This version of the page http://www.medisvit.com/?pg=5 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-05. The original page over time could change.
Медісвіт - медичний центр в Києві. Приватна клініка: лікування хвороб, діагностика захворювань
14 вересня 2009 року
Наша гордість - отримання сертифіката ISO щодо системи управління якості!

07 липня 2009 року
Безкоштовна діагностика-щонеділі (запис на програму закінчено)

В рамках проекту "Дізнайся про своє здоров`я більше"  з метою профілактики та ранньої діагностики таких поширених захворювань, як пухлини молочних залоз,  туберкульоз, гіпертонічна хвороба, ішемічна хвороба серця, цукровий діабет, захворювання щитоподібної залози (тиреоїдити, вузлові утворення, гіперплазія), медичні центри "МЕДІСВІТ" пропонують скористатися спеціальними програмами, які будуть проводитися БЕЗКОШТОВНО* щонеділі  з 9-00 до 18-00 до кінця 2009 року.

15 червня 2009 року
Акція «Отримай постійну 20% знижку»

У медичних центрах «МЕДІСВІТ» стартувала акція, яка дає можливість ще більше заощадити Ваші гроші. Надай можливість своїм друзям отримати якісні медичні консультації з подарунковим сертифікатом  50 грн та отримай за це бонус на свою «Картку клієнта». Кожний, хто прийде з сертифікатом саме від Тебе отримає не лише професійні консультації, а й надасть тобі 2% знижку!

22 травня 2009 року
Наші лікарі пройшли тренінг невідкладної допомоги пацієнту!

Співробітники «МЕДІСВІТ» пройшли навчання у Центрі медицини катастроф щодо невідкладної допомоги пацієнту. У тренінгу брали участь 34 співробітники (лікарі, медичні сестри, молодші медичні сестри, координатори). Після теоретичного викладу матеріалу, досвідчені спеціалісти центру медицини катастроф на муляжах і манекенах продемонстрували елементи надання невідкладної допомоги в екстрених ситуаціях. Кожний з учасників відновив і закріпив навички інтубації трахеї, конікопункції, непрямого масажу серця, штучної вентиляції легенів. Ви можете бути впевнені, що у наших центрах Ваше здоров’я у надійних руках професіоналів!

14 травня 2009 року
Дізнайся про своє здоров`я! Безкоштовно

З турботою про Ваше здоров`я  14.05.09 ми розпочали акцію по ранньому виявленню таких поширених та тяжких захворювань як цукровий діабет та гіпертонія

  •  
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  •  

                                                              «МЕДІСВІТ» — це мережа приватних медичних центрів для дорослих та дітей, у яких кожний клієнт отримає якісну та доступну медичну допомогу. Ми орієнтуємося на європейське медичне обслуговування та ставлення до наших клієнтів.

Відвідавши наш медичний центр, ви завжди отримаєте якісні медичні послуги: від повної діагностики організму до лікування захворювань.

Для роботи в наших приватних клініках ми запрошуємо кращих фахівців із великим досвідом роботи. Оснащення медичних центрів дозволяє проводити широкий спектр процедур щодо попередження, діагностики й лікування різних захворювань.

Сьогодні відкрито два медичних центри:

  •     медичний центр на вул. Р. Окіпної, 4-б
  •     медичний центр на Дніпровській набережній, 25

«МЕДІСВІТ» — це фахівці з великим досвідом, новітнє медичне обладнання та індивідуальне ставлення до кожного нашого клієнта. Ми добре розуміємо, що в медичній практиці багато чого залежить від кваліфікації й особистих якостей лікаря — тому вибираємо кращих фахівців.

Для наших клієнтів:

  •     Завжди відповідальне, уважне й дружнє ставлення;
  •     Більшість обстежень проводиться за один візит до нас;
  •     Ми зміцнюємо  ваше здоров'я і покращуємо якість життя;
  •     Гарантуємо дотримання принципів лікарської етики та конфіденційність;
  •     Працюємо без вихідних.

«МЕДІСВІТ» подбав про те, щоб кожна наша клініка була розташована в доступному місці, аби вам було по-справжньому зручно. Наші клініки працюють в зручний для вас час.

Більш детальну інформацію ви завжди отримаєте у   контакт-центрі «МЕДІСВІТ»: +38 (044) 393-00-00

Ласкаво просимо в світ здоров'я та гарного самопочуття!