This version of the page http://www.tanhost.ua/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-02. The original page over time could change.
Про хостинг провайдера TanHost
ПРO НАС

Про хостинг провайдера TANHOST


Хостинг-провайдер TanHost - це український підрозділ канадського хостинг провайдера TanHost.

Компанія TanHost створена у 2002-му році і на сьогодні є надійною і стабільною компанією, яка надає широкий спектр послуг і обслуговує тисячі клієнтів не тільки на території Україні, а й по всьому світу.

Основна спеціалізація хостинг провайдера TanHost – це надання послуг корпоративним клієнтам, що обрали нас з числа інших компаній як найбільш стабільну та надійну компанію.


На даний момент ми надаємо послуги віртуального хостингу, надаємо нашим клієнтам в оренду виділені сервера, а також надаємо послуги колокейшн в кращих дата центрах Європи і Північної Америки. Серед наших клієнтів є багато відомих компаній з країн Західної Європи та Північної Америки.


У 2004-му році ми змогли організувати власний датацентр в м. Торонто (Канада), і тепер наші клієнти мають можливість використовувати всі переваги співпраці з компанією, що має україномовну технічну підтримку по обидва боки океану.


Діяльність компанії включає в себе декілька напрямків:


  • Віртуальний хостинг: надання віртуального хостингу в кращих дата центрах Європи і Північної Америки;
  • VPS, Виділені сервери, Колокейшен: надання послуг colocation, оренди виділених серверів (dedicated servers) і віртуальних виділених серверів VPS (Virtual Private Servers) в кращих дата центрах Європи і Північної Америки;
  • Реєстрація доменних імен: ми є акредитованим реєстратором доменних імен в зоні UA та RU, а також надаємо послуги з реєстрації доменних імен більш ніж у 100 міжнародних зонах
  • SSL сертифікати: компанія здійснює продаж і підтримку SSL сертифікатів, основними покупцями яких є банки, телефонні оператори та інші компанії.

Потужна технічна база нашої компанії здатна забезпечити реалізацію будь-яких проектів, в області Інтернет та хостинг рішень - як програмних, так і технічних, реалізувати комплексний підхід у наданні послуг. Використовуючи обладнання провідних світових виробників, а також власні технологічні розробки, фахівці компанії створили сучасну мережеву інфраструктуру, головні переваги якої - надійність і здатність до масштабування. Резервування всіх критично важливих ділянок і цілодобовий технічний моніторинг забезпечують безперервне функціонування серверів, управління якими наші клієнти довірили фахівцям нашої компанії.


Нам під силу завдання будь-якої складності, а наші клієнти характеризують нас краще будь-якої реклами!


Кліенти хостинг провайдера TanHost


  • Торгівельні марки LIPTON, REXONA, TIMOTEI, RAMA, DOMESTOS, CIF, BROOKEBOND, KNORR, HELLMANNS і багато інших (http://www.unilever.com.ua);
  • Агенство США з Міжнародного розвитку USAID (http://www.usaid.gov);
  • EPAM US (http://epam.com);
  • Компанія "Фільмотехнік" (http://www.filmotechnic.com):
  • Cornerstone 52 Foundation (http://cardshelpingkids.com);
  • SPV Company Ltd (http://www.spv.ua);
  • Українська Рада Миру (http://www.peacecouncil.org.ua);
і багато інших

Наше кредо

Ми готові до діалогу із замовником і можемо запропонувати необхідне рішення за прийнятною для нього ціною.