This version of the page http://www.dpd.ua/ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-09-01. The original page over time could change.
Перевезення вантажів по Україні, транспортні перевезення, вантажні перевезення по Україні, автоперевезення - DPD.ua
Українська | Російська | English www.dpd.com Контакти Прес-центр Вакансії
Послуги та тарифи
Відправка
Про DPD
MyDPD

Перевезення

DPD. In time with business.

DPD (Dynamic Parcel Distribution) - провідна європейська служба доставки посилок. Забезпечуючи перевезення понад 2 млн. посилок в день по інтегрованій міжнародній мережі, DPD пропонує широкий спектр послуг з доставки документів, посилок і вантажів по Україні.

Під міжнародним брендом DPD в Україні працює компанія АТ «ДПД Україна», яка пропонує повний комплекс послуг класичної доставки та експрес доставки документів, посилок і вантажів.

DPD в Україні здійснює автоперевезення вантажів у більш ніж 22 000 міст і населених пунктів - від Ужгорода до Луганська і від Чернігова до Севастополя. Завдяки унікальній інтегрованій мережі наземних вантажоперевезень по Україні, мережі власних філій та представництв у всіх регіонах, ДПД Україна забезпечує доставку посилок і вантажів у будь-який населений пункт 20 областей України.

ДПД Україна - це провайдер послуг з доставки, який володіє прекрасним знанням специфіки українського ринку автомобільних вантажоперевезень, що дозволяє пропонувати такі рішення з транспортування вантажів, які допомагають клієнтам бути успішними на своїх ринках.

Дізнайтесь більше про наші послуги та рішення для Вашого бізнесу!

 

Послуги та тарифи

Про DPD