This version of the page http://www.arma-ic.com/avtocentr_dunkan_motors (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-08. The original page over time could change.
Автоцентр "Дункан-Моторс" / Автосалони / Партнери / Страхова компанія "АРМА"
Страхування
Транспорт
Майно
Вантажі
Медицина
Нещасний випадок
Подорожуючі
Відповідальність
Обов’язкове страхування

Автоцентр "Дункан-Моторс"

02093, м. Київ, вул. Бориспільська, 26-Д

Тел.: +38 (044) 594-71-11 - Автосалон
        +38 (044) 594-71-22 - Сервіс
Сайт: www.dunkan.com.ua

Автоцентр «Дункан-моторс» на ринку України перебуває з 2007 року. Основним напрямком діяльності є продаж та забезпечення належного технічного стану автомобілів TOYOTA / LEXUS, NISSAN / INFINITI, SUBARU, HONDA / ACURA, MAZDA, MITSUBISHI, відповідно до вимог "Правил дорожнього руху" та нормативних документів, що регламентують вимоги до безпеки транспортних засобів. За час роботи нашими клієнтами стали більше 6000 власників автомобілів.
Сервісний центр ТОВ Дункан має сім підйомників NUSSBAUM для виконання ремонтних та регламентних робіт. Перевірка та регулювання кутів сходження і развалу коліс виконується на стенді NUSSBAUM який має в базі дані автомобілі марок, всіх світових виробників.
Діагностика двигуна та інших електронних систем автомобіля виконується за допомогою комплекту дилерських приборів: TOYOTA / LEXUS, NISSAN / INFINITI, SUBARU, HONDA / ACURA, MAZDA, MITSUBISHI.
Наш автоцентр пропонує також роботи для клієнтів з чистки паливних систем всіх типів без знімання форсунок установкою WYNN`S RCP3, а також чистка паливних форсунок на ультразвуковому стенді ASNU.
Шиномонтажні і балансувальні роботи виконуються на обладнанні фірми BEISSBARTH. Особливості стенда дозволяють монтувати і демонтувати найскладніші типи коліс без пошкодження диска і кромки покришки.
Обслуговування автомобільних кондиціонерів здійснюється стендом фірми BOSCH. Для контролю кутів нахилу світла (галоген, ксенон ) фар автомобілів використовується стенд фірми BOSCH.
Фарбувально сушильна камера SAIMA Super Prisma, матеріали STANDOX, стенд для відновлення геометрії кузовів СELETTE Vega Max допомагають нам тримати якість рихтувально-фарбувальних робіт на високому рівні.
Автоцентр пропонує установку газобаллонного обладнання четвертого покоління, провідних фірм італійських виробників.
Підприємство гарантує відповідність відремонтованих автомобілів вимогам ДСТУ 2322-93 та ДСТУ 3649-97 за умови виконання в процесі експлуатації всіх вимог обслуговування автомобіля передбачених документацією компанії виробника.

© 2010-7437 Страхова Компанія "АРМА"