This version of the page http://www.linline-clinic.ua/wannadelpigmentaryspot.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-06. The original page over time could change.
Видалення пігментних плям
ГлавнаяПро мережу клінікНовиниВідгукиПитання - відповідьВакансіїЖурнал «Своя лінія»

Мережа клінік лазерної косметології «ЛІНЛАЙН»

Видалення пігментних плям за новою технологією

Як позбавитися пігментних плям, ластовинок?

Освітлюючі процедури і хімічні пілінги не допомагають? Найкраще рішення - звернутися в LINLINE.

Пігментна пляма складається з мільйонів клітин з підвищеною (ненормальною) наявністю меланіну (пігменту шкіри). Ми пропонуємо єдину в світі методику виборчого руйнування кліток з підвищеною наявністю пігменту (Pinpointcoagulationtechnology™). Методика дозволяє безслідно видалити пігментні плями на обличчі і на тілі за типом «кава з молоком», пігментовані рубці, ластовинки, вікові пігментні плями, тощо.

Видалення пігментних плям лазером

Повний курс лікування зазвичай складає від 1 до 3 сеансів. Видалення пігментних плям настільки необтяжливо, що пацієнтам немає необхідності навіть змінювати свій звичний розпорядок дня. Протягом 5–7 днів оброблена поверхня інтенсивно відлущиться і пігментні плями зникають.

Безпека лазерного лікування пігментації

Випромінювання настільки вибірково, що руйнує лише клітини з надмірною наявністю меланіну (пігменту). При цьому навколишні ділянки шкіри не ушкоджуються, як це відбувається у разі використання інших типів лазерів. Не порушується цілісність шкіри, і це означає, що немає ризику інфікування.

Видалити пігментні плями лазером просто

Видалення пігментних плям на обличчі (на телі) цлком безболісно і проводиться без анестезії. Легке почервоніння зникає протягом 30-40 хвилин після процедури. Жодних обмежень після видалення пігментних плям немає.

 

Хочу позбутися...

Фотографии удаления пигментации

Популярні питання

  • Лазерна QOOL- епіляція це видалення волосся назавжди?
  • Чи можлива епіляція бікіні за допомогою QOOL метода?
  • Чим відрізняється наноперфорація від термоліфтинга?
  • Чи можливо за один сеанс звести татуювання повністю?
  • Коли краще проходити процедуру видалення пігментації?

Всі питання

Мережа клінік «ЛІНЛАЙН» - лазерна эпіляція в Москві, Астрахані, Березняках, Владиковказі, Воронежі, Єкатеринбурзі, Краснодарі, Набережних Челнах, Новоросійські, Новосибірські, Омські, Пермі, Сургуті, Тюмені, Тольяті, Уфі, Челябинську та Києві
Мережа клінік лазерної косметології «ЛІНЛАЙН» © 1999-2011.
Всі матеріали сайту захищені законодавством про авторські права, будучи інтелектуальною власністю ООО «Сеть клиник «Линлайн» або зазначеного автора матеріалів. Торгові марки ООО «Сеть клиник «Линлайн».
Телефон у Києві (044) 599-55-55.