This version of the page http://www.ekoinform.lviv.ua/installinfo (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-28. The original page over time could change.
ІНСТАЛінфо - каталог інсталяційних фірм України | Видавництво Екоінформ
 

ІНСТАЛінфо - каталог інсталяційних фірм України

АКЦІЯ! Всім учасникам АКВА-ТЕРМУ знижка 10%

РОЗДІЛ 1

ТЕПЛО

ВОДА

ПОВІТРЯ

ЕЛЕКТРИКА

ДОПОМІЖНЕ ОБЛАДНАННЯ

РОЗДІЛ 2

ЕКОБУДІВНИЦТВО

ІЗОЛЯЦІЯ

ВІДНОВЛЮВАНА ЕНЕРГЕТИКА

ВІДХОДИ

РОЗДІЛ 3

ПОСЛУГИ

РОЗДІЛ 4

1. Посольства

2. Організатори виставок, конференцій

3. Карта і каледар виставок на 2011 рік

 

Щорічний каталог "ІНСТАЛінфо" — це багатюще джерело корисної інформації для фахівців інсталяційних галузей. Це довідкове видання містить відомості майже про всі фірми, організації й установи, котрі працюють у сферах проектування, монтажу, виробництва, підприємництва, дистрибуції в Україні.

Тож недаремно підприємці стверджують, що "ІНСТАЛінфо" — це несхибний шлях до пошуку надійних партнерів, адже інформація, вміщена в каталозі, сягає усіх регіонів України та багатьох країн Європи.

Про цей факт переконливо свідчить статистика: щороку каталог поповнюється відомостями про нові фірми, розширюється інформація про наших постійних клієнтів, — вони набирають сили й наснаги разом з видавництвом і чималою мірою — завдяки активній позиції "ЕКОінформу", спрямованій на дієву підтримку інсталяційних галузей і кращих інсталяторів.

Співпрацювати з видавництвом "ЕКОінформ" — справа вигідна

Якщо Ви бажаєте собі успіху, — не варто гаяти час: сповістіть інсталяційній громадськості про себе у каталозі "ІНСТАЛінфо".

Завантажити Анкету-заявку