This version of the page http://vsim.ye.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-02. The original page over time could change.
Все про Хмельницький, в якому живемо

Хмельницька обласна газета "Поділля" | Сімейна газета | Теленавігатор | Оголошення
  •     Головна
  • Статті і публікації
  • Фотогалерея
  • КаБаРе
  • Довідка Всiм.ua
  • Додати в довідку
  • Все про газету

За 29 Серпня 2011 р.

Нічний клуб “Матадор”
2 вересня
Концерт гурту “Лос Колорадос”
2 вересня в нічному клубі “Матадор” - великий святковий концерт гурту “Лос Колорадос”. Святковий настрiй забезпечено. Хлопцi заграють, заспiвають i розкажуть як їм виступалося на “Зхiд фестi”. Файна музика, файнi пiснi, файн хлопці! По закінченню концерту - “Шкільний бал”
Початок: 21.30
Вхiд: 30 гривень

Нічний клуб “Vanilla Sky”
1, 2 та 3 вересня
Вечірка “3D”
1, 2 та 3 вересня в нічному клубі “Vanilla Sky” відбудеться вечірка “3D”. Гостей розважатимуть: Dj Slim di Grang, Dj, Dj Danny White та Мс David White. Спеціальні гості клубу show-балет “Non Stop” (м. Рівне).

Вхiд: 40-20 гривень

Кафе-барі “В десятку”
3 вересня
День народження гурту “Тринавпіл”
3 вересня в кафе-барі “В десятку” (вул. Старокостянтинівське шосе, 9/1) святкуватимуть День народження гурту “Тринавпіл”. Іменниників вітатимуть: “NINEYA” (Post Punk Core, м. Вінниця), “The Second Face” (Post-grunge\Alternative, м. Хмельницький), “Pillow Killer's Killer” (metalcore\mathmetal, м. Хмельницький), “Лабораторія” (Pop-Rock, м. Староконстянтинів).
Початок: 19.00
Вхід: 15 гривень (в подертих джинсах - 10 гривень)

Нічний клуб “Vanilla Sky”
4 вересня
Гумористичне шоу “Бенефіс шоу-мена”
4 вересня в нічному клубі “Vanilla Sky” відбудеться юмористичне шоу - “Бенефіс шоу-мена”. Щонеділі кожен із талановитих ведучих змусить вас сміятися до сліз. Вас смішитимуть: Gipsy, David White, Mouse, Balu та Ёж.

Вхід: чоловіки - 20 гривень, дівчатам до 23.00 - вхід вільний

Нічний клуб
4 вересня
Концерт гурту “Пурген”
4 вересня нічному клубі “Матадор” відбудеться концерт гурту “Пурген” (м. Москва, Punk-Hardcore). На разігріві: “New Raid” (ska-punk, м. Луцьк), “ВСГД” (punk-hardcore, м. Хмельницький), “ЦВОНЦ” (punk, м. Хмельницький), “RATBITE” (punk, м. Львів).
Початок: 17.00
Вхід: 60 гривень

Кінотеатр “Планета”, зал “Прем'єрний” в 3D
“Пункт призначення-5” (“Final Destination-5”)
Сеанси: 15.00, 19.00, 21.00
Минає 12 років після вибуху авіарейсу №180. Сем Лоутон має страшне видіння: підвісний міст, на якому він перебуває зі своїми друзями, валиться, і багато людей, включаючи його самого, гинуть. Сем починає панікувати і вмовляє друзів та ще декількох “щасливчиків” піти з мосту. І якраз вчасно: як і передбачав Сем, міст руйнується на їхніх очах, і безліч людей гине. Однак ті, хто вижив, починають гинути один за одним. Сем і його дівчина Моллі розуміють, що смерть дала їм лише відстрочку.

Кінотеатр імені Т. Г. Шевченка
“Нічка жаху” (“Fright Night”)
Сеанси: 17.10
У старшокласника Чарлі Брюстера справи пішли в гору: він став частиною крутої тусовки й почав зустрічатися з найпопулярнішою дівчиною в школі. Він навіть почав “підколювати” свого найкращого друга. Але раптово все змінюється. Новий сусід Джері, здається, на перший погляд звичайною людиною, але Чарлі відчуває недобре. Всі довкола, включаючи маму Чарлі, не помічають нічого підозрілого. Встановивши спостереження за сусідом, Чарлі дізнається страшну таємницю: його сусід - вампір!

