This version of the page http://www.finexbank.com.ua/view.UR/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-09. The original page over time could change.
Фінексбанк : Юридичним особам - резидентам
КОНВЕРТEР ВАЛЮТ

Інтернет-банкінг

Інтернет Клієнт-Банк

РУС | УКР

АДРЕСА БАНКУ

Україна, м. Київ, 03151
Повітрофлотський проспект, 54
тел/факс +380 44 490-77-44
Відділення

  • Акції
  • Калькулятор
  • Інтернет Клієнт-Банк
  • Філії та відділення
  • Вакансії
Головна  ›  Корпоративним клієнтам  ›  Перелік документів для відкриття поточного рахунку  ›  Юридичним особам - резидентам
Юридичним особам - резидентам


 ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ, НЕОБХІДНИХ ДЛЯ ВІДКРИТТЯ ПОТОЧНОГО РАХУНКУ ЮРИДИЧНИМ ОСОБАМ-РЕЗИДЕНТАМ У ПАТ«ФІНЕКСБАНК»

 
  1. Заява про відкриття рахунку встановленого зразка.

  2. Свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи чи його копія, засвідчена органом, що видав свідоцтво або нотаріально. 

  3. Копія належним чином зареєстрованого установчого документа (статуту / засновницького договору / установчого акта / положення), засвідчена органом, який здійснив реєстрацію, або нотаріально.

  4. Довідка про внесення юридичної особи до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців України (ЄДРПОУ), чи її копія, засвідчена органом, що видав свідоцтво або нотаріально. 

  5. Довідка про взяття юридичної особи на облік в органі державної податкової служби (ф.4-ОПП) чи її копія, засвідчена органом, що видав свідоцтво або нотаріально. 

  6. Картка із зразками підписів і відбитка печатки, завірена нотаріально або вищестоящою організацією (для рахунку в гривні - 2шт, для рахунку в валюті – 1шт.).

  7. Довідка про реєстрацію юридичної особи у відповідному органі Пенсійного фонду України, чи її копія, засвідчена органом, що видав свідоцтво або нотаріально. 

  8. Страхове свідоцтво та повідомлення, що підтверджує реєстрацію юридичної особи у Фонді соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України як платника страхових внесків, чи відповідні копії, засвідчені органом, що видав свідоцтво або нотаріально.

  9. Паспорти осіб, які мають право першого та другого підписів.

  10. Довідки про присвоєння іден­ти­фі­ка­цій­ного номера платника податків, видані на ім’я  осіб, які мають право першого та другого підписів.

  11. Копія протоколу та наказу про обрання/призначення директора, копії наказів про обрання/призначення інших осіб, зразки підписів яких містяться у картці із зразками підписів і відбитка печатки, засвідчені підписом першого керівника (директора чи іншої уповноваженої особи, якій належить право першого підпису) та відбитком печатки юридичної особи (далі – «завірені клієнтом-юридичною особою»).

  12. Копія свідоцтва платника ПДВ, завірена клієнтом-юридичною особою.

  13. Опитувальники.

  14. Якщо серед засновників є фізична особа-власник істотної участі, - копії  її паспорту та довідки про присвоєння іден­ти­фі­ка­цій­ного номера платника податків, засвідчені її особистим підписом.

  15. Якщо серед засновників є юридична особа-резидент-власник істотної участі, - копії установчих документів та копія свідоцтва про державну реєстрацію, завірені клієнтом-юридичною особою.

  16. Якщо серед засновників є юридична особа-нерезидент-власник істотної участі, - копії легалізованого витягу з торговельного, банківського чи судового реєстру або засвідченого нотаріально реєстраційного посвідчення уповноваженого органу іноземної держави про таку реєстрацію, завірені клієнтом-юридичною особою.

При відкритті рахунку присутність осіб, які мають право першого та другого підписів: директора, головного бухгалтера, інших осіб, зразок підпису яких міститься у картці зразків підписів та відбитка печатки, обов’язкова. Рахунок відкривається тільки за умови наявності всіх необхідних документів, чи їх копій, завірених у встановленому порядку.