This version of the page http://www.linline-clinic.ua/wannadelscars.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-06. The original page over time could change.
Лазерне видалення рубців і шрамів
ГлавнаяПро мережу клінікНовиниВідгукиПитання - відповідьВакансіїЖурнал «Своя лінія»

Мережа клінік лазерної косметології «ЛІНЛАЙН»

Лазерне видалення рубців і шрамів

Про видалення шрамів (рубців) мріють, напевно, всі їх володарі. Чи можна усунути шрам повністю, змінивши його нормальною шкірою?

Усунути шрам (рубець) лазером

Так, за допомогою сучасних методів це стало можливим, хоча для цього буде потрібно декілька сеансів. Але якщо ви сповнені рішучості позбутися рубців і шрамів – уперед!

Перш за все, необхідно крок за кроком усунути рубцеву тканину. Для цього завдання ми використовуємо ербієвий лазер, який дозволяє випарити рубець шар за шаром.

Потім ми використовуємо технологію безконтактної лазерної коагуляції судин, що живлять рубець. Завдяки цьому рубцева тканина не розвивається, а здорова тканина активно зростає і шрам скорочується.

Інколи для стримування зростання рубця (наприклад келоїдного) додатково до лазерних процедур ми використовуємо спеціальні препарати - мезотерапія.

Ми не застосовуємо механічні і хімічні пілінги, оскільки в певних випадках вони можуть лише спровокувати зростання рубця і такі побічні наслідки, як гіперпігментацію навколишніх тканин.

Ефективність лазерного видалення рубців і шрамів

Навіть після першого сеансу рубець стане значно менш помітним. Після курсу процедур по видаленню шрамів (рубців), рекомендованих лікарем, ви зможете назавжди забути про цю проблему.

Безпека процедури видалення рубців і шрамів лазером

В руках досвідчений лікарів Клініки процедура лазерного видалення рубців абсолютно безпечна і практично не має протипоказань.

Існують обмеження в реабілітаційний період, який може тривати від 5 до 7 днів після видалення шраму. Проконсультуйтеся з фахівцем.

 

Хочу позбутися...

Фотографии удаления рубцов

Популярні питання

  • Лазерна QOOL- епіляція це видалення волосся назавжди?
  • Чи можлива епіляція бікіні за допомогою QOOL метода?
  • Чим відрізняється наноперфорація від термоліфтинга?
  • Чи можливо за один сеанс звести татуювання повністю?
  • Коли краще проходити процедуру видалення пігментації?

Всі питання

Мережа клінік «ЛІНЛАЙН» - лазерна эпіляція в Москві, Астрахані, Березняках, Владиковказі, Воронежі, Єкатеринбурзі, Краснодарі, Набережних Челнах, Новоросійські, Новосибірські, Омські, Пермі, Сургуті, Тюмені, Тольяті, Уфі, Челябинську та Києві
Мережа клінік лазерної косметології «ЛІНЛАЙН» © 1999-2011.
Всі матеріали сайту захищені законодавством про авторські права, будучи інтелектуальною власністю ООО «Сеть клиник «Линлайн» або зазначеного автора матеріалів. Торгові марки ООО «Сеть клиник «Линлайн».
Телефон у Києві (044) 599-55-55.