Кінотеатр “Планета”, зал “Прем'єрний” у 3D
“Конан-варвар” (“Conan the Barbarian”)
Сеанси: 13.00, 17.00. У вихідні - 11.00
Чудові декорації стрічки “Конан-варвар” з перших кадрів вводять глядача в містичний світ середньовіччя. В історичні стародавні будівлі досить правдоподібно вплетені елементи фентезі у вигляді химерних колон, загадкових брам тощо. Деякі епізоди стрічки демонструють постапокаліптичний світ, в якому вже не залишилося ні людяності, ні добра. Тому єдиним, на кого світ може покластися, стає варвар.

Кінотеатр “Планета”, Синій зал
“Хочу як ти” (“The Change-Up”)
Сеанси: 14.30, 16.30, 18.30, 20.30. У вихідні - 12.30
Один має дружину, роботу, дім і затишок, але йому весь час чогось не вистачає. В іншого зобов'язань немає, проте йому не пиляють щодня мозок, і часу для себе коханого хоч на ярмарках продавай. Але й він не відчуває, що живе повноцінним життям. Таким друзям не уникнути долі - доведеться побути в шкурі один одного, й з'ясувати за чиїм парканом трава зеленіша.

Кінотеатр імені Т. Г. Шевченка
“Нестерпні боси” (“Horrible Bosses”)
Сеанси: 15.00, 19.00
Головні герої - фільму троє нерозлучних друзів, які в якийсь момент розуміють, що життя стало настільки нестерпним, що гірше вже нікуди. Всі свої проблеми вони знаходять в роботі, а конкретніше, в своїх начальниках, які отруюють їм життя. Друзі вирішують йти на радикальні заходи... вони готові убити своїх босів! Це нова комедія Сета Гордона із Дженніфер Еністон у головній ролі.

Кінотеатр імені Т. Г. Шевченка
“Зоонаглядач” (США, 2011, комедія, мелодрама, “Zookeeper”.)
Сеанси: 11.00, 13.00, 21.00
Якщо людина розмовляє з тваринами - це означає, що вона їх любить. А якщо тварини заговорили до людини, то це – божевілля. Хоча є ще й інший варіант: мешканці зоопарку просто порушили обітницю мовчання, щоб допомогти своєму наглядачеві, адже з дівчатами вони можуть спілкуватися набагато краще за нього. Американські комедії останнім часом стало мало не правилом хорошого тону асоціювати з фізіологічним гумором. Пускання газів, кривляння за їжею, жарти над сексуальною орієнтацією - голівудське розважальне кіно справді кишить подібними викрутасами. Тому вдвічі приємно усвідомлювати, що існують хлопці на кшталт Френка Корачі, здатних створити цікаве, смішне, а головне - добре кіно. Найцікавіше у фільми починається тоді, коли звірина починає давати головному герою поради, як завоювати дівчину. Поради, зрозуміло, не в стилі Дональда Трампа, але в цьому-то й гумор. Тут і діти зможуть посміятися, і дорослі посміхнутися. Варто відзначити візуальну складову стрічки. Не дивлячись на те, що фільм демонструється в 2D, графіка тут дуже барвиста й жива. Ймовірно деякі тварини не намальовані графічно, а були зроблені їхні пугала, які виглядають на екрані набагато правдоподібніше, ніж продукт 3D-графіки. Мабуть, фільм набув би більше харизми, якби замість Кевіна Джеймса був Адам Сендлер чи навіть Джек Блек. Якось звичніше бачити їх у комедіях для сімейного перегляду. Якщо Сендлер і Блек виглядають безглуздо й смішно, то Кевін Джеймс просто безглуздо, але не смішно. Окремо порадувало озвучування фільму. Френк Корачі зробив акцент на сімейну глядацьку аудиторію і в результаті отримав цілком мирну й добродушну комедію, яку можна подивитися вдома у теплій обстановці, не сильно зациклюючись на сюжеті. Таким чином, “Зоонаглядач” можна поставити на одну сходинку з нещодавньою стрічкою “Пінгвіни містера Поппера”, як за глядацьким акцентуванням, так і за враженням, отриманим після перегляду.

Афіша Хмельницького (23 Серпня 2011)
Афіша Хмельницького (15 Серпня 2011)
Афіша Хмельницького (09 Серпня 2011)
Афіша Хмельницького (09 Серпня 2011)
Афіша Хмельницького (09 Серпня 2011)
Дивитися афішу Хмельницького за попередні періоди


STOP ДАІ! Дорожній контроль Хмельницького
Посміхайтесь, вас знімають ! Останнім часом в н ...
«Цеглою» по центру міста
STOP DAI! Дорожній контроль Хмельницького. Новини ...
Грибні місця хмельницьких ДАІшників ...

