This version of the page http://www.nokiantyres.ua/tyre-ua (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-12. The original page over time could change.
Nokian Hakkapeliitta 5
Друк
Розділ: Продукти / Шини / / / Hakkapeliitta 5
« Назад

Nokian Hakkapeliitta 5

Представляє новий засіб боротьби із суворою зимовою погодою

Зимова шипована шина Nokian Hakkapeliitta 5 зайняла перше місце у редакційному тесті журналу "За рулём". Результати тестів шин з діаметром R14 були опубліковані у вересневому номері, а шин з діаметром R15 - у жовтневому випуску. В журналі "Авторевью", номер №18, шина Nokian Hakkapeliitta 5 також зайняла перше місце серед конкурентів.   Шини Nokian Hakkapeliitta 4 схвально прийняли і клієнти, і професійні видання. При цьому  Nokian Hakkapeliitta 5  продовжує 70-річну династію сімейства Hakkapeliitta. Працюючи над зчіпними властивостями цієї шипованої шини, розробники досягли небачених результатів. Вони створили шину, що відважно підкорює північ, шину, здатну подолати найскладніші зимові умови, яка не відступає перед найгіршою зимовою погодою.  

Ведмежий пазур і чотиригранний шип забезпечують максимальне зчеплення

Своїм потужним захватом Nokian Hakkapeliitta 5 завдячує низці технічних новинок. Так званий "ведмежий пазур” підвищує ефективність шипів. На передній грані шашки протектора розміщено оточений прорізами загострений виступ, який нагадує пазур. Він натягує і підтримує шип. Цей „ведмежий пазур” утримує шип в ідеальному положенні під час контакту з дорогою, гальмування та поворотів. Шип не згинається і не відхиляється у бік, завдяки чому зчеплення залишається максимальним. Особливо підсилюється зчеплення у плечовій зоні, яка має критичне значення для гальмування.  

Чотири гумові суміші у протекторі забезпечують найкращі якості

У конструкції використано чотиришаровий протектор, що ще раніше був застосований у виробництві літньої шини Nokian Z. Це поліпшує швидкісні характеристики шини.  Такий протектор називається „quattrotread”. Він складається з чотирьох різних видів гумових сумішей. Компанія Nokian Tyres першою серед виробників шин використала цю технологію у зимовій шині.   Сполучення чотирьох різних сумішей поліпшує стійкість під час їзди та підвищує ефективність шипів. Новий протектор також пом’якшує шум, який створює шина. Стандартні гарантійні правила  читати далі 

loading...
  • Інформація про продукт
  • Фотографія продукту
  • Факти про шини
  • Запитання та відповіді