This version of the page http://www.lanos-ua.com/company/news/6197.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-30. The original page over time could change.
Кузьма та дівчата помили Lanos на Столичному Автошоу | Lanos SENS
о компании новости
Главная компания Новости

Корпоративные продажи

Кузьма та дівчата помили Lanos на Столичному Автошоу

15 Сентября 2010
У неділю, 12 вересня 2010 року, відвідувачі Столичного Автошоу змогли не тільки побачити новинки Запорізького автомобільного заводу, але й взяти активну участь у розважальному проекті «Помила Lanos».

 

Найпопулярніший и по-справжньому народний автомобіль Lanos (офіційний дистриб’ютор – компанія «АвтоЗАЗ–сервіс») пригорнув багато уваги у останній день Столичного Автошоу. Відомий музикант, ведучий багатьох телепроектів та «обличчя» бренду Lanos Кузьма (гурт «Скрябін») став спеціальним гостем Столичного Автошоу та головним ведучим проекту «Помила Lanos». Яскрава та видовищна акція зібрала більше сотні глядачів, з яких відібрали п’ять учасників. Еротичний танок на очах сотень відвідувачів на фоні Lanos – таким був «квиток», який давав право попасти у сам автомобіль та насолоджуватися видовищним шоу красунь, що миють народне авто. Кузьма, як справжня зірка, професійно працював с публікою: його жарти та дії під час шоу зустрічалися оплесками та сміхом, як і дії інших учасників. Коли ж в фінал потрапив молодий чоловік і дівчата стали мити Lanos – ейфорії публіки не було меж. Після акції Кузьму і Lanos оточили багато прихильників, які всі отримали автограф зірки – фото з Кузьмою та Lanos на фоні середньовічного замку на заході Україні.

 

Свято музики, танців та Lanos стало одним з найгучніших розважальних проектів під час Столичного Автошоу.        

 

Версия для печати
 « Предыдущая новость  |  Следующая новость »

Всеукраинская акция «Поддерживай своих! Выбирай Ланос!» сплачивает владельцев автомобилей Ланос!

19 Августа 2011

Накануне 20 годовщины Независимости Украины дистрибьюторская компания автомобилей ЗАЗ в Украине «АвтоЗАЗ-сервис» проводит масштабную Всеукраинскую акцию «Поддерживай своих! Выбирай Ланос!».

«Я и представить себе не могла, что удача улыбнется именно мне, и я выиграю заветный Ланос», – поделилась своими впечатлениями Екатерина Музыка

01 Августа 2011

Совсем недавно состоялся розыгрыш автомобиля Lanos. В телефонном режиме мы задали несколько вопросов победительнице акции Екатерине Музыке из Кировограда.

Покупай автомобиль ЗАЗ Lanos – экономь на ГБО!

15 Июля 2011

С 15 июля в дилерской сети «АвтоЗАЗ-сервис» стартует новая всеукраинская акция - «ГБО за полцены», в рамках которой клиентам предлагается тройная экономия: покупка экономного автомобиля ЗАЗ Lanos, экономная установка ГБО и экономия на горючем.

все новости
© 2006. Разработка New Age Lab