Краса і здоров'я для жителів Хмельницького

Салон краси “Shine Beauty” Хмельницький, вул. Подільська, 93, 1-й пов. 700-441, 8-093-484-65-95
Перукарня "Сантана" Хмельницький, вул. Шевченка, 6 70-48-77
Центр естетичної косметології "Еліт" Хмельницький, вул. Верхня Берегова, 11/2 71-58-58
Читати все

Сауни - попаримося в Хмельницькому!

Сауна закритого типу “Скіф” Хмельницький, вул. Гагаріна, 37/1 764-802, 8-067-916-34-33
"Акваторія" Хмельницький, вул. Проскурівського підпілля, 167 55-93-04
Фінська сауна Хмельницький, парк ім. І. Франка 656-256
Читати все

КаБаРе - де поїсти хмельничанам

"Кордон" Хмельницький, вул. Проскурівська, 86 69-44-71
Кафе "Арсенал" Хмельницький, вул. Проскурівська, 81 78-73-25
Ресторан “Святковий” Хмельницький, вул. Чорновола, 88/1 78-40-41, 8-068-214-69-05
Читати все

Готелі міста Хмельницького

АВТОРИЗОВАНИЙ СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР ПОБУТОВИХ ГАЗОВИХ ПРИЛАДІВ м. Хмельницький 0 800 50 34 24
ПОДОБОВА ОРЕНДА КВАРТИ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ Центр +38 098 871 20 20
Південна брама Україна, м.Хмельницький, вул.Житецького 0382-22-39-03, (096)7607377, (067)3600909
Читати все

Магазини, бутіки - шопінг в Хмельницькому

Салон авторських суконь "Асторія" Хмельницький, вул. Свободи, 22 78-72-32
Магазин білизни 2-й поверх, ТД "На Подільській" 8 (066) 73-11-086
“Шапо” Хмельницький, вул. Подільська, 38 70-48-09, 70-48-10
Читати все

Культурне та світське життя Хмельницького

Сергiй Присяжний: „Ми не можемо не писати і не можемо не виконувати нашу музику”

На початку квітня гурт „Мотор`ролла” подарував шанувальникам справжнього хмельницького року чудовий вечір у біт-кафе „Саквояж”. Ті, хто прийшов побачити один з нечастих виступів своїх земляків, на початку виступу ніби заклякли


Детальніше

«Мотор’ролла»: «У планах – ще більше якісної музики»

Цей гурт по праву можна назвати гордістю Хмельницького. Хлопці давно уже відомі на усю Україну. Але зупинятися на досягнутому вони навіть не думають. Сьогодні команда «натискає» на якість. Їхній фронтмен Сергій «Сєня» Присяжний повернувся з Києва


Детальніше

Iван Березовський: „Ми зняли чудовий кліп про кохання, сумну красу та складність розлучення”

Ваня Березовський – один із тих небагатьох наших земляків, кому вдалося пробитися у столиці й заявити про себе на усю країну. І, незважаючи на це, залишитися добрим, усміхненим юнаком, з очима, які просто випромінюють щастя.


Детальніше

„Орхідея” – cациві та хачапурі без національної обгортки

Ну, люблю я кухні різних національностей, вони не дають мені, гурманці зі стажем, „засохнути”! Наскільки ж різнобарвним є „автентичне меню” Хмельницького? Маємо якийсь натяк на японські та італійські ресторани, узбецький, єврейський, колись був китайський


Детальніше

„Пікнік” – затишний куточок в серці Гречан

В обласному центрі шансів опинитися якнайдалі від міської метушні не так вже й багато. Їх можна перерахувати на пальцях однієї руки. А деякі з них існують вже не перший рік, але ще не зовсім відомі широкому загалу.


Детальніше

„Кінто”: старовинна грузинська вулиця в Хмельницькому

Грузинська та європейська кухня, джазова музика, ексклюзивний вишуканий затишок подалі від набридливих поглядів. Саме ця інформація, вичитана у рекламному проспекті нового хмельницького кафе під екзотичною назвою „Кінто”


Детальніше

«Всім» Відео

Ваня Березовський – один із тих небагатьох наших земляків, кому вдалося пробитися у столиці й заявити про себе на усю країну. І, незважаючи на це, залишитися добрим, усміхненим юнаком, з очима, які просто випромінюють щастя. Нещодавно Іван зняв свій перший кліп на пісню "Утро", який ми Вам і презентуємо. Детальніше »»


  •     Головна
  • Статті і публікації
  • Фотогалерея
  • КаБаРе
  • Довідка Всiм.ua
  • Додати в довідку
  • Все про газету