ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ |

ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

|

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

|

ГОЛОВДЕРЖСЛУЖБА УКРАЇНИ 

 Пошук
Розширений пошук
Головні події

Третій Всеукраїнський конкурс «Приязна адміністрація» в Харківській області

Етика та поведінка державних службовців

 

УВАГА!

Прийнято Указ Президента України від 09.12.2010 № 1085/2010 «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади»

УВАГА "Новий проект закону "Про державну службу"

Пропонуємо для ознайомлення новий Наказ Головдержслужби від 08.07.2011 № 164 (зареєстрований в Міністерстві юстиції України 28.07.2011 за № 930/19668) "Про затвердження Загального порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців" та спільний Наказ Головдержслужби та Національної академії державного управління при Президентові України від 08.07.2011 року № 165/204 (Зареєстрований в Міністерстві юстиції України 28 липня 2011 р. за № 930/19667) «Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Головного управління державної служби України, Української Академії державного управління при Президентові України від 10.05.2002 № 30/84».
Новини
Привітання!!!

Привітання з початком нового навчального року та Днем знань Голови Національного агентства України з питань державної служби В’ячеслава Толкованова —»»»

Проведення прямої телефонної лінії "Суспільство проти корупції"

На виконання плану заходів Головдержслужби України щодо реалізації Концепції подолання корупції в Україні «На шляху до доброчесності» та державної антикорупційної політики на 2011 рік відбулася пряма телефонна лінія з питань забезпечення дотримання в області антикорупційного законодавства під назвою «Суспільство проти корупції».  —»»»

Участь у засіданні колегії

Заступник начальника Управління державної служби Головдержслужби України в Харківській області Л.Гайко   взяла участь у спільному засіданні колегії облдержадміністрації та зборів адміністративно – господарського активу області, що проходило у великій залі Будинку рад. —»»»

Проведення лекції

Заступник начальника Управління – начальник відділу реалізації державної політики у сфері державної служби та місцевого самоврядування У правління – Гайко Л.О. прочитала лекцію на тему: «Запобігання проявам корупції та професійна етика державних службовців» в Харківському слідчому ізоляторі Управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Харківській області.

Надання методично-консультативної допомоги

Заступником начальника Управління – начальником відділу реалізації державної політики у сфері державної служби та місцевого самоврядування У правління – Гайко Л.О. та начальником відділу організаційно-кадрової роботи та документообігу Управління Середенко-Мірошник О.В. надана методично-консультативна допомога з організаційно-кадрових питань Харківському слідчому ізолятору Управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Харківській області.

Оголошення
До уваги посадових осіб місцевого самоврядування

На офіційному веб-сайті Головного управління державної служби України створено тематичну рубрику «На допомогу новообраним посадовим особам місцевого самоврядування».


Прямі телефонні лінії
Проведення Прямих телефонних ліній «Державна служба» та «Суспільство проти Корупції» —»»»

Підписка на "Вісник державної служби"
Триває передплата журналу «Вісник державної служби України» у 2011 році —»»»

Територіальні органи Головдержслужби
Статистичні та аналітичні матеріали
Моніторинг
На допомогу кадровику
Взаємодія зі ЗМІ та громадськістю

 

Код для вставки цього банера

Важливі події

 Опитування

Якими б Ви хотіли бачити результати адміністративної реформи?

Відповісти