This version of the page http://www.stolit.ua/news/272.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-31. The original page over time could change.
Київські будинки будуть утепляти пінопластом ||| Пінопласт "Століт". Все про правильне утеплення.
    Реєстрація Вхід

06.08.2010 13:40

Київські будинки будуть утепляти пінопластом

           З 1 липня тарифи на гарячу воду і опалення квартир піднімаються майже на третину, особливо це буде замітно мешканцям великих квартир. Хоча, влада обіцяє, що до кінця року ціни на ці платежі більше не зростатимуть, не дивлячись на те, що нові тарифи покривають майже ? своєї вартості.
         За словами заступника мера Києва, у всіх будинках встановлять лічильники, а дахи та стіни будинків почнуть утеплювати пінопластом, що дозволить економити кількість тепла на обігрів житла. «Утеплення будинків дозволить скоротити витрату тепла майже вдвічі», - каже Мазурчак. І на протязі декількох днів міською владою буде обрано кілька будинків, де почнуть впроваджувати технології. Далі приступлять до утеплення всіх будинків столиці. «Це все буде за кошти міського бюджету, держбюджету та інвесторів. Мешканці нічого доплачувати не будуть », - обіцяє Мазурчак, пише газета «Сьогодні».
         Екс-глава робочої групи Київради з вивчення обґрунтованості підвищення тарифів Олександр Клюс наполягає, що ціни підвищувати рано, тому що немає чітких розрахунків собівартості: «Коли ми просимо розрахунки, нам говорять: комерційна таємниця. Але як кияни можуть платити за таємницю? ».

Коментарі   0

Додати коментар


© 2004-2011 Компанія СТОЛІТ