрати авторів і рубрики, які вона буде читати. ХайВей створений і розвивається за принципом Web 2.0. І з врахуванням концепції Web 3.0.

Наші цінності

  • ХайВей - простір для спілкування та індивідуального зростання. Спілкуючись на ХайВей, можна знаходити нових друзів та однодумців, публікувати власні матеріали і брати участь у написанні статей, заробляти гроші, зростати в рейтингу, знаходити постійну або тимчасову роботу, тримати контакт з іншими журналістами України та світу. ХВ можна використовувати так, як того забажаєте Ви.
  • Ми віримо в те, що у майбутньому професіонали та громадянські журналісти працюватимуть пліч-о-пліч: професіонали отримуватимуть підтримку від потенціалу громадянських журналістів, а громадянські журналісти знаходитимуть у професіоналах тих людей, які здатні максимально швидко, красиво й ефективно обробляти, перетворювати та розповсюджувати інформацію.
  • Ми розуміємо, що ХайВей не ідеальний. І саме тому постійно працюємо над його вдосконаленням. Ми також не любимо реклами, особливо зробленої не професійно (професійну обожнюємо). І ми також не любимо неякісних статей, нецензурну лексику, грубість в коментарях. Ми ставимось до мешканців ХайВей, як до людей, які допомагають нам зробити цей простір кращим.
  • Ми любимо те, чим займаємось. Над ХайВей працюють люди, які найскладніші завдання сприймають як ще один виклик, крок до досконалості й можливість змінити світ. У нас немає бюрократії і менеджерів середньої ланки. Рішення, прийняте вранці, ми встигаємо виконати до вечора. ХайВей працює у стилі взаємодії міні-команд, розкиданих по всьому світу. Приблизний кадровий склад ХВ можна подивитись тут.

На ХайВей можна прочитати матеріали, з якими Ви рішуче не погоджуєтесь.
Увага! Бережіть нерви.

Ми пропонуємо

  • інструментарій для створення власного профілю журналіста;
  • вільну публікацію матеріалів;
  • безпосереднє спілкування з читачами;
  • реакцію читацької аудиторії у вигляді коментарів та оцінок;
  • грошові виплати;
  • безкоштовне отримання посвідчення журналіста ХайВей;
  • відсутність замовних та проплачених матеріалів на сайті;
  • можливість самостійно обирати журналістів та рубрики, які Ви будете читати;
  • простір для спілкування з журналістами та просто цікавими людьми з України та всього світу.

Ще про нас

Коротко про ідею ХайВей

Світогляд ХайВей

Стаття "ЗМІ майбутнього: професіонали і громадянські журналісти разом"

Грошова політика ХайВей

Як отримати зароблені на ХайВей гроші

Система формування рейтингів

Кодекс етики українського журналіста

ЧаЗа (FAQ)