This version of the page http://www.veselanauka.com/ua/vidguky/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-12. The original page over time could change.
Відгуки - Весела наука
рус

Замовити шоу

 

Все відео

Рассылки Subscribe.Ru
Весела наука
Подписаться письмом

 

    

    

Відгуки

Ім'я*:
E-mail*:
Текст повідомлення*:

Ольга / 22.04.2011

Искренне хотим поблагодарить компанию Весела Наука и лично Марию Башлык за прекрасную программу, которую Вы провели 16/04/2011 в детском доме-интернате с. Бабанка. Мы все (и дети и взрослые) получили море позитива и интересных знаний. Впечатлило то, как простыми и понятными образами Вы смогли донести полезные знания, как интересно рассказали о достаточно серьезных вещах. Волонтеры "Молодость Неравнодушна!" желают Веселой Науке удачи и процветания! Спасибо за Вашу благородную помощь и полезную работу!

Ольга Волик / 19.04.2011

Спасибо большое весёлым учёным за чудесное шоу в ЦО "Максимум". В первый раз удалось посмотреть кусочек и очень-очень впечатлили гигантские пузыри, путешествие в Гренландию и горение лампочек от человеческих рук! И главное - тепло человеческих рук учёных и тепло их сердец - то, на чём зиждется любое даже самое серьёзное дело. Успехов и процветания Весёлой науке от группы "Дар Янгола"!

Катя / 02.04.2011

Мне очень нравлятся ваши опыты я бы хотела бы быть вёсёлым учёным. Мне 7 лет.

Admin / 12.03.2011

Зараз виправимо!

TANIKA / 12.03.2011

А де подробиці конкурсу пісні про "Веселу науку"? В журналі "Веселі ідейки"пише, що подробилі цього конкурсу на ось цьому сайті!

Марина / 04.01.2011

Ошеломляющее шоу! 3 января я немогла забрать своего сына очень долго, теперь ребенок утверждает, что станет веселым ученым! Успехов вам и процветания с нашими детьми!

Оксана / 26.12.2010

Ребенок в восторге был после программы"Волшебный Новый год"!Дети не только смотрят,слушают но и сами делают опыты.Это не только интересно но и полезно.Молодцы организаторы!

Талка / 22.12.2010

Враження від перегляду шоу-програми «Весела наука» Зацікавленість в шоу виникла ще з перегляду рекламних відео анонсів на сайті. Вступна вербальна частина не повністю визиває зацікавленості, має деяку заплутаність в змісті. Малі діти не зрозуміли, чи хочуть вони жити на Сатурні, навіщо їм це, у них і тут щасливе дитинство. Чому ведуча і асистент не розмовляють між собою? не посміхаються? Деяка монотонність голосу ведучої. Чому відсутній музикальний супровід? Чому на російській мові? Мало дружнього спілкування з дітьми на їхньому рівні. Описування процесу впливу азоту на речі просить деякої мультиплікації, для дитячого зрозуміння. Як для мене, то була цікава різноманітність дослідів з властивостями рідкого азоту, деякі з них дійсно відкриття, навіть для дорослих. Все просто і цікаво. Поєднання рідкого азоту з кип’ятком визивав овації. Сама руками проводила по холодній «парі». А можна щось придумати по типу холодного душу? Фруктовий чай з димком був доречним, але увага з ведучої переключилася на чай, і кінцівка «зам’ялася». Ідея з «Веселою наукою» заслуговує низького укліну його творцям. Незвично, неповторно, аналогів не зустрічала. Молодці!!!
1